C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Vad gör väl lite regn?

Publicerad 2009-05-29 11:15:13 i Allmänt,

Igår trottsade jag och Anna både regn och åska och gav oss ut på promenad. Och det blev en ganska lång runda. Först sken solen men senare öppnade sig himlen och det började minst sagt ösa ner. Dränkta blev vi båda två änen om jag tror att Anna lyckades bli ännu blötare än mig. Jag hade ialf jacka på men Anna stackaren hade bara en tröja. Men hur somhelst var det en underbart trevlig promenad så vad gör då lite regn?  Vi pratade om allt och ingenting men hann ändå inte med hälften av vad som hänt sista tiden. Det som är så otroligt skönt när vi ses är att det känns verkligen som förr när det var "Anna och Camilla" tider. Även om det tar väldigt lång tid mellan gångerna vi ses så känns det som Anna är en av de som känner mig bäst än idag. Och mycket kul har vi haft och gjort tillsammans genom åren! Lite elaka har vi varit också när man tänker efter.. hehe    


Hoppade även in på badhuset och solade efter promenade och när jag kom hem och hade duschat och skulle sätta mig och käka kom David (som tydligen skolkade från skolan idag) och frågade om jag ville hänga med till hans syster och hämta en byrå och visst det kunde jag väl göra. Haha ni skulle sett hur muppig han såg ut när vi skulle köra hemmåt. Han fick ha stolen jätte långt fram och fick pensionärsstil där han satt och körde. fotade det men har tyvärr ingen sladd till mobilen med mig. Men kul var det :D

Slipat gaddarna!

Publicerad 2009-05-28 10:45:06 i Allmänt,

Shit imorse var jag till tandläkaren och slipade mina tänder.. Hela skallaen vibrerade när hön höll på och ett tag undrade jag nästan om det skulle bli några tänder kvar, för gud vad hon slipade! Jag tror hon såg min något skeptiska min där jag låg i stolen för hon försäkrade mig om att det inte var mycket hon tog.















Om 45 min bär det av till Sats där jag ska möta upp Hanna för lite workout! Niiice!!

XOXO

On my own

Publicerad 2009-05-26 19:43:47 i Allmänt,

Blev ensam på spinningen idag då Hanna var tvungen att rycka in och jobba på slussvakten.. Det var lite drygt men på torsdag kör vi crosstrainern. Dags att jobba upp konditionen på riktigt nu.. Känns skönt.. Efter jobbet försökte jag få med Anna och sola men hon hade nyligen gjort en tatuering, eller ja, bättrat på den hon hade och då ska man visst inte sola. Så även det fick jag göra själv. Men vi bestämde ialf att vi skulle ta en promenad på torsdag efter jobbet och snacka ikapp lite. Svängde förbi mina brorsbarns dagis på vägen hem från jobbet och fick se när det sjöng lite Astrid Lindgren sånger.. Så söta så!!

Imorgon är det klippning som gäller, äntligen!! Sen efter jobbet ska jag ut på stan och se om jag kan hitta mig något tjusigt.. Fick en skjortklänning av min moster när jag var där sist som hon inte kunde ha längre och jag gillar den skarpt., får nog bli den till jobbet imorgon.

Haha nu kom det världens musikkår och gick förbi på gatan.. Undrade först vad som hände utanför fönstret!

Nu, ska jag duscha sen är det Desperate housewives som gäller, väntar fortfarande på att jag ska bli inspirerad och bli lika huslig som Bree Van de kamp! hmm... undrar när det sker?






Mommas boy

Publicerad 2009-05-25 20:53:16 i Allmänt,

Jag slog mig ner i soffan och hamnade framför det nya dating programmet på TV3, "Mommas boy" tror jag det heter.. Haha jag vet inte om man ska skratta eller gråta.. Sa jag att det kommer från USA? skräll..



Bild: TV3.se

Blond vs brunett

Publicerad 2009-05-25 15:18:05 i Allmänt,

Jag önskar så att jag passade i brunt hår då jag tycker att det är såå grymt snyggt, men tyvärr alltså det är inte min färg. Jag har testat det ett par gånger och de blir inte bra.. Även om jag säkert kommer testa det någon mer gång. Men på onsdag kommer jag välja ännu en blond nyans Vilken får frisören välja. Blont hår blir aldrig lika blankt och fint som brunt. Så alla som vet med sig att de kan ha bruna nyanser.. Kör på de ;D Kanske med lite blonda stänk.. Det är nice. MEn tyvärr hör jag inte till den kategorin. Blondes have more fun, eller hur var det nu igen? ;P

Ralph Lauren

Publicerad 2009-05-24 20:46:30 i Allmänt,

Idag kom David hem från Mallorca olch hade köpt med en ny Ralph Lauren parfym till mig. Den är absolut min favorit..:D Har kört med Donna Karen länge nu men jag har saknat Ralph.

Nu har jag varit ute och sprungit en sväng och ska hoppa in i duschen. sen blir det ansiktsmask och Wallander. Måndag imorgon och ny vecka. Ska dra med mig Hanna på lunch spinning imorgon. Sen blir det klippning, tandläkaren, och klänningsjakt (till Malins 30-års fest) som står på schemat i veckan. Plus att jag ska jaga efter en jeansjacka. Har sett en fin levis på MQ men kanske för mörk?

Cut it

Publicerad 2009-05-24 13:25:27 i Allmänt,

Ååh vad jag längtar tills på onsdag för då ska jag till Soda och klippa mig och slinga till håret. just nu känns det hemskt och det står åt alla håll och ser inte bra ut vad man än gör med det.

Shop til you drop?

Publicerad 2009-05-13 12:56:13 i Allmänt,

Gud vad mycket fina kläder det finns nere på stan just nu, vill bara köpa allt jag ser.. Hallå lönen var är du?? måste skriva en shoppinglista så jag inte köper allt jag sett! Nästa vecka ska jag, håll i er kära vänner, åka med Anna till Ullared. Har aldrig varit där och som Anna vet har jag varit lite skeptisk till det men jag tror det kommer bli kul. Kanske blir det massor av shopping, kanske blir det inget men jag får ialf hänga med Anna så det blir bra :D

Ikväll är det vårruset men tyvärr kommer det nog få bli en promenad för mig, men då får jag ialf prata lite med Åsa som är mammaledig så :)

XOXO, Camilla

Sommar fin!

Publicerad 2009-05-13 10:30:32 i Allmänt,

åh vad gärna jag skulle vilja ha denna i sommar men det är bara utvalda plagg från kollektionen som kommer släppas imorgon så vi får väl se om de blir någon eller ej.

Stamkund

Publicerad 2009-05-12 08:59:05 i Allmänt,

Tandläkaren måste älska att ha mig som pasient för varje gång jag kommer dit är det alltid något de inte kan göra så jag måste återkomma, och igår var inget undantag så nu måste jag tillbaka igen! Har varit där 5 gånger på några veckor på grund av en lite skit sak som enligt tandläkaren inte spelar någon roll. Så hur värdelöst känns det inte då? Men men, man ska vara rädd om sina små tänder :)

Korfattat om helgen

Publicerad 2009-05-11 10:32:58 i Allmänt,

Ännu en helg har sprungit förbi i rask takt och jag vet inte riktigt var tiden tog vägen. I fredags var det en lugn hemmakväll med hockey först och sedan film, närmare bestämt "Yes Man". En helt okej film men kanske inte så rolig som jag trodde den skulle vara, Lördagen vet jag faktiskt inte vart jag gjorde men det blev kväll även denna dag och jag, putte, jocke och tobbe åkte till Scoore och bowlade lite. J och T drog rätt tidigt men jag och Putte var kvar till halv ett för då bestämde vi oss för att kila hemåt men så blev det inte. Först in en sväng på BLÅ (Hallå vad har de för ljudanläggning på det stället undrar jag, katastrof) sen gick vi in en sväng på BMB och bara kollade läget, hälsade på Hanna och Julia i baren, dansade lite, kollade mkt på folk innan vi gick hem. Söndag blev den och jag spenderade några timmar hemma hos Susanna och även en lång promenad med Anna, i både regn och hagel. 

Nu på onsdag är det ju dags för vårruset och jag har¨blivit förkyld och ont i halsen men hru kul känns det att gå då? Men skulle det vara idag skulle jag nog inte ens orka 1 km så :P Men det är ju några dagar kvar så vi får väl se vad det blir. 

XOXO, Camilla 

Arvingarna

Publicerad 2009-05-08 08:41:09 i Allmänt,

Finally fredag och hur gött är inte det?`Ikväll spelar ju Arvingarna på BMB men tyvärr Hanna så tror jag inte jag kommer vara där, trots att jag hade en crush på Casper när jag var mindre men vem hade inte det? :P Hade det varit på den tiden hade jag aldrig missat kvällens bravader på BMB.

XOXO, Camilla

Bra gym i Karlstad, någon?

Publicerad 2009-05-07 11:18:26 i Allmänt,

Vilket tråkväder Karlstad bjuder på idag. Valet av kortkort och leggings, samt vita tygskor, var kanske inte det bästa när jag klev upp imorse, men jag var alldeles för trött för att ens tänka på vädret, jag ska vara glad att jag har matchande kläder. Saknar redan solen och värmen som infann sig förra veckan. Come back!! Jag och pappa hade planerat att åka till golfbanan efter jobbet men hur lockande känns det i regn?? Men känner jag honom rätt så kommer han släpa med mig ialf, men det är ju motion ialf!! Igår blev det en löprunda efter jobbet och det var verkligen jätte skönt. Solen sken och fåglarna kvittrade. Eller ja, solen sken ju iallafall! På tal om träning så har jag börjat funderat på att byta gym, är på SATS just nu men skulle vilja ha en nystart i höst. Ett lite minder ställe skulle jag kunna tänka mig, Någon som har något tips? Jag gillar passen väldigt bra på Sats efter vad jag har hört så är det inget gym i stan som håller samma klass på de som Sats, stämmer detta?

Torsdag

Publicerad 2009-05-07 08:42:18 i Allmänt,

Shit vad fort veckorna går, helt otroligt. Nu har jag landat på jobbet och stoppar för tillfället i mig morgonens frukt (=fruktstund) Försov mig såklart i morse och vaknade klockan halv åtta, men jag var här klovkan tjugo över så det var inte så farligt men det blir ingen bra start på dagen när man vaknar upp med halvt panik. Känns som allt hängeer lite på trekvart när mn åker. Men som sagt, här är jag nu!

XOXO
Camilla

(För dej putte :P)

090506

Publicerad 2009-05-06 09:32:29 i Allmänt,

Igår blev det godis, thaimat och film och det var riktigt mysigt :) Trippade bort till Casablanca video och hyrde "My best friends girl", nästa gång kanske vi ska ta "Kärlek 3000* eller vad säger du Hanna?;) Och tänk på att det finns toppar och dalar, men dalarna känns djupare än vad topparna är höga men det vänder, det lovar jag dig :) tack för en toppen kväll ialf! Thailand eller något vore ju!! ;D














XOXO
Camilla

Telepati?

Publicerad 2009-05-04 14:19:28 i Allmänt,

Precis när jag satt och tänkte på att ibland kan jag verkligen sakna tiden när man var runt 18 år och jag och Hanna hade mycket mer tid att bara hänga och hängde runt på arena och hade jäkligt kul. för ju mer tiden går desto mindre tid har man och det tar längre och längre tid mellan man ses, då ringde Hanna och vi bestämde ialf att vi skulle ha en helkväll imorgon och käka mat, kolla film och skvallra om allt och ingenting! Det ska verkligen bli gör mysigt!!! :)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela