C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Happy halloween :D

Publicerad 2009-10-30 19:31:34 i Allmänt,

Riktigt spännande blogg att följa detta va? Men ni är några tappra själar som hänger i och väntar med spänning kan jag tänka mig? :)

Mycket har hänt sedan sist, jag har bland annat hunnit spendera en vecka i New York, sjukt häftig stad som ALLA borde åka till någon gång i livet. Nästa gång jag åker till USA (för ja, det blir definitivt en nästa gång) kommer jag nog åka till Los Angeles eller Las Vegas. Jag skulle så hemskt gärna vilja göra en roadtrip genom USA någon gång med till det behövs tid, pengar och en resekompisar och just nu står jag utan alla tre. Men shit vad snyggt klädda tjejerna på Upper East/East side är! Så vill jag se ut!! Kändes som alla tjejer hade minst en LV väska, sen var det ju vissa som hade dyrare juveler och bar på, men jag är inte bitter. haha Sen gjorde vi alla turistiga saker man måste göra såklart: Empire, frihetsgudinnan, time square och åkte gula taxibilar så klart :D

Men nu ska jag slänga i mig lite mat sen ska jag åka ner till Anna ha IDOL-mys. :)

XOXO gossip gi... eller nej jag menar Camilla ( som vill se ut som en upper east)

Mitt liv - enligt Roxette

Publicerad 2009-10-06 22:26:24 i Allmänt,

Är du man eller kvinna? Half A Woman, Half A Shadow

Beskriv dig själv: From Head To Toe

Hur du känner dig: Things Will Never Be The Same

Beskriv stället där du bor: View From A Hil

Platsen du skulle resa till om du kunde åka var du ville: Wish I Could Fly

Hur du helst transporterar dig:  Sleeping in my car

Din bästa vän är: She Doesn't Live Here Anymore

Du och dina bästa vänner är: Dressed for Success

Hur är vädret? Waiting for the rain

Favorit-tid på dagen: Milk and Toast and Honey

Om ditt liv var en TV-serie, vad skulle den heta då? : Here Comes The Weekend

Hur är livet enligt dig? From One Heart To Another

Beskriv ditt nuvarande förhållande: I'm Under Your Magic Spell

Din rädsla: Almost Unreal

Ditt bästa råd: Reaching High  

Hur du skulle vilja dö: Goodbye to You

Din själs nuvarande tillstånd: Go to sleep


utmanar de som vill ;D

Dagens höjdpunkt!

Publicerad 2009-10-05 22:29:39 i Allmänt,

Hahahahahahahaha idag trodde jag på allvar att jag skulle skratta ihjäl mig, om det nu går? Jag hade precis kommit in från affären och ställde min kasse på golvet i köket medans jag sprang i till vardagsrummet för att slå upp vem mitt missade samtal på mobilen kom ifrån. Blev sittandes en liten stund extra och när jag kommer ut i köket har Smurg käkat upp all köttfärs, utom lite i ena hörnet. Det var nästan ett helt kilo han hade slaffsat i sig.  När jag skulle ringa och beätta det för brosan fick jag inte fram ett ord utan jag bara skrattade och skrattade. Han trodde nog inte jag var riktigt klok men det såg för roligt ut. Vilken tokig hund man har! Men söt är han min lilla fis!

Tick Tack Tick Tack

Publicerad 2009-10-05 19:43:40 i Allmänt,

Tiden går så fort och jag har tusen beslut att fatta, eller två ialf som är stora och kommer förändra mycket. En del av mig vill det så hemskt mycket och en annan del är rätt kluven. Idag har jag kommit ett steg längre mot att ialf vara i närheten av ett beslut. Allt ska bestämmas innan jag åker till New York och under tiden jag är där ska jag inte tänka på något annat än vad jag gör just där, just då. När jag kommer hem ska jag ta mig en  ordentlig funderare sen är det bara att köra.


Jappo - 2 oktober 2008 (F)

Publicerad 2009-10-02 20:53:43 i Allmänt,

Idag är det exakt ett år sedan Jappo försvann.. En av de värsta dagarna i mitt liv och du är fortfarnade otroligt saknad lille vän. Kommer aldrig glömma dig! Har man aldrig haft en hund kan man aldrig förstå den trygghet och värme de kan ge, och det var precis vad du gav mig. Det spelade ingen roll om det var när man var liten och hade slagit sig, eller när man var 15 år och grät över kärleken, för du fanns alltid där. Bara genom att borra in näsan i din päls kändes allt genast bättre.. Tårarana kommer bara genom att skriva här!Du var den bästa

Vilken j*vla dag

Publicerad 2009-10-01 21:33:59 i Allmänt,

Baaahaaa vilken dag detta har varit,jag tror allt har gått snett sedan jag gick upp imorse, éller ja det började redan innan jga hade vaknat då Smurf väckte mig klockan tre genom att föra ett himla väsen. Sen har det bara gått on and on hela dagen och jag tänker inte rabbla upp allt. Jag kan ialf säga en sak och det är att de nya stövlarna och jeansen jag hade planerat att köpa kommer inte bli av då jag tvingas lägga pengarna på något annat som inte är alls roligt. Dags att hoppa i säng så det blir en ny dag!

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela