C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

...

Publicerad 2009-11-22 12:35:18 i Allmänt,


Ibland kan det vara så innihelvete svårt att göra det som är rätt, men vad är man för vän om man inte gör det??

Det är det vänskap handlar om, att den är viktigare än allt annat, det har alltid varit min åsikt och kommer så vara..

Vi som vill ligga med Frank Wagner

Publicerad 2009-11-18 22:10:18 i Allmänt,

I den här bloggen skrivs det inte speciellt mycket nu och det beror mestadels på att jag inte tycker jag har så mycket att skriva om. Det händer inte så mycket mer än att jag jobbar och tränar och vem är intresserad av att läsa om det varje dag? Självklart har det hänt något mer sedan jag skrev sist (riktigt så tråkigt liv har jag inte.. ÄN) men det minns jag inte nu och det var nog inget som kommer förändra världskartan i vilket fall som helst.

Jag har plöjt igenom ett X antal Johan Falk filmer och kan ju inte mer än konstatera att Frank Wagner, även känd som Joel Kinnaman, är grymt jävla snygg. För det är ju faktiskt de filmer som han är med i som är värda att se. Tror alla tjejer som sett den filmen har fallit för honom. Såg förresten att det fanns en grupp på facebook som heter "Vi som vill ligga med Frank Wagner" eller något liknande. då undrar bara jag, finns det de som inte vill det?

Men nu ska jag gå och packa träningsväskan sen blir det till att krypa ner i sängen, lyssnar såklart på Lasse Winnerbäck






Varför bry sig om luft?

Publicerad 2009-11-07 14:02:15 i Allmänt,

Jag har inte gråtit över dig på så himla länge, därför blir jag så j*vla förbannad över att en så obetydlig människa får mig att göra det. Jag förstår inte hur man kan säga såna saker och på ALLVAR tycka så. Det  är nog mest det som gör mig så arg. Man får lust att banka in i skallen (Nej, inte banka in skallen) på personen hur det var, och hur det är..Fy fan..



Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela