C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Ensam, men ändå inte..

Publicerad 2008-09-28 21:01:16 i Allmänt,

Ibland kan man känna sig väldigt ensam.. ialf jag och jag tror nog många vet vad jag menar... Även om man träffar folk hela tiden och hänger med folk så är det som något fattas.. man känner sig helt enkelt ensam trots att man inte är det.. Ingen rolig känsla då man inte riktigt kan förklara hur man känner och man vet inte sj vad man ska göra åt det.. Usch jag hatar det...



Får bli en bio och hockeyhöst detta då, eller vad trro du HAnna? Lite ljus..

Äntligen fredag

Publicerad 2008-09-26 19:54:27 i Allmänt,

Sitter och väntar på pizza innan jag ska dra mig in mot staden och hem till Joanna för lite förfest innan det bär vidare, blir nog koriander skulle jag tro.. Blir iofs ganska lugnt för mig ikväll.. Ska väl ut imorn med så då får det bli lite mer kalajs :)

Kvällens outfit består av en svart klänning och lila tights typ.. :P Inte så spännande men det passar den nivån på party jag har tänkt mig ikväll..:P





Icebox

Publicerad 2008-09-24 18:47:20 i Allmänt,

Har varit genomfrusen hela dagen idag.. Tur man hade extra sockor och tröja med sig till jobbet ialf.. Maria tyckte jag såg lite sliten ut men jag orkade inte åka hem heller så jag härdade ut.. Ska snart tappa upp ett varmt bad och hoppas jag får upp värmen efter det.. Skulle vilja se en riktigt bra "Må-bra" film ikväll.. Någon som har något bra tips? :) Har ju tyvärr inga mer Gossip girl avsnitt att kolla på nu..



Gammal bild på oss i Ungern


Det är bra drygt nu när Susanna inte är hemma.. Känns rätt ensamt kan jag lova :( Är så mkt småsaker jag vill berätta men som känns helt värdelösa att skriva i mail.. Måste ta tag i träningen också men de är inte heller så kul sj.. Men snart är det januari va? Eller hur var de nu?
 

Heja färjestad!

Publicerad 2008-09-22 22:33:40 i Allmänt,

Färjestad första hemmamatch och seger blevd et också.. 2-0 mot Luleå :) Hur gött var inte det då? Fanns hockeybiljetter kvar på jobbet så jag anmälde mig till utlottningen och vann så jag och Hanna bänkade oss i LLA.. tjoho..! Var kanske inte den roligaste matchen jag sett men de var roligt att komma iväg... Inte en dag för tidigt att de satte in Jonas Gustavsson istället för dena andra.. Vinst blev det ialf :D Nu måste jag duschas.. hej hej...



 

Tråksöndag

Publicerad 2008-09-21 18:29:44 i Allmänt,

Usch vad söndagar kan vara tråkiga.. jag får aldrig något gjort.. Har iofs varit till stan en sväng och inhandlat en tröja och en polo på Gina men roligare än så har jag inte haft det idag.. hehe :P

Försöker bestämma mig om jag ska ge mitt "bruna" hår en chans till eller om jag ska gå iväg till frisören och göra mer blonda slingor, kanske lite guldiga också.. Håret är ju inte jätte mörkt nu men bra mkt mörkare än vad jag har haft det och jag gillade det blonda bättre.. Så har jag kollat på gossip girl och när jag såg Blake Livelys ljusa hår ville jag bara springa iväg till frisören NU! Dock har ju inte jag så fint lockigt som hon har men jag önskar verkligen jag hade det..

:)

Publicerad 2008-09-20 23:09:34 i Allmänt,

Anna ringde mig för en stund sen och berättade en jätte bra nyhet :D Blev verkligen glad när jag hörde det.. Vet ju att hon verkligen har varit orolig så det är skönt att hon slipper tänka på det nu. att allt ordnade sig tillslut!

mail från australien

Publicerad 2008-09-20 13:58:42 i Allmänt,

Idag hade jag fått ett nytt mail av Susanna :D gud vad jag saknar henne.. Känns som evigheter till januari just nu.. en hel tråkig höst kvar..  men huvudsaken är ju att hon har det bra ialf! :)

Ett snabbt besök

Publicerad 2008-09-20 13:07:35 i Allmänt,

Var hem till Anna en sväng igår, vi satt bara och snackade som vanligt :P Känns så bra att prata med henne för det känns som hon förstår vad man menar.. Tänker lika om vissa saker :)

Pucko

Publicerad 2008-09-20 13:02:47 i Allmänt,

Åh va mkt  puckon det finns! Det är ju för fan pinsamt att dom själva inte inser vad dom håller på med..

Friday night

Publicerad 2008-09-19 22:10:40 i Allmänt,

Sitter hemma än och håller på att tanka över Stig Larssons sista bok "Luftslottet som sprängdes" till min mobil.. är egentligen rätt skeptisk till det här med ljudbok men jag ska ialf ge det ett försök, annars får jag knalla iväg och köpa boken..:)

Ska snart åka ner till herr Bäcker där de sitter och förfestar, jag orkade inte med ut.. Tänkte att jag skulle skippa utgång denna helgen men vi får väl se.. Nästa helg blir det ialf det är ett som är klart för då kommer brosan hem :) .. Blir säkert att jag kör in grabbarna till stan så då går jag upp och säger hej till Anna en tur :) Hoppas hon inte sover bara..

Igår var ialf Hanna och jag på bio, "Patrik 1,5".. hehe jag gillade den ialf :D Nu vill jag bara se Arn 2.. Någon som är sugen eller?

Jag..

Publicerad 2008-09-11 21:07:49 i Allmänt,


  • är hemma i Sverige efter en underbar vecka på Rhodos med massor av sol och bad
  • är ledsen för att Susanna har åkt till Australien och kommer inte hem förrän i januari :(
  • glad för att på lördag ska jag träffa Anna som det kändes som hundra år sen man såg..
  • var lite brun men det kändes som all färg bara rann av mig när jag kom ut från Arlanda
  • har fått en dunderförkylning som tack för att jag kom hem till Sverige
  • glad för att min älsklings Jappo mår bättre igen :D
  • ska på afterwork imorgon med Hanna och co
  • måste inhandla massor av nya höstkläder.. Sugen Anna? ;)
  • har lovat min brosdotter att vi ska gå på bio snart, vilket är en perfekt anledning till att själv få smita in på barnbion :D
  • har planer på att ladda upp lite kort från Rhodos när orken kommer
  • har en hel höst framför mig emd massa jobb och jobb
  • är i behov av nya stövlar
  • älskar låten Perfect med simple plan som glöms bort ibland men den är alltid lika bra
  • ska hoppa in i duschen nu...:P






Ledsen.. men glad också

Publicerad 2008-09-02 21:57:03 i Allmänt,

Nu är jag hemma efter sista kvällen med Susanna.. Vi käkade thaimat och kollade på Arn, den var väl okej men inte mer än så.. Och när jag skulle åka hem blev det lite ledsamt..  :( Kommer ju inte ses på tok länge ju.. kom en och annan tår..:( Men jag hoppas verkligen hon får det toppen för det är hon värd.. Så sak jag försöka överleva hösten här i tråksverige..

Imorn sticker jag ialf till Grekland med Hanna :D tur det händer något roligt just nu.. Tror vi kommer få det super bra :D Hörs när jag är hemma! Ha det bra alla!!

Sista kvällen tillsammans

Publicerad 2008-09-01 20:29:25 i Allmänt,

Imorgon efter jobbet ska jag hem till Susanna och äta lite mat och se på Arn.. Ska bli mys! :) Absolut sista gången vi ses på jätte jätte länge nu :( För på onsdag sticker jag till Rhodos och när jag kommer hem har hon redan åkt till Australien.. Vet ju inte när hon kommer hem men troligen tidigast i slutet av januari.. Känns inte alls roligt att hon ska åka :( Men jag hoppas verkligen hon får det jätte bra, även om det blir ensamt här hemma!!

Måste säga att det var skönt att vi kom iväg på kickoffen i helgen med jobbet för nu känns det roligare med jobbet igen :D

Men nu ska jag packa min väska så det är klart eftersom jag inte hinner imorgon.. Grekland, här kommer vi :D :D :D





Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela