C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Miss noseblood

Publicerad 2008-12-31 10:48:12 i Allmänt,

Det måste vara något fel på min näsa.. Imorse var det dags igen.. Vaknade av att det typ sprutade blod ur näsan.. Detta händer lite då och då och helt utan anledning.. MAn blir lika förvånad varje gång.. Och det är ingen trevlig upplevelse kan jag lova.. SÅ nu sitter jag här med papper i snoken och känner mig väldigt nyårsfin.. Väntar på att det ska ge sig så jag kan ta mig en kopp te och smörgås.. :)

Örebro tur och retur

Publicerad 2008-12-29 21:17:00 i Allmänt,

Dagen började med att jag hämtade upp en bakis, eller kanske fortfarande full Hanna som hade varit på kroggalan igår.. Stackarn hade skaplig ångest.. även om det inte vaerkade så farligt, men vem har inte haft fylleångest någon gång? MAn vill bara försvinna ur sin egen kropp..:P Vi styrde ialf vidare mot Örebro och fick snabbt tag i en parkeringplats.. KAllt som sjutton var det... Knallade upp och ner på Örebros gator men det gav inte mkt i shoppingpåsarna.. eller snarare inget skulle jag säga..Så vi hoppade in på ett ställe och käkade lunch istället.. dryg service men mat fick vi.. Begav oss åter ut på gatorna och HAnna hittade ialf en träningslinne.. För vi vägrade åka hem utan att ha köpt något.. Jag köpte mig en tröja och två par knästrumpor ialf io Örebro city..

Så vi bestämde oss för att testa lyckan på Maribergs köpcentrum, Hanna var väl inte så jätte taggad för shopping kanske.. köpte ialf lite body shimmer av en grymt jobbig expidit på Bodyshop ( som jag lika gärna kunde köpt i KAlrstad) men men.. Så efter det begav vi oss hemåt igen.. Så nu ska jag gå och glutta på TV:n..

HA en bra kväll alla läsare!

Söndag

Publicerad 2008-12-28 21:10:42 i Allmänt,

Idag har jag varit í LLA och sett när färjestad vann över djurgården.. Annars har de inte hänt speciellt mkt.. funderar på att åka och köpa lite snacks och krypa ner i soffa och kolla på tv.. Imorgon ska jag och HAnna till Örebro,.. om hon inte är för bakis..:P

I'm cozy

Publicerad 2008-12-27 23:14:11 i Allmänt,

Nu har jag kommit in efter att jag har varit ute på en liten promenad med Anna (J).. Var himla kul att se henne och prata lite.. VAr ganska längesedan tyvärr. Vi får se till att det inte dröjer lika länge igén helt enkelt..:) Det var ialf väldigt kyligt ute så nu sitter jag med min cozyboots på fötterna som jag fick av Patrik i julklapp.. En kanon klapp då jag alltid fryser om mina fötter.. det är ett par tofflor fyllda med lavendel och något mer som man värmer i micron innan man tar på sig dem.. HUr goa som helst.. Absolut cozy!!

 


Så underbara :D

Wohoo

Publicerad 2008-12-27 19:29:46 i Allmänt,

Dryga lördag.. Idag är verkligen en "harintehäntnågotkommerintehändanågot" lördag.. Iofs är jag inte upplagd för att hitta på något speciellt heller men något kanske? Sitta och hänga framför datorn är väl inte det roligaste och att hänga framför TV:n är absolut inte roligare.. MEn men upp med mungiporna och hitta på något istället.. Tråååååk.. Släkten har precis åkte hem då vi har haft middag här..

dan före dopparedagen

Publicerad 2008-12-23 22:17:32 i Allmänt,

sitter hemma nu och dricker glögg och käkar pepparkakor.. Ska snart smaka på skinka som precis blivit klar :) HAr köpt bingolotter så jag försöker härda ut uppesittarkvällen.. Gud så drygt det är..haha och inget vinner jag heller.. Men nu är det bara två timmar kvar av programmet.. Iofs smyger jag iväg lite då och då och ööverlåter min lott till någon annan.. Jag har tryckt i mig så mkt skumtomtar nu så jag mår nästan illa.. Så typiskt mig men de är ju så goda de små rackarna..


Annars idag har jag varit i stan.. Först åkte jag hem till Hanna.. hämtade min grejer som jag hade där.. är rätt grym på att läman kvar saker hemma hos dem..:P Efter det åkte jag hem till Anna där jag blev bjuden på pepparkakor och lussebullar :) Vi satt och tjatade om allt en bra stund.. VAr rätt längesedan vi sågs kan man säga.. OCh nu hörde jag att de skulle till sälen vecka fyra men jag kan inte följa med.., Typsikt!!! Nu kommer jag säkert inte komma iväg något iår...

och igår var Linus med i tidningen såg jag.. Usch va hemskt det är.. Skriver inte så mkt om det för jag vet inte vad jag ska skriva helt enkelt.. Denna världen är så jävla orättvis ibland så de finns inte ord för det!! (F)

helgen

Publicerad 2008-12-15 19:36:49 i Allmänt,

Ny start på veckan idag och jag har varit hur trött somhelst... Men jag var ialf iväg och kollade när CArl och Maja lussade på dagis idag.. så söta så..

Denna helgen som jag hade planerat skulle bli väldigt lugn blev allt annat än lugn.. På  fredagen åkte jag hem till Hanna och vi såg början på IDOL finalen innan vi traskade iväg till Bmb och såg julshowen där.. Den var bra :) Jag och Hanna drog några moves inne vid shlagerbaren innan vi drog vidare till ankan runt tolv.. Haha Hanna drack kanske en drink för mkt och hade massa roligt för sig.. INget hemskt dock, bara kul ;) Pratade helt osammanhängande en sväng men hem kom vi ialf..

Sen blev det lördag och jag planerade en hemmakväll.. Fram tills David ringde och jag bestämde mig för att hänga på ut.. Bytte om lite snabbt innan jag drog bort till Tobbe där de andra förfestade..  Åkte in till Bmb där söta Joanna släppte in oss.. Var rätt mkt folk och en helt okej kväll :) Ringde min kära bror som skulle komma och hämta mig så vi gjorde upp att han skulle komma till D&N.. JAg knallade dit i sällskap med en kille jag snackade lite med på bmb.. Jag sa dock till honom att han kunde åka hem om han ville men han tyckte inte jag skulle stå sj, vilket var snällt ialf.. Och det var tur han följde med annars hade jag fått stå där själv lääääänge.. För när det gått en timme, och det var jävligt kallt att stå där och vänta så ringer jag Nicke och undrar vart fan han tagit vägen.. Då har han somnar om och har inte ens åkt än.. Lite halv irriterad kan man säga att jag blev.. David och co kom också dit efter ett tag så de åkte också med Nicke hem, eller ialf David och Jocke..

Ja de var väl typ vad som hände i helgen.. men nu måste jag duscha..!

Hanna x2

Publicerad 2008-12-10 19:15:00 i Allmänt,

Idag har jag haft lite små dater med Hanna.. Den första var på lunch då vi hamnade på Vilmas (på östartorggatan för er som inte ver) där jag köpte min favorit kyckling och Hanna stackaren köpte den vidrigaste mackan jag har smakat.. haha usch den var verkligen illa.. Sen for jag tillbaka till jobbet för några timmars slitgöra, eller inte..

Vid tjugo i fem hämtade jag upp henne och vi tutade ut til Bergvik.. Jag fick tag i några julklappar ialf och de var skönt. haha gud va roligt vi hade i leksaksaffärerna.. skrattade åt allt fult man hade när man var liten.. Och det faktum att Barbie inte kan rida.. :Phaha tighta ben javisst.. Sen var jag tvungen hem och hämta smufren hos brosan.. Men de var verkligen kul att ses vännen, även om de blev två kortisar.. hinns ju inte med allt för ofta längre men fredag kanske :)


OCh vad väntar jag på nu, jo Bonde söker fru såklart.. Åh vad jag älskar det programmet.. Mysigt värre... Men först dags för fisksoppa.. mums.



Jag och Hanna kan vara rätt seriösa i affären har jag hört...

It's christmas time

Publicerad 2008-12-04 21:56:59 i Allmänt,

årest första julfest imorgon.. ska bli skoj :) är helt nöjd med min outfit även om det inte blev något rött och heller inte någon Kate Moss klänning, även om den har anlänt från London.. Den passade och jag tyckte den avr väldigt snygg men nu hade jag köpt min blå/lila på sofias garderob i stan och var helt inställd på att ha den så det får bli så.. Jag får åka hem till Joanna imorgon efter jobbet och göra mig iordning där så jag slipper stressa .. Gulligt de, tur jag har hanna och JOanna :) Några tjejer på jobbet ville att jag skulle komma tidigare till festen och hjälpa dem göra iordning men det blir så stressigt sen är de tillräckligt många redan anser jag men jag ska försöka vara där halv sex ialf.. Men innan dess är det massor av hår som ska lockas och smink som ska kletas på något sådär snyggt ialf..













Snabb update

Publicerad 2008-12-01 19:48:46 i Allmänt,

Då var det måndag igen och helgen är slut.. En helg som har bjudit på lite gott och blandat.. Fredagen var det film och grönsaksdipp som gällde för mig och David.. Vi hyrde även en höjdar film (vilken vi alltid lyckas med) som jag inte minns namnet på.. KAn tillägga att jag somnadetjugo minuter men de var ingen djup film så det var bara att kolla vidare där man var..

Lördag åkte jag hem till Joanna och vi gjorde oss iordning och sen kom Håkan och senare Julia och senast kom Malin och Caroline.. Vid tolv bar det iväg till Bmb där vi dansade bort den kvällen.. :D

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela