C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

HÖST!!!

Publicerad 2012-08-30 22:21:58 i Allmänt,

Nu är jag glad att jag ska åka till Örebro på söndag och att hösten äntligen har kommit. JAg känner att jag snart klättrar på väggarna och det händer ingenting här hemma. Hösten ska bjuda på träning, mycket plugg, fest, häng med Örebros bästa gäng, planering för USA, stockholmstripp, uppsatsskrivande m.m. Känns som de fyra månader som är kvar tills jag åker bara kommer springa förbi, And I like it!!! :) 
 
 

*

Att vara ledig

Publicerad 2012-08-29 10:50:00 i Allmänt,

Jag är ledig hela denna veckan innan skolan börjar, och den mysigaste tiden på dagen är morgonen/förmiddagen. Man kan göra alla de där sakerna man inte har en chans att hinna med när man jobbar. Jag älskar att sitta länge och äta en stor frukost och läsa tidningen, vilket är något jag annars slarvar med när jag jobbar. Då blir det oftast en macka lite snabbt på stående fot. Snart ska jag och smurfen ge oss ut på vår dagliga skogspromenad. Det är så lugnt och skönt när vi går vid denna tiden, vi brukar nästan inte möta en kotte. Och idag bjuds det även på fint väder.Ska gå och skaka liv i smurfen nu så vi kan ge oss ut :)
 
 


Puss&kram

En vecka kvar

Publicerad 2012-08-23 14:02:21 i Allmänt,

Snart är sommarlovet slut. Underbara sommaren som man alltid väntar på tar slut så orättvist fort. Har varit skönt att vara hemma och jag känner verkligen att jag har kommit vissa så otroligt mycket närmare under dessa veckor. <3 tyvärr finns det ju även de som det varit motsatt med vilket känns väldigt tråkigt och jag önskar man hade umgåtts mer.. Men nu ser jag ändå fram emot en härlig höst!!

Sommaren är kort

Publicerad 2012-08-14 20:03:08 i Allmänt,

Nu är det inte mer än 2,5 vecka kvar tills det är dags för mig att återvända till verkligheten, Örebro och allt vad det innebär. Det känns både skönt och lite jobbigt. Sommaren känns som en riktig catching-up tid med vännerna här hemma och man är så bortskämd med att ha dem nära nu så det kommer bli en omställning. Det är svårt att hinna umgås på samma sätt under året när jag inte är hemma så mycket. Men alla är mer än välkomna till Örebro ;) Men som jag kommer sakna er alla här hemma!!


Och på tal om saknad. Nu är det inte mycket mer än 4 månader tillls jag åker till USA. Jag längtar så otroligt mycket. Det är verkligen med skräckblandad förtjusning jag ser framemot det. Det ska bli så otroligt spännande och roligt samtidigt som jag är toknervös och undrar vad jag har gett mig in på.  Och som jag kommer sakna alla här hemma!! Jag har alltid varit väldigt hemmakär och det gör ont när jag tänker på att jag ska vara så långt borta i fem månade. Men det kommer bli bra. Det känner jag!

Girls night out

Publicerad 2012-08-06 19:44:06 i Allmänt,

Inte nog med att jag fick så underbara presenter när jag fyllde år, dagen efter min födelsedag hade jag en underbar kväll med mina bästa tjejer. Jag bjöd på mat och dryck här hemma hos mamma och pappa och efter åkte vi in till stan och dansade bort några timmar på Tempel. En toppen kväll verkligen men det kan inte bli annat med de tjejerna :) Tack för att ni kom, det betyder jätte mycket <3
*

Jag fyllde 25 och fick massor av fina presenter

Publicerad 2012-08-05 13:45:28 i Allmänt,





Väldigt fin ljuslykta från Nicke och Louise som Louise gjort med texten "Tjugofem" 



Super snygg karaff som jag velat ha länge som jag fick av Susanna



Mitt i prick! Kollade på denna väska när jag och Anna var i Stockholm förra året men jag köpte den aldrig. Men nu hade Hanna och Julia köpt den till mig :)




Världens finaste ljuslyktor från ittala som jag fick av ittala älskaren Myrén. Andra bilden är en så snygg vinkork som absolut inte gör sig rättvis på bilden men är man hobbyfotograf så blir det inte bättre.


Mysig ljuslykta från Anna J. Den kommer passa perfekt i min lägenhet ihop med det andra :)


Fint armband från SNÖ som jag fick av Linnea. Tycker det är så snyggt med silverarmband men gärna med något extra på som detta :)


Halsband som jag fick från Anna och Anna nere på Öland, jättefin!

Fick en så stor och fin orkideé av Lars men det var svårt att få en fin bild på hela blomman.


ÄNTLIGEN!! Jag behövde verkligen en ny dator och det fick jag av min kära familj :D Min gamla har börjat tacka för sig och denna nya är både snyggare och bättre. Jag älskar den :)



En piké från New Port som jag fick av mamma och pappa. :) Sen glömde jag ju ta kort på löparstrumporna som jag fick av lille smurfen och klänningen jag fick av Eva och Felix men jag tackar hemskt mycket för dem också.

Jag blev verkligen supernöjd med mina presenter. Mina nära och kära vet verkligen vad jag gillar och vill ha, allt var perfekt trots att jag inte hade önskat mig något speciellt mer än datorn.

Helgen som gick

Publicerad 2012-08-05 12:32:54 i Allmänt,

Helgen som gick har varit en riktigt bra helg.
Började på fredagen med en liten tur på Bergvik med Anna. Fick äntligen tag i en sån där silverring att sätta runt hästsvansen som jag letat efter så länge. Tur jag hade Anna med mig annars hade jag missat den för jag tyckte det bara fanns guld. Efter bergvik släppte jag av Anna vid hennes jobb och åkte sedan hem och gjorde mig iordning lite snabbt för att sedan åka vidare hem till Susanna. Däär bjöd hon på underbart god mat i form av lax tillsammans med färskpotatis i ugn. Vädret på kvällen var för en gångs skull helt ok så vi kunde sitta ute på hennes balkong en stund. :)
Vid halv nio hämtade jag Anna vid hennes jobb och åkte hem till henna och drack några drinkar tillsammans med Fredrik, Andreas och Smurf (OBS! Inte hunden Smurf :P) Jag och Anna hamnade på Koriander där vi kunde konstatera att vi inte kände någon. Vart gömmer sig alla människor man känner, eller är det så att man inte känner någon längre? Efter koriander liftade jag och Anna med Fredrik och Smurf till Norrstrand, gick sjukt snabbt, säkert snabbare än vad det hade gjort med bil ;)
Lördagen spenderades i sommarstugan fram tills klockan fem när Anna hämtade upp mig för en kväll framför super Mario :D Vi var ju faktiskt ute dagen innan så då ansåg vi det helt okej att sitta inne en lördag och spela. eller? :) Vi skrattar helt sjukt mycket när vi spelar och det är verkligen så jäkla roligt. Om vi hade spelat mot varandra när vi var små som vi gör nu hade det troligen slutat med att någon0 hade blivit sur och gått hem. :P Men det är ju faktiskt inte mitt fel att båda extraliven kommer till min gubbe? ;P

Tack så mycket vännen för ännu en toppen helg :D
Bild: google

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela