C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Typiskt

Publicerad 2009-12-20 20:06:50 i Allmänt,

Åh min mamma avslöjade för mig vad hon hade tänkt köpa till mig i julklapp och det var en Burberry halsduk, och som jag vill ha en sådan. Jag åndrade så att jag inte köpte en när jag var i NY men det blev inte av. Men den enda affären man kunde tänkt sig säljer dem i Karlstad hade den inte och de skulle inte hinna skicka den från NK i Stockholm innan jul så hon hade skippt det :( Hade varit perfekt för jag tror det kommer dröja innan jag lägger så mycket pengar på en halsduk själv.

Upp, och sen ner igen..

Publicerad 2009-12-17 18:37:09 i Allmänt,

Jag har på sista tiden känt mig lite hängig, vilket har resulterat i att jag har gått ner lite i vikt, vilket innebär att jag känenr mig ännu mera hängig. Blir så ledsen när jag ser det även om jag säkert kommer gå upp det igen men det känns lika jobbigt varje gång man blir lite sliten och man går ner. Det är säkert ingen annan som ser det men jag vet det själv och det känns så j*kla trist :( Även träningen har varit grymt tung sista tiden, vilket troligen beror på att jag inte har ork, så jag funderar på att ta julledigt. Ialf efter nästa vecka.

En bra sak är att jag i stort sett är klar med alla mina julklappar så jag kan fixa det som är kvar någon lunch. Ska bli super mysigt med jul och ingen är gladare än jag att snön har kommit! :)En vit jul skulle ju vara drömmen! Sen blir det några dagars ledighet i mellandagarna och det kommer bli underbart!Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela