C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

From here to..?

Publicerad 2011-11-30 16:55:24 i Allmänt,

Jag vill ju åka och plugga en termin i USA och jag har hela tiden trott att jag skulle kunna tillgodoräkna mig den termin sedan när jag kommer hem, utan att behöva förlänga min utbildning med en termin. Men eftersom jag har tänkt mig att läsa redovisning som inriktning kommer inte detta funka som jag tänkt eftersom redovisning utgårn ifrån de lagar och bestämmelser vi har här i Sverige så hjälper det ju inte att jag åker över till USA och läser om hur de gör där. Känns inte som företagen här i Sverige bryr sig så mycket om det sen ;) Så det kommer nog tyvärr bli så att jag måste läsa ytterliggare en termin för att kunna få in handelsrätt och beskatningsrätt i min utbildning. Min studivägleadre trodde att det skulle bli tungt att läsa de kurserna parallelt med något annat men det kanske kan gå att läsa dem på sommaren när jag kommer hem.. Det känns ju drygt att förlänga en redan lång utbildning men samtidigt så är det ju BARA en termin så det funkar ju för jag vill verkligen åka!
Vem vill inte till USA? :p

Popcorn och vatten en fredagkväll, varför?

Publicerad 2011-11-25 20:51:53 i Allmänt,

Beach 2012 närmar sig med stormsteg så det får inte vara alltför onyttigt fredagsmys för mig, eller är det så att jag är en fattig student som inte har råd till något annat, eller är det det tredje alternativet att jag helt enkelt är en lat student utan bil som inte orkade cykla iväg till affären för att köpa något gott? :P

Jurist javisst

Publicerad 2011-11-21 14:46:25 i Allmänt,


Jag läser en jurdik kurs nu och det gör lite ont i den lilla tjejen inom mig som ville bli advokat att jag inte kom in på jursitlinjen. :( Förstå mig rätt, jag trivs på ekonomiprogrammet, och det går bra, kanske bättre än vad det skulle gjort på jurist, det vet man ju aldrig men ändå är det något som ligger och gnager att advokat eller åklagar drömmarna aldrig kommer bli sanna, det måste jag erkänna. Det är ju något jag velat sen jag var typ 10 bast. Men jag får bestämma mig för att bli världens bästa ekonom istället nu ;)

och eftersom alla ni uppskattade bilden på Ally Mcbeal så mycket så slänger jag upp en bild på världens roligaste advokat ;)


PS I love you

Publicerad 2011-11-20 21:35:29 i Allmänt,

Jag är fast, köpte första säsongen av Prison break för ett tag sen och det är ju så himla spännande så jag har redan sett klart den och hunnit beställa säsong 2 som jag hoppas kommer imorgon. Abstinensen är total nu!
Sen att huvudpersonen är så otroligt snygg gör ju knappast saken sämre. Han ligger lätt högt upp på min lista över världens snyggast, och jag som egentligen inte gillar killar som är rakade på huvudet, och inte tatueringar speciellt mycket heller. Men på han är det sjukt snyggt så jag gör gärna ett undantag för han ;D

Bild: Google.se

Long time, no see

Publicerad 2011-11-19 17:24:42 i Allmänt,

Nu har det återigen gått lång tid sedan det kom någon uppdatering från min sida.
Den största nyheten jag kan rapportera om är att jag har krockat med audin (Vilket säkert de flesta som läser redan vet), men vad kanske inte alla vet är att audin blev såpass skadad att försäkringsbolaget inte tänker laga den. MIn lilla plutt ska alltså gå till skroten. Det var en hel del som gick sönder men jag trodde ändå inte att det skulle kosta så mycket som det skulle att laga den så det är inte mycket att säga om det. PLT:n går alltså nu i graven. :(( It's the end of an era!! Jag kan inte mer än tacka honom (Ja, jag och Hanna har bestämt att det är en han) för alla fina stunder vi haft tillsammans.

I och med att jag blivit billös så måste jag ju gå, cykla eller åka buss vart jag än ska, vilket är en jobbig omställning för mig som haft bil sedan den dagen jag fick mitt körkort för mer än sex år sedan. Men jag gör mitt bästa även om jag svär lite ibland när jag släpar på mina kassar på cykeln uppför backen vid mig. MEn det är väl såhär studentlivet ska vara? Detta är dock inget som ska bli långvarigt men jag måste vänta och se hur mycket jag får för audin och sedan ska jag ju även försöka hitta en bil som kan vara en duglig ersättare till plt:n, för jag räknar inte med att hitta någon som kan ersätta den helt, för det var kärlek vid första ögonkastet mellan oss :)

Tackar honom nu för en lång och trogen tjänst, vad hade jag gjort utan honom!!

Jesus

Publicerad 2011-11-09 20:52:18 i Allmänt,

Eftersom inget snurrar min väg just nu och det mesta är skit så kan jag ialf bjuda på ett reklamklipp som jag tycker är rätt kul, så nu slipper ni se Ally Mcbeal bilden som jag har fått vissa klagomål om ;)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela