C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Hungrig

Publicerad 2009-04-28 08:36:48 i Allmänt,

Nu sitter jag här på jobbet rååhungrig, har inte ätit någon frukost då jag ska iväg på hälsosamtal och då ska man inte äta något fyra timmar innan man ska dit för att man ska få rätt resultat på testerna.. Så runt halv elva kanske jag kan få i mig lite mat.

Helgen V17

Publicerad 2009-04-27 15:35:33 i Allmänt,

Nu var det sådär längesedan jag skrev igen.. sorry för det men motivationen har inte funnits så. Ännu en lugn helg har passerat förbi i snabbt tempo. Firade in helgen med grillning och lite vin i Skattkärr av alla ställen hemma hos Susanna, eller ja, rättare sagt hos Niklas men. De bjöd på mat, potatisgratäng och frillad fläskfile. Super gott! Var en trevlig kväll som avrundades runt tolv då pappa var snäll och kom och hämtade mig. Lördag borde jag gått upp och varit med på golfklubbens fick innebär krattning av alla fairways och och mer där till men pappa fick åka själv för jag orkade inte.  Pallrade mig iallafall ur sängen och åkte in till stan. Först en sväng förbi kontoret där klantiga jag hade glömt mobilen när jag gick hem dagen innan. Sen åkte jag vidare till folkracebanan och kollade lite när brosan körde. Och jag ska inte ens nämna irritationen på gruppen med folk som stod bakom mig med sina galna hundar som gång på gång ville anfalla min lilla smur. Dum som han är så trodde han att de ville leka med han.. haha. Senare på kvällen körde jag och pappa in tv:n och glasskåpet och lite mer grejer till lägenheten och det känns somd et börjar bli liiite mer ordning.. Fattas fortfarande mattor och några lampor men det ska allt bli ordning. Fick även om min nya spegel som jag tycker är så fin! Låg hemma på kvällen och kollade på Robinson, Rocky och även lite The Hills. Älskar verkligen The Hills och The City, vilka kanon serier, inte bättre än DH och Gossip girl men de kan man kanske inte begära.

Blev även lite kalas för min kusin som fyllt år på söndagen. Hon fick en digitalfotoram, aldrig sett någon "igång" förut men det var snyggt att ha i hyllan, inget jag skulle lägga pengar på kanske men om jag fick en ;) haha

Inte länge kvar innan hemgång nu, skönt.. Borde gå en lååång promenad i detta varckra väder som vi bjuds på idag!

Bloggtoppen

Publicerad 2009-04-23 16:06:51 i Allmänt,

Häromdagen när jag surfade runt i cyberspace hittade jag en sida som listade olika bloggar och jag upptäckte till min förtjusning att Anna var med på listan över mest besökta privata bloggarna. Super kul tycker jag, kolla in själva HÄR! Tycker själv om hennes blogg jätte mycket, och inte bara för att hon är en av mina bästa vänner utanför hon har en riktig måbra blogg med mycket bilder och lagomt av allt! Missa inte att klicka in och kolla!

Snabb update

Publicerad 2009-04-23 08:47:13 i Allmänt,

Imorse när jag vaknade upp var jag nästan säker på att det var fredag men insåg ganska snart att det faktiskt bara är torsdag. Solen lyser och det var varmt när jag kom ut imorse för att åka till jobbet, så jag, Maria och Helena har planerat in en lunch tillsammans på någon uteservering i solen inne i centrum. Hoppas bara att solen håller sig framme så länge. Jag och Hanna satt faktiskt ute i solen och käkade igår och det var hur skönt som helst. Ska även köpa en bebispresent till en kollega här på jobbet som fått en lite son..När det blir av vet jag inte men någon gång under dagen ialf. Och idag kommer min nya tv!! En Sansung 40" blev det tillslut. Nu måste jag bara ha tag i en snygg TV-bänk. JAg har faktiskt inte sett någon jag fastnat för men jag får ge mig ut och leta. Den här helgen ska jag nog viga åt att inreda mer i lägenheten.

090421

Publicerad 2009-04-21 08:25:31 i Allmänt,

Det blev inget bloggande för mig igår. Var ut och sprang en sväng när ´jag kom hem i det fina vädret vilket resulterade i ett stort skavsår på ena tån.. Great :S Så idag får det nog bli Bodypump på lunch, om jag orkar iväg. Annars var det en lugn kväll i sällskap av hundcoachen. OCh nu i veckan kommer min tv, jaaa! 

Nu ska jag surfa rätt på ett par snygga skor till David :P  

Toppen kväll!

Publicerad 2009-04-19 19:44:51 i Allmänt,

Igår hade jag och Anna en helkväll, vi började med mat på Amigo i Karlstad, blev bakpotatis med skagenröra, innan vi stack vidare till SF för att hämta ut biljetterna till "En shopoholics bekännelser". Och vad ska man säga om filmen? Den var väl vad man förväntade sig, överdriven, brudig men ändå charmig på sina ställen och precis sådär klyschig som tjejfilmer från USA är. Precis vad vi behövde kanske :) När filmen var slut åkte vi till min lägenhet och där blev vi kvar till halv två. Vi satt bara och pratade om allt och ingenting. Som vi brukar göra men timmarna bara springer iväg. Det var ialf en toppen kväll! Mer såna framöver :)




Idag hade jag och Hanna egentligen planerat att hänga men det blev inget av det.. Kanske en lunch på onsdag eller något då? Det är det vi planerar för tillfället men om jag känner oss rätt så är det låångt ifrån säkert att det blir något, Många dagar som det kan dyka upp saker på. Synd att det alltid ska bli så men vad gör man!

Solsken

Publicerad 2009-04-17 16:01:28 i Allmänt,

Nej nu får det vara bra, nu stänger jag ner datorn och drar på mig solbrillorna och ger mig ut i Karlstad solen! HA en fin fredag!

ingen vidare frestelse

Publicerad 2009-04-17 12:45:14 i Allmänt,

på vägen in från lunch köpte jag mig en magnum temptation, vilken besvikelse! Om glassen vore hälften så lyxig som kartongen. Dyr och motsvarde inte alls förväntningarna. Magnum temptationen får 2 av 5 toasters!! :P

Allt, och ingenting

Publicerad 2009-04-17 09:10:05 i Allmänt,

En ny helg närmar sig och jag ska bara ta det lungt. Det ska faktiskt bli riktigt skönt. Visst har jag lite saker inplanerat även denna helgen. Imorgon lördag ska jag på bio med Anna, En shopoholics bekännelse, inte det minsta brudigt men jag tror och hoppas att det är en feelgood film. Skulle verkligen vilja se Fast and Furios också men det verkar som varenda kotte redan har sett den. Kanske lyckas jag dra med mig Anna på den med. :) Blir lite käk innan filmen också så man hinner snacka lite. Sen ska jag försöka pyssla lite i lägenheten så jag kommer iordning någon gång. Det har varit mycket sista tiden så det har helt enkelt inte hunnits med men nu kanske? Mia är hemma från gbg så jag hoppas vi hinner ses en liten sväng, kanske blir det ikväll.

Från det ena till något helt annat.. Jag skulle verkligen vilja ha ett par nya slitna jeans. Jag har ett par men skulle vilja ha ett par i något ljusare tvätt och i stuprörsmodell.  De andra jag har är ett par gamla Diesel men hey, de funkar nu igen så det är inte fel, de sitter nästan bättre nu än när jag köpte dem, då jag tror tom jag har ökat något kilo, nice! Ett par nya skor skulle inte sitta fel heller och lite färgglada toppar till jeansen. Jag ska faktiskt ner för lite spaning på stan under lunchen (och då menar jag spaning på kläder om någon trodde något annat ;) ) så kankse får något följa med mig hem denna fredag.

Puss och kram!

Karlstads nya radio - Sveriges bästa radiokanal?

Publicerad 2009-04-16 10:15:00 i Allmänt,

Åååh nu kom Imagine med John LennonKarlstads nya radio (smygreklam) , älskar den låten, så otroligt fin! Karlstads nya radio skulle kunna vara Sveriges bästa radiokanal! Där blandar de låtar precis hur som och jag älskar det för jag är en allätare, eller kanske alllyssnare när det gäller musik så det funkar perfa för mig!

och nu bjuder de på lite Rednex..

Ni som inte bor i  Karlstad kan alltid klicka in er på deras hemsida och lyssna över webben - knradio.se




 

Sola i Karlstad

Publicerad 2009-04-16 09:26:58 i Allmänt,

Solen visar sig även idag och det ser ut att vara riktigt skönt väder, tänk om man hade varit ledig och kunde haft picknick i solskenet eller något liknande.  Men det kommer fler solskensdagar, var så säkra!

klipptid behöver bokas för min del men jag vet inte vart jag ska gå, någon som har något bra tips? :) Blev nöjd där jag var sist med resultatet men ajg gillade inte stämningen på slaongen. Det tycker jag är viktigt faktiskt: Tipsa gärna ialf!

Fartdåre?

Publicerad 2009-04-15 19:32:19 i Allmänt,

Jag kan garantera att varenda pensionär som äger en risig gammal ford (helst av modell escort) hade bestämt sig för att ge sig ut och jävlas med mig när jag åkte från golfbanan. Spelade ingen roll hur jag åkte eller vilken väg jag tog så låg det en precis framför mig som envisades med att köra minst 15km/h under hastighetsgränsen. Jag kände mig som Mr.Bean i den filmen när han ska gå nerför en trappa men vilken väg han än tar går det endra en långsam gubbe eller en långsam tant framför.. Har ni sett den? Det var jag för en liten stund sen, bortsett från att jag åkte bil. Det hela avslutades med att jag fick en bil framför som körde knappa 30 (!) på 50 vägen hela sista biten. Och jo jag såg allt att även denna föraren var en äldre herre. Det roliga var att han körde samma hastighet över guppen, ut från korsningar och i varje sväng..:P



yes

Publicerad 2009-04-14 20:00:14 i Allmänt,

Nu är det gjort, bara att vänta och se vad framtiden har att erbjuda.. Time will tell!!!

.

Publicerad 2009-04-14 08:38:11 i Allmänt,

De senaste dagarna har jag känt mig nere/ledsen/förvirrad/deppig och vet inte riktigt vad det beror på.. Det var längesedan jag kände såhär och vet inte vad jag ska göra åt det. Usch vad jag hatar känslan, går inte att beskriva den utan den bara är där hela tiden! Kanske känner någon igen sig..

Svenska mästarna färjestad!!!!!!

Publicerad 2009-04-12 22:09:45 i Allmänt,

Hej!

Det var ett tag sen jag var här sist men nu är det dags igen. Sitter och väntar på att Putte ska komma med film, Sex drive, hoppas den är rolig för det behöver jag, känns som jag har vårdepression eller något, allmänt nere helt enkelt.

Det har ialf hänt en del sen sist, Färjestad vann SM-guld i onsdags vilket firades med dunder och brak i Karlstad city på kvällen/natten, folk hängde i lyckstolpar och härjade allmänt :P På torsdagen var det dags för grabbarna att bli grattade på torget och det var en hel del folk som var där. Riktigt kul :) Firandet har fortsatt hela helgen här i Karlstad.


En dag ledigt kvar  nu, hur ska man spendera den då? Time will tell!

Regn

Publicerad 2009-04-08 14:33:55 i Allmänt,

Träffade Maria och Helena på Melkers för lunch. Honungsmarinerad lax med dill potatis, och gud så gott det var, kanon lunch :) In på mitt i city och köpte concealer och fonudation som var slut, billigt det där..:S Det slank även ner en tshirt i en påse från vila. Jag har dock inte prövat den än så vi får se om det är en keeper. Träffade på fikargänget på Waynes i mitticity också, skräll? haha Men tusan vad det regnade när jag skulle tillbaka till jobbet, Sprang hela vägen tillbaka (som om de skulle hjälpa) för jag var ändå dränkt som en katt när jag kom in. Haha Madde frågade om jag hade varit och tränat men nej jag hade blivit duschad av naturen. Är inte regnvatten bra för håret btw?? :P

och shit vilken spännande match det var igår i LLA.Inge dåligt tryck heller :D Skit kul match speciellt när färjestad vann och har chans att bärga guldet till Karlstad redan ikväll!! Håller tummarna för guldfest på torget imorgon! Vore grymt.

Måste sprina på fika.

Välkommen

Publicerad 2009-04-06 20:05:55 i Allmänt,

Shit då var den här, allergin. Ögonen rinner och näsan gör det samma. Har suttit och nyst hela dagen på jobbet. Man blir helt täppt i hela huvudet. Kom ialf in till stan och köpte allergitabletter så jag hoppas de blir något bättre imorgon. Och vilket väder solstaden Karlstad bjöd på idag :D Imorgon ska jag och Putte på hockeyn :D kommer bli himla kul, synd det inte är "guldmatchen" på onsdag. hehe Det bär även iväg till tandläkaren så jag får se vad de säger om den där jädrans tanden.

Nu ska jag krypa ner i baddet och tycka synd om mig själv som är tät i skallen :P



Deppa ihop?

Publicerad 2009-04-03 11:23:45 i Allmänt,

När jag är på dåligt humör/mår dåligt/ det har hänt något mindre bra i mitt liv gör jag allt för att inte visa det på på jobbet, när man umgås med mycket folk o.s.v för jag tror att man sj mår mycket bättre av att glömma det en stund och pröva vara glad. För det blir aldrig bättre för att man är nere bland folk som inte har en aning om vad saker och ting handlar om, vilket bara drar ner stämningen i stort. Bättre att försöka le för stunden så lovar jag att allt kommer kännas mycket lättare

En del av mig är alltid ledsen och orolig över en sak men inte blir det bättre av att jag sitter och tänker på det när jag är bland arbetskompisar eller dra upp det varje gång jag träffar en vän. DEt skulle varken jag eller de må bra av. Det jag menar är inte att man aldrig ska vara ledsen men allt känns alltid 100 ggr värre om man helt deppar ihop. Man gör inte sig själv en tjänst. Jag vet att i mitt fall finns det inget jag kan göra åt det även om det alltid ligger och gnager. Jag får helt enkelt förlita mig på vad läkare säger, och hoppas de vet vad de snackar om.

Härliga fredag

Publicerad 2009-04-03 10:21:09 i Allmänt,

Idag var jag uppe tidigt för att åka till Free sun och laga en nagel som jag bröt av tidigare i veckan. När det var klart var det bara att knalla vidare till the office. Skönt med fredag idag även om solen lyser med sin frånvaro just nu. crap. Ikväll blir det hockey med Hanna (samma Hanna som jag var ute och flummgick med igår men kul hade vi, trots skavsår, trötta fötter och kyla som kröp sig på). HEJA FÄRJESTAD!!  Tror det kommer bli riktigt kul ikväll, Hanna skulle bränna en skiva med färjestad låtar på, haha gäller att ladda upp. Vi hade tänkt köra på cider/vin i periodpauserna men har bestämt att köra på pepsi och tuttifrutti istället, ingen av oss som klagar tror jag? Dagen imorgon kommer istället bjuda på utgång efter Hannas examensfest. Det blir jag, hanna, julia och elin vad jag vet om än.. Det där med att köpa examenspresent är inte helt lätt har jag hört..:S Jag har yrat runt på stan flera dagar utan att hitta något, tveksam att det har dykt upp något nytt idag men det är bara att leta vidare.  Och imorgon kommer äntligen Putte hem, ska bli kul. Men han kommer väl säkert seeeent på lördag kväll.

Angående mitt tandläkarbesök så ska jag tillbaka på tiwsdag eftersom tandläkaren jag skulle till i onsdags var sjuk. Kändes egentligen rätt värdelöst att ens ha gått dit när jag ändå måste tillbaka men men.

Ner på stan på lunch, klappjakten startar?

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela