C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

försov mig..suck

Publicerad 2009-06-29 11:10:16 i Allmänt,

Då denna helgen inte har bjudit på allt för mycket sömn så resulterade det i att jag försov mig imorse, vaknade hemma klockan nio och skulle varit på jobbet klockan åtta.. Slängde upp håret i en svans, på med lite mascara och solpuder, ryckte en yoghurt ur kylen och var senare på jobbet halv tio. Rätt bra jobbat ändå. Kanske har jag sovit ikapp några timmar nu, vilket behövdes!

I fredags skulle i alla fall jag och Hanna hänga på kvällen, men när jag kom hem åkte jag och Anna och badade först. Riktigt skönt i vattnet :) Blev kvar vid LH en bra stund och satt på stranden och torkade/skvallrade. Hanna åkte med Putte till Grums vid tio så då knallade vi i upp till David där de andra hade grillat och satt och drack på hans "uteservering" :P VId tolv åkte vi in till stan och gick in på Glada Ankan där vi avslutade kvällen efter några drinkar. Riktigt bra kväll även om det inte blev uteservering som jag var sugen på från början, men jag tror detta var bättre :) Efter typ ingen sömn alls åkte jag upp till min sommarstugan i värmen och spenderade hela dagen där med kära familia. HEm igen och sov en halvtimme innan jag bestämde mig för att hänga med till Skruvstadparken där Starboys spelade. Har aldrig varit där innan men det vart ungefär som jag väntat mig men det var en trevlig kväll som sträckte sig fram till klockan ett då pappa kom och hämtade oss. Träffade myckte folk som man inte sett sen amn gick ur nian, vilket börjar bli ett par år nu. Blev sommarstugan hela dagen även på söndag. Solade, badade och städade. Földe med syskonbarnen över till den övergivna stugan som ligger en bit från våran som vi har lurat i dem att det spökar i. Från början var de så kaxiga och ville dit men när vi väl nådde fram med båten var det andra toner. Stela av skräck gick de iland men ville inte stanna länge så vi rodde ganska snabbt tillbaka.. Haha.. Nej jag är inte en så hemsk faster som de låter nu ;D

How many?

Publicerad 2009-06-26 10:56:21 i Allmänt,

Ännu en dag som bjuder på underbart sommarväder men trotts detta har jag bestämt mig för att stänga in mig på gymmet och köra Bopdypump under min lunchtimme. Helgen kommer ju nu så då kan jag sooola :D Frågan är hur många som kommer dyka upp på pumpen?

Kanon dag

Publicerad 2009-06-25 22:27:42 i Allmänt,

Har spenderat hela dagen ute på Karlstad golfbana då jobbet hade en golftävling för kunder. Dock valde jag att inte spela utan har fungerat som medhjälper.. typ mätt vem som var närmast hål på en bana och fotat de andra när de spelade. Fick en liten golfbil att åka runt i. Haha fan va kul. Har alltid velat testa en. Kändes som den skulle välta men det var bara att gasa på. Sån skulle man ha! När jag kom hem ringde jag Anna (J) och då hade hon precis varit och badat men hon var gullig och följde med mig ner till Vänerns strand igen då jag hade gassat i solen hela dagen på golfbanan. Jag tog mitt första dopp för i år, tragiskt nog då det är den 25 juni idag. Riktigt skönt var det i vattnet. Vi blev sittande kvar en stund på stranden innan vi åkte till Anna och kollade hennes mysig lägenhet och hon bjöd på glass i solen på hennes balle. Snackade som vanligt bort några timmar, som ändå kändes som en kort tid, Hon var snäll och körde hem mig innan hon skulle hem till sin mamma en sväng. Kanon kväll, som alltid vännen och vi har i alla fall en semestervecka tillsammans, hoppas på fint väder så kan vi steka i solen :D

Jag vill ockå

Publicerad 2009-06-24 13:02:31 i Allmänt,

JAg ill också vara ledig och kunna ligga vid en badstrand, eller ja i alla fall i närheten av en strand hela dagen med en picknick korg bredvid mig. Eller kunna strutta runt på stan med en glas i ena handen och solglasögonen på näsan. Jag var ute en stund på lunch och såg alla människor i sommar Karlstad och kände inte alls för att gå tillbaka in och sätta mig på kontoret. Tröstade mig själv med en glass! Men imorgon ska jag spendera hela dagen borta på Karlstad golfbana.  SOOOOOOOL :D :D :D

Midsommar 2009

Publicerad 2009-06-22 10:52:44 i Allmänt,

Nu har det varit riktigt kass uppdatering från min sida men jag har helt enkelt inte haft lust. Midsommar 2009 var i alla fall kanon, hade skit roligt och det var en toppen dag. Började dagen med en lättare lunch hemma för att sedan skynda vidare till Hymboholm för sill lunch och snaps i Anders föräldrars hus. En tok mysiogt rött hus på landet. Helt underbart fint! Efter lunchen knallade vi i lugnt tempo bort till hembyggdsgården för traditionellt midsommar firande. Självklart band alla tjejer en varsin krans efter vägen. Elin och Julia hade bakat goda tårtor som vi kalasde på när vi kom tillbaka innan det var dags att styra klackarna mot en lada där det var dans på logen ;D Vi grillade, dansade, drack och shootade tequila innan det var dags att vandra den långa vägen hem igen. Jag och Hanna hittade en cyklist helt otippat mitt ute i ödemarken som snällt såg till att vi hamnade där vi skulle. :) Den bästa midsommaren på väldigt länge, om inte den bästa!

Har inte orkat lägga in min bilder så det får ni kolla hos Hannapanna

VAd hände med sommaren?

Publicerad 2009-06-18 15:39:35 i Allmänt,

När jag var ute på Karlstads gator idag på lunch upptäckte jag att alla människor med flipflops och tunna kläder hade bytts ut mot människor med Uggs, skinnjackor och polotröjor. Hur deprimerad blir man inte då? Snälla solen kom tillbaka till oss!

Äntligen Fredag

Publicerad 2009-06-18 09:04:54 i Allmänt,

Idag är det fredag, eller ja egentligen är det torsdag men jag tar det som en fredag eftersom det är veckans sista dag här på jobbet.  Har lite funderingar på om jag ska gå och träna på lunch eller om jag ska ge mig ut på stan och en tur till paviljongen och leta efter en midsommar klänning. Känns inte så moiverande bara eftersom man vet att man kommer få täcka över den med en tröja eftersom det inte lovas något kanon väder imorgon. Så kanske tar jag någon klänning jag har hemma.

Igår efter jobbet var i alla fall jag och pappa till golfbanan. Var en riktigt härlig 7håls runda. Nej vi gick inte en nio hålls som är standard utan vi skippade de två sista för att åka hem och få i oss lite mat. I vilket fall så sken solen och det var jätte varmt och skönt där ute. Det var i stort sett bara jag och pappa där. Måste säga att det är himla fint där nere vid vattnet. Runda gick bra för oss båda så vi åkte hem nöjda! Jag tog några kort vid golfbanan men eftersom kameran ligger hemma så kanske de kommer upp senare.. Måste ju visa min grymt snygga audiboll!!

Halvtid

Publicerad 2009-06-17 08:38:40 i Allmänt,

Vaknade upp imorse och öppnade kylskåpet och till min besvikelse upptäckte jag att det inte alls fanns några färska jordgubbar kvar till mig att ha i min yoghurt. Skålen från igår stod på bänken och gapade tom så jag slängde på lite flingor och käkade på stående fot.

Halva veckan har i alla fall passerat och det närmar sig midsommar. Imorgon är det examensfest för David så en present ska inhandlas till det och sen måste jag till systemet idag så jag slipper dit och köa med alla människor som kommer trängas där imorgon.

XOXO

16 Juni

Publicerad 2009-06-16 08:27:23 i Allmänt,

Idag är det den 16 juni och jag har  landat på jobbet med dagens första kopp thé framför mig och Rix morgon Zoo surrar i bakgrunden, som bjöd på den glädjande nyheten att Magnus Uggla kommer och gästar dem i studion. Vi får se vad dagen har mer att bjuda på..

Den där bubblan

Publicerad 2009-06-15 23:13:34 i Allmänt,

För tillfället lever jag mitt liv i en rätt trygg bubbla som innebär jobb, familj och vänner i Karlstad. Nothing more, nothing less. Dock känner jag att det kanske är dags att se sig om, se något annat för ett tag. Men det är en rätt skrämmande tanke att lämna tryggheten och allt vad det innebär. Man vet ju vad man har, men man vet aldrig vad man får. Men Karlstad står ju alltid stadigt kvar, precis som man lämnat det känns det som. Hur klyschigt det än låter så lever man ju faktiskt bara en gång, och man är bara ung en gång. Så varför sitta och mögla i Karlstad där det känns som tiden står stilla? Men det gör den ju faktiskt inte, tiden tickar på även här. Det känns rätt skrämmande att man skulle bryta upp och lämna allt om bara några månader men samtidigt pirrar det i kroppen bara vid tanken på det.. Nytt är faktiskt alltid spännande, och skrämmande!




*

En sån där lista

Publicerad 2009-06-15 14:35:17 i Allmänt,


10 FAVORITER
Dialekt: Norrländska
Mat: Kyckling
Låt: Wonderwall
Film: She´s all that
Tecknad figur: Kalle Anka
Sport: Ishockey
Komiker: Björn Gustafsson (den äldre)
Veckodag: Fredag
Glassmak: Jordgubb
Soloartist: Rihanna

9 FÖR TILLFÄLLET
Humör: neråt
Tanke: För många
Kläder: Klänning från bondelid, jacka från GT.
Bakgrund: Tvn
Känsla: Seg
Tid: 14:23
Bästa sak: Body butter från body shop
 
8 FÖRSTA
Bästa vän: Carro
Husdjur: Fågel
Utlandssemester: Mallorca
Piercing: Naveln
CD skiva: Filmmusik till Aladdin
Bil: Audi A3
Ord: Ingen aning

7 SENASTE
Telefonsamtal: David
Mat: Kycklingsallad
Dryck: Vatten
Biltur: Från Sats till jobbet
Tv-program: Sex and the city
Spelad låt: Senaste radiolåten 
Köpta klädesplagg: klänning på MQ
6 HAR DU NÅGONSIN
Dejtat någon av dina bästa vänner: Nej
Brutit mot lagen: Ja
Blivit arresterad: Nej
Badat naken: Ja
Varit med i TV:  Icke
Varit med i tidningen: Ja

5 NEJ TACK
Skolämne: Historia
Mat: Chili corn carne eller hur de nu stavas
Musik: Hård rock
Dryck: Nyponsoppa
Djur: Råttor

4 SAKER
Du gör när du har tråkigt: Kollar på TV, tränar, surfar, fikar
Du gjorde igår kväll: Kollade på Sex and the city, läste bloggar, duschade, käkade mat
Du kan höra just nu: Bara radion på mitt kontor
Du inte kan leva utan: Mat, kläder, bilen och vatten

3 PERSONER
Du kan berätta allt för: Anna, Hanna, Mia
Du tycker om: Mamma, Pappa, Putte
Du inte gillar: Hitler, de andra två håller jag för mig själv :P


2 VAL
Coca cola eller fanta: Cola
Hund eller katt: Hund

Boda Borg

Publicerad 2009-06-14 20:18:51 i Allmänt,

Vilken rolig dag jag hade igår. Den började med att jag hämtade upp Johanna och Madde klockan ett och vi styrde kosan mot Karlskoga och år slut detination Boda Borg! Där mötte vi upp de andra tjejerna och vi körde igång med en gång. Men gud va roligt det var!! Var som barn som sprang in och ut i de olika rummen. Jag känner redan att jag vill åka dit snart igen! Vid halv sju hade vi inte mer tid så vi duschad eoch gjorde oss iordning och åkte tillbaka till Karlstad där vi hade bokat bord på Tom Yam. Hel mysigt ställe med rätta Thailands känslan. Blev kvar där till klockan slog stängning och då bestämde vi oss för att gå till BMB för att få lite röra lite på stjärtfenan men vi tog vägen förbi Båten, även kallade gamla pråmen för en cider. Men ganska snart var jag, Johanna och Carina på väg in på BMB där vi dansade på schlagergolvet till stängning. Det var verkligen en kanon dag, roligaste jag haft på länge och det tackar jag mina kära kollegor för!



Spindel i nätet?



Johanna!



Fokus!



Fikapaus



Tom Yam



På väg till Bmb!



Studentens lyckliga dar..

Publicerad 2009-06-12 08:40:02 i Allmänt,

Igår var det studenttider i Karlstad och jag begav mig till Stora torget för att fira Malin som gick ur trean på tingvalla. Studenterna kom ut springande till sina nära och kära runt halv tre tiden och Malin var så fin så! :) Men gud vad man längtade tillbaka till sin egen student, lätt en av de roligaste dagarna i mitt liv! Så jag hoppas du tog vara på den igår nu Malin! ;) Sen var det dags för Malin och co att åka lastbilsflak så vi andra splittrades för att runt fem mötas upp hemma hos familjen Myrén. Där bjöds det på mat, tårta och paketöppning. Jag hoppas Malin hade en toppen dag som hon kommer minnas hela livet!

Här kommer lite bilder jag snott/lånat av Anna



Jag och Malin på torget!



Söta studenten!



Paketöppning


Nytt i garderoben

Publicerad 2009-06-10 14:13:34 i Allmänt,

Idag har jag inhandlat två klänningar och en tröja. Allt från MQ.

Den ena klänningen kommer från Rules by Marry och är rutigt sommar fin. Det är den klänningen jag ska ha när jag fikar på stan i sommar om du minns Hanna? :P Den är nu i mina ägor!! Överväger att beställa ett par turkos sandaler från Nelly. com  som jag kan ha till.

Den andra klänningen kommer från Bondelid och är också rutig men inte alls samma modell. denna är en halterneck modell. Fast jag är liite osäker på den så jag får åka hem och känna på den.

Sist var det en finstickad tröja på Stockholm som är mörkblå och dubbelknäppt med guldknappar fram 

Trasiga brallor.

Publicerad 2009-06-10 08:41:46 i Allmänt,

Köpte mig ett par nya chinos i fredags på gina tricot och första gången jag använde dem gick de sönder.. Värdelöst? Så idag hade jag tänkt gå tillbaka och byta dem men självklart glömde jag dem hemma så de ligger så fint i en påse hemma på köksstolen. Suck! 


Fiskelycka

Publicerad 2009-06-10 08:34:48 i Allmänt,

Som det nämndes i tidigare inlägg så var jag på fisketävling igår kväll. Med tanke på hur länge jag hade mitt flöte i vattnet så var inte tre fiskar så illa. Men efter att ha tvingats krångla av den tredje stackars fisken av kroken så ville inte jag vara med mer.. Usch va äckligt det är! Stackars fiskar! Så det blev inte så mycket fiskat för min del ändå. Haha och en annan sak som hände var att en av båtbussarna kom förbi där vi stod och fiskade, och tror ni inte några i  båten tog kort på oss? haha lagomt fånig man kände sig då :P

Men hej vilket skit väder det är i Karlstad idag, solen som tittade fram igår är idag gömd bakom stora gråa moln. Jag och Annie ska åka ut till oljehamnen och hämta nya vattenprover (efter som vi tydligen hade tagit för lite igår när vi var där.. Trodde inte de krävdes så mycket för att göra lite prover men ack så fel man kan ha) Hoppas det är någorlunda uppehåll ialf!

I dag kommer Putte till Grums, trevligt trevligt.  



Behöver jag säga mer om vad jag tyckte?

          









Jag går och fiskar

Publicerad 2009-06-09 14:02:57 i Allmänt,

Yes, ikväll är det metar tävling med jobbet som står på schemat. Och om jag ska vara helt ärlig har det aldrig varit min grej det där med att fiska. Maskarna är äckliga och jag tycker bara synd om den stackars fisken när jag får upp den. Sen den där detaljen att man ska sitta helt stilla och bara kolla på sitt flöte brukar vara ett problem. Jag kan inte låta bli att komma på minst 100 saker som jag bara måste berätta just då, saker som inte kan vänta. Helst ska man sitta i en liten eka mitt ute på sjön så man inte kan ta sig någonstans också, då är det som värst!

Men trots allt detta tror jag att det kan bli en heltrevlig kväll!!














Måndag

Publicerad 2009-06-08 08:36:10 i Allmänt,

Då var det måndag igen och jag är åter på jobbet redo för en ny spännande vecka.. eller nåt!

I helgen har...

..jag och David sett två rätt bra filmer, "Vi hade i alla fall tur med vädret IGEN" och "Taken" + käkat lite onyttigheter
..jag och Anna gett Nöjes en sista chans, visste att det var ett skit ställe men vi gav det en chans, eller som vi sa, vi var där på studiebesök.
..slöat bort en halv söndag genom att kolla på flera avsnitt av Sex and the city
..röstat i eu-valet
..plus en massa annat tjafs

Nu längtar jag tills på lördag får då ska brudarna på jobbet till Boda Borg i Karlskoga, Kommer bli grymt kul!! Jag älskar sånt där!!

Tips från coachen

Publicerad 2009-06-05 15:10:11 i Allmänt,

Jag har alltid haft problem med läppar som svider, blir torra och spricker men när det gäller läppbalsam eller liknande har jag nog testat det mest. Allt från svindyra krämer till budget alternativ Och det som är allra bäst är lätt Eucerin Lip active från apoteket. Finns absolut inget som slår det. Funkar både på sommar och vinter och har solskyddsfaktor 6. Kostar 23 spänn!



Nu fann jag den

Publicerad 2009-06-05 14:12:57 i Allmänt,

Idag hade body scruben kommit så en sådan blev det och en duschcreme med samma doft :) Sen var jag även in på minomin och köpte Lanza Silk Serum, Dyr men jag hoppas den är bra och ska vara väldigt dryg!
























Bild: Bangerhead

Bodyshop <3

Publicerad 2009-06-05 11:31:56 i Allmänt,

Igår på lunchen var jag förbi bodyshop och kikade om de hade fått in Bodyscrubben med cocos doft men tyvärr inte.. Har det body buttret och vill ha samma scrub och duschcreme också! JAg verkligen älskar bodyshop. När man går in där vill man bara köpa allt man ser. Har även body buttet med Mango doft och en bodylotion med vaniljdoft som jag köpt för ett tag sen. Så underbara att smörja sig med!  
















*

En lista

Publicerad 2009-06-05 09:04:55 i Allmänt,

Smeknamn : Lillan (av familjen)
Piercingar: Naveln
tatueringar: Nej, inte min kopp av te
Hårfärg: Slingat blont
Är du kär i någon: Nej kär skulle jag inte säga.
Önskar du att du bodde någon annanstans:  Absolut just nu!
Tänker du på självmord: Nej, verkligen inte.
Dricker du alkohol : Ja
Använder du droger: Nej
Röker du: Nej, helt onödigt om du frågar mig
Vilket shampoo använder du? Loreál absolut reapir
Vilken parfym använder du: Ralph Lauren och DKNY
Vad är du rädd för: Att bli gammal, och gnagare.
Gillar du att tvätta: Nej men det är väl rätt okej

Din första:

Operation: 
Aldrig haft någon
Första priset: Mjukisdjur
Första sporten du började med: Fotboll
Första husdjuret: Undulater
Första semestern: Mallorca
Första konserten: Var nog någon svängig show med dagis

Just nu:

Äter du: 
Inget
Dricker du: Thé
Ska du: Kolla in mina favorit bloggar
Lyssnar du på: Rix morgon Zoo
Väntar du på: Lunchen
Tittar du på: Dataskärmen
Har du på dig: Mörkblå jeans, rosa linne och grå tröja

Barn: Nej
Giftemål: Icke
Karriär: Planerar att få en framgångsrik sådan 


Har du någonsin:

Kysst en främling:
Ja
Tappat bort glasögon/linser: Nej har inga
Brutit ett ben: Nej
Rymt hemifrån: Ja, många gånger
Röntgats: Nej.
Gråtit när någon dött? Ja. mer än en gång

Tror du på:

Gud :
Nej, men jag tror på något
Mirakel: Vet inte
Spöken: Nej egentligen inte men jag är gryyymt mörkrädd så kanske tror jag lite på de.
Magi: Nej tror inte det,
Himlen: Nej, tyävrr inte
Tomten: Haha klart jag gör!
Änglar: Nej inte det heller

Senaste:

Film du hyrde:
 Allt flyter!
Film du köpte: Oj det var längesedan
Låten du lyssnade på: Någon låt med Bruce Springsteen som gick på radion
Låten du hade på hjärnan: Lady Gaga - Nothing Else I can say.
Låten du laddade ner:  Minns jag ej
Personen du ringde: Pappa
Tv program du tittade på: Grannfejden
Personen du tänkte på:  Mamma

För eller emot:

Långdistansförhållanden: 
Upp till var och en
Utnyttja någon: Emot
Självmord: Emot
Att använda droger: Emot
Köra onykter: Emot!!!!
Förhållanden: För

Favorit:

Mat:
Något med Kycling
Låt: Lyssnar på mycket blandat
Sak att göra: Kan inte välja en sak, resa kankse.
Dryck: Coca cola, all the time
Bil: Audi

Har du nånsin:

Ljugit för någon:
Ja, vem har inte?
Varit i slagsmål: Ja med bröderna när man var liten
Blivit arresterad: nej.

Antal:

Gånger du varit kär:
Pass
Gånger ditt hjärta brustit: Vet ej
Hjärtan brustit på grund av dig: Vet ej
Personer från grundskolan du har kontakt med: Anna och Anna

Senaste:

Personen du fick mail av:
Unionen
Personen du fick brev av: Det var längesedan
Personen du fick sms av: Putte
Saken du köpte: Lunch igår

Övrigt:

Vad har du gjort idag:
Har inte hunnit med så mycket än. Åkt till jobbet
Var det kul: Nja inte speciellt
Hur tidigt stiger du upp: Runt sju
Gillar du att slåss: Nej
Vad ska du göra ikväll: Inga planer än
Är du seriös: När jag vill vara det
Var har du ont: Ingenstans
Använder du hårspray: Ja, det händer
Kan du stå på händer: Jag har kunnat men var längesedan jag testade

Favorit:

Håkan Hellström eller The Ark: 
Håkan off course
Salt eller socker: Salt

Gillar du ketchup: Ja
Är du glad nu: Varken upp eller ner
Var du glad igår: Ja även den dagen hade sina stunder
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Japp min kära mamma
Kan du sjunga: Nej det skulle jag inte skryta med
Spaghetti eller makaroner: Makaroner
Ett land jag helst vill besöka: australien och USA.
Sparar till : Inget speciellt men en ny bil vore nice

Pajkastning?

Publicerad 2009-06-04 21:52:49 i Allmänt,

Kollar på partidebatten inför valet på söndag. Jag tänkte jag skulle sätta mig in i detta valet så jag vet vad jag ska lägga min röst på på söndag. Känns rätt viktigt att man går och röstar så inte extrem partierna kommer in, för det är i de val som har lågt valdeltagande som de har sin chans, och det tänker i alla fall inte jag låta ske. Men man orkar ju inte lyssna på det efter ett tag, det är en enda stor pajkastining och de slänger skit på varann för att själva framstå i bättre dagar! fast lite mer koll får man allt, jag visste nog vad jag tänkte rösta på men nu är jag ännu mer säker!


Snart dags för en annan slags pajkastning, nämligen Grannfejden..:D

Grannfejden!

Publicerad 2009-06-04 16:01:14 i Allmänt,

En sak som är säker idag är att jag ska sitta bänkad framför tv:n klockan tio idag för då är det Grannfejden! JAg verklgen älskar det programet.. Kan inte låta bli att förundras över hur folk fungerar.. Visst är det ju extrem fall som är med där men det finns folk till allt!  Men vem har aldrig bråkat med en granne?
 



Bild: Google.se

Brittan

Publicerad 2009-06-04 09:14:28 i Allmänt,

Jag var faktiskt lite sugen på att gå på Britney Spears konsert i Stockholm i sommar men biljetterna var rätt dyra.. Vet inte om jag är ett så stort britney fan. Synd hon inte spelar på en helg kunde man varit i stockholm över helgen isåfall. Yeye så kan det vara!





































*

Lunchplanering,

Publicerad 2009-06-04 09:10:09 i Allmänt,

Var tog sommarvärmen vägen? Det är dags den dyker upp snart för det är ju snart helg! Men man kanske inte ska ha för stort hopp om sol på nationaldagen.

Idag ställer jag in träningen på lunch för Hanna skulle jobba och jag känner inte för att gå själv idag igen så det blir en härlig lunch på stan istället vilket jag är grymt sugen på. Det var alldeles för länge sedan jag lunchade i city. Dags att kolla upp vad de olika ställena har att erbjuda idag.

Johan Palm - Emelie (?)

Publicerad 2009-06-03 15:26:08 i Allmänt,

Heter den så? JA skit samma, skön ialf!


Jag är egentligen inget fan av Johan Palm men jag måste säga att hans nya låt som går på radion nu är riktigt bra! Lyssnar på den precis nu och ja, den är grym!




Bild: Google

Onsdag

Publicerad 2009-06-03 11:14:20 i Allmänt,

Nu David ska jag snart iväg till Sats och träna om du vill veta.. :P Men tydligen så svek Hanna mig och skulle ligga hemma med träningsvärk.. Haha nej då det är lugnt! Bodypumpen igår var RÄTT jobbig.

Annars då, allt går sin lilla gång. Mamma åker in till sjukhuset idag, kommer troligen hem på fredag eller lördag! Nu ska jag inte skriva ett tråkigt inlägg om hur trist och värdelöst allt är men det händer heller inte mycket.

Kankse skulle ta en weekend i Stockholm mågon gång i sommar, vore ju rätt mysigt! Någon som är sugen så hojta till! :) Orkar inte sitta i Karlstad heeeela sommaren ialf för då blir jag knäpp! Så om det är någon mer än jag som kan tänka sig att lämna Karlstad bakom sig för en stund så är ni välkomna.  

Jag och Anna pratade tidigare i veckan om att ses senare idag så jag hoppas det blir av!

Kunde ju btw inte låta bli att kolla på "Paris Hilton, my new BFF" igår.. Visst det är ett oseriöst och rätt töntigt program men jag finner det ganska roande faktiskt..  :P Don't shoot me!



XOXO

Camilla

Mamma!

Publicerad 2009-06-01 22:02:31 i Allmänt,

Det är så mkt man ska förstå och jag blir helt vilsen när det gäller hur allvarligt vissa prover är och när det ska göras men jag vet att nu är det inte alls bra.. ;( Tycker så synd om henne som måste in till sjukhuset nu i veckan, för jag vet hon ville vänta med dialysen till efter sommaren men det finns inte tid till det utan det måste göras akut denna veckan!

Saknad!

Publicerad 2009-06-01 20:42:56 i Allmänt,

Jag kom på mig själv förut med att sitta och prata högt och tydligt med Smurf ute på gräsmattan, grannarna som inte äger någon hund måste ju tro man är helt tokig. Som att en hund skulle kunna svara på om köttet på grillen är färdigt? :P

Åh gud vad jag saknar mina pratstunder med Jappon. Saknar honom så grymt mycket!! När man var lite och var sjuk var han det bästa som fanns att krypa ner till. Eller när man var ledsen kändes det alltid som han var den i hela världen som förstod bäst. Eller när man helt enkelt bara ville prata med någon.. som bara lyssnade. Den kärlek man har till smurf är en annan sort, en annan slags kärlek. Jappo hade alltid funnit där och han kommer alltid förbli min första hund, något som är helt speciellt.! <3




Världens bästa!! <3


Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela