C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Buhuhuu!

Publicerad 2010-08-20 11:00:18 i Allmänt,

Nu sitter jag på jobbet min sista dag.. Kommer bli tungt när jag ska gå hem och säga hej då till alla. Tårarna kommer nog inte vara långt borta. Har plockat ihop alla mina grejer som ska med mig hem sen. Så nu sitter jag vid ett alltför tomt skrivbord. Bjöd på avslutningstårta förut på förmiddagsfikat och snart är det dags för ”den sista måltiden” (humor på topp :P) När jag kom till kontoret imorse stod det en liten present till mig här =) En parfym var det, Christina Aguilera, luktade super gott. Gulligt gjort =) Men ikväll ska jag hänga med min favorit Hanna och min favorit Lasse. =) Kommer bli grymt tror jag. Först blir det Lasse på Sandgrundsudden, sen en sväng till Norrstrand för att svida om och drick en och annan cider för att sedan knalla tillbaka mot sandgrund och kolla läget på BMB. Synd inte en viss Julia och Co hängde på bara ;)

 

 

 

 

 

Och imorgon går flyttlasset mot Örebro.. Tur jag har mamma och pappa som ställer upp och hjälper mig med allt, vet ärligt talat inte vad jag skulle göra utan dem! =)

Iphone is the shit

Publicerad 2010-08-16 13:09:15 i Allmänt,

Jag testar att slänga in ett inlägg från telefonen, se om det funkar, men det är väl klart det gör, det är ju en iphone ;) rikigt nöjd är jag att jag köpte en, trots att fyran släpps nu så är jag mer än nöjd med min, fattar inte hur man klarade sig innan, nej så illa kanske det inte är men i like it alot, så tack Putte för att du lurade mig att köpa en :) men en macbook ska du inte lyckas lura på mig, min laptop får att gå ett tag till ialf :p

Time after time

Publicerad 2010-08-16 09:16:37 i Allmänt,

Sitter på jobbet och har precis rensat min överfulla inbox (vilket jag borde gjort för längesedan) KAn inte fatta att jag gör min sista vecka här nu. Efter fyra år här så är det dags att pröva något nytt. Känner på mig att fredagen kommer bli rätt jobbig. Men det blir bra, det måste det bli!

Just nu är det i princip det faktum att jag ska lämna Karlstad som tar upp alla mina tankar så den mesta tiden som jag inte är på jobbet går åt till att fixa det sista som ska göras innan flytten. Visst, det är bara till Örebro och känner jag mig själv rätt kommer jag vara i Karlstad rätt ofta men ändå så känns det jobbigt. Jag har verkligen mitt hjärta i Karlstad. Alla jag älskar och bryr mig om finns här (Självklart med några undantag) så det känns i hjärtat just nu. Sen det faktum att jag är den mest hemmakära personen som går i ett par skor gör inte saken bättre. Men det är inte längre hem än dit, tur är väl det!

Till något roligare.. I lördags var jag, putte David och Tess och käkade middag och spelade bowling. Första gången jag träffade Tess och hon var en super gullig tjej :) Hur det gick i bowlingen kanske inte behöver tas upp här, men jag blev inte sist ialf! Nöjd :) Efter ett stopp på Tempels uteservering för en Twisted Mojjito (?) blev det en tur till BMB innan vi styrde kosan hemmåt..

Och igår söndag hann jag äntligen med att träffa Anna, när blev det så svårt att få tiden att räcka till att träffa sina närmaste vänner? När jag var liten undrade jag alltid hur mamma och pappas klarade sig utan att träffa sina vänner i stort sett varje dag och nu får man själv pussla för att få ihop det. INTE KUL! Ialf så tog vi en långpromenad runt färjestad och det var så skönt och bara gå och snacka! En underbar promenad, trots att det började regna när vi satt vid älven men vad gjorde väl det! Tack så mycket vännen för att du lyssnade, precis vad som behövdes igår! :)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela