C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

sleep tight

Publicerad 2010-02-23 22:08:05 i Allmänt,

Nu har jag landat i sängen och ska strax sova. Helt slut efter denna dagen med mkt att göra på jobbet. Men jag lurade med mig Johanna ut till Sats färjestad så vi körde spinning och coreboll på lunch. Riktigt skönt att man hann med det, Sats färjestad is growing on me och jag börjar gilla det mer och mer..

Om jag hinner imorgon innan träningen så ska jag ta mig en tur på Karlstads gator, behöver inhandla något nytt i klädesväg, kanske något vårigt även om vinterkylan biter som bäst ute just nu, men om jag ska vara ärlig så klagar jag inte för sådant väder som Karlstad har bjudit på idag med -3 grader och sol är absolut ett av mina toppenväder. Det enda som saknades var att befinna sig i skidbacken, och dricka varm choklad och äta bullar. Håller álla tummar och tår för att det ska hålla i sig fram till lördag så kanske man hinner ut en tur.

Idag har jag gjort något som jag inte gjort på tokigt länge, nämligen ätit pannkakor med grädde, blåbär och hallon. Det lade sig som bomull i magen så jag somnade skönt i soffan tidigare ikväll.

Ingen medalj till Svedala i skidstaffetten, någon som är förvånad?

Trysil .08

Klantig

Publicerad 2010-02-13 18:02:00 i Allmänt,

Imorse när jag kom in till staden och hade planerat att gå på spinning så märkte jag att min virriga skalle hade glömt skorna hemma, och vem vill sitta och trappa på en cykel i bara strumplästen? Istället fick jag gasa vidare ut till färjestad och hann precis i tid till bodypump passet klockan 11. Inte vad jag var inställd på men det funkade utan skor ialf ;) Resten av dagen har jag spenderat ute i skidbacken, kanon väder för det idag. Oboy och bullar i backen, uu va gott!

Vilka går vidare i melodifestivalen ikväll då? och vilka är med? För en gång skull har jag noll koll.

Och på torsdag kommer Putte hem :D :D

klipp klipp

Publicerad 2010-02-12 20:16:50 i Allmänt,

Jag funderar på att klippa av en bit av håret. Något liknande den bilden här nere. Någon som har några åsikter? Så kläm fram dem ;)


Helg :)

Publicerad 2010-02-12 18:32:34 i Allmänt,

Skönt att det är fredag då det är otroligt mycket att göra på jobbet. Jag har inga direkta planer för helgen utan jag tänkte börja morgondagen med en tallrik gröt och sedan åka på spinning och core. Om det bjuds på lika bra väder imorgon som det har varit idag så kommer jag styra skutan mot skidbacken när jag kommer hem efter träningen för några åk. Ålviksbacken i Grums är kanske inte som Åre men när solen skiner och det är fint väder är det ett perfekt lördagsnöje i några timmar.

Det enda som saknas nu är en påse never stop som jag ska traska bort till ica och inhandla nu! JAg gillar dom lite ;)Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela