C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Sex and the city

Publicerad 2008-06-24 22:04:40 i Allmänt,

Igår var vi  på sex and the city :D Var jag och "anna" gänget..haha d.v.s Hanna, Anna, Joanna och Anna.. Var hemma hos Joanna och käkade thaimat först innan vi traskade in mot filmstaden och mötte upp Anna.. VAr en kanon film :D dock är nog serie lite vassare..;)Golf efter jobbet blev det idag, gick inte så bra har jag hört :P Och imorn blir det Sommar Plaza med Hanna och Joanna :D ska bli så jädrans skoj, dock är det jobb för både mig och Hanna på torsdag men de får man leva med.. 
 

                                                                         
*

Midsommar...

Publicerad 2008-06-21 21:22:26 i Allmänt,

...hände och jag var på kalas hos Maja först innan vi åkte hem och käkade mat och jordgubbar om vartannat..:) Runt halv nio nio knallade vi iväg hem till Johan och blev kvar där hela kvällen, till runt ett då jag hanna och putte knatade hemåt för en god natts sömn :D 
Hanna och jag har fördrivit tiden men en massa skit saker idag innan stackaren var tcungen att ta bussen hem för att åka och jobba, något säger mig att det inte kommer vara fullsatt på bmb idag.. men de behöver de väl iofs inte vara om rätt personer dyker upp ;) haha

Jo jag lever allt

Publicerad 2008-06-17 21:03:53 i Allmänt,

Dags för ett inlägg här nu kanske, eller vad tror du Anna :P

Vad har hänt senaste tiden.. Jo det har varit en hel del utgång med Hanna och co och för det emsta har vi verkligen haft gör sköj.. Har blivit en hel del Koriander ialf, emd avslut på arena ibland..;P haha Vissa gånger har de ju varit riktigt snygga folk ute.. På fredag är Midsommar, och det väntas regn har jag hört... Vet inte än vad jag ska hitta på, emr än att jags ak på barnkalas..

Har även hunnit inhandla en ny movil, W890.. helt nöjd :D


Men nu måste jag ta mig ett bad efter min runda på golfbanan med pappa.. HAr nog aldrig spelat så dåligt som jag gjorde idag :S usch då är det inge kul ju.. Fick mezz från Hanna att hon och mia var på E-type på liseberg.. önskar jag var med dem :)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela