C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Hollywood

Publicerad 2011-01-31 19:36:14 i Allmänt,

Om någon har något bra tips på vad man kan ha på sig på en fest med Hollywood tema så tar jag tacksamt emot dem. Jag ska iväg på lördag och har ingen aning om vad jag ska ha på mig eller hur jag ska ha håret.. Hjälp tack!!



Mr Sabo

Publicerad 2011-01-31 19:32:40 i Allmänt,

Åh det finns så många snygga ringar som jag skulle vilja ha från Thomas Sabo men tyvärr är de ju rätt dyra. Helst av allt skulle jag vilja ha kronan och vingen tror jag.. Drömma kan man ju alltid..











26 januari

Publicerad 2011-01-26 15:25:41 i Allmänt,

Det blev ingen sushi igår, vet inte om jag nämnde att jag skulle iväg och testa det men Malin har blivit sjuk stackaren så vi får skjuta upp det, får se om hon är bättre imorgon eller om vi får ta det nästa vecka. Men jag slog på stort och lagade köttfärslimpa i min ensamhet istället och det var riktigt gott :)
Har ägnat denna dag åt att plugga och tänkte så göra i ungefär en och en halv timme till innan jag ska bege mig ner till Svettis och köra ett boxpass tillsammans med Linnea. Ska bli himla kul! Det var nog i våras jag körde det sist på Sats.
Nu blir det lite mat innan jag fortsätter men microekonomin, försök att inte vara för avundsjuka på att jag får ha det såhär skoj :)

Grattis!!!!!!

Publicerad 2011-01-23 21:35:35 i Allmänt,

Nu duggar det tätt med födelsedagarna runt mig för idag fyller min lille kusin Felix 13 år! Innan han kom var jag den minst i kusinskararn men han tog min plats! Stort grattis till tonåringen :D

Färjestad är dom...

Publicerad 2011-01-20 22:44:11 i Allmänt,

Ikväll när jag kom hem slog jag, mamma och pappa till och tittade på matchen mellan Färjestad och Djurgården. Så vad ska man säga om den matchen då. Det blev 3-3 då DIF gjorde mål med bara sju sekunder kvar. Då blir man ju rätt trött!! Det hela slutade med att DIF vann efter straffar och FBK kammade hem sin femte raka förlust. Kompis, det går bra nu? Vi får hoppas på en vint på lördag hemma mot SSK.
edit: Problemet med styckesindelningen kvarstår men jag har inte lyckats lösa det och fick inget svar på mitt rop på hjälp så det får vara som det är, det är ju inte jag som läser ;)

Träning

Publicerad 2011-01-19 09:59:27 i Allmänt,

Nu har jag precis fått i mig lite frukost och ska strax knalla bort till gymmet för dagens träning. Ville bara tala om detta för "Träna mer och hårdare.se" som gjorde en kommentar i veckan.. Vem nu det kan vara :)
Eter det bjuder dagen på plugg och ikväll blir det nog en liten utgång. Afterski tema på Strömpis.
Men ikväll får det bli lugnt för man vill ju inte förstöra träningen ;) (Fast egentligen är anledningen att jag har lektion imorgon klockan tio över åtta så jag måste orka upp. Sen har jag nog tänkt mig hem imorgon runt tre så jag vill gärna vara körklar.

Nej dags att bege sig!

Hjälp!

Publicerad 2011-01-19 09:54:37 i Allmänt,

Är det någon som kan förklara för mig varför jag inte kan göra styckesindelning i mina texter? Även om jag har gjort det så hoppar texten upp när jag publicerar den. Det blir rätt trögläst då..

GRATTIS!!!!

Publicerad 2011-01-18 15:55:17 i Allmänt,

Idag är absolut ingen vanlig dag för det är världens sötaste brorson Carls födelsedag! Hela 7 år blir han idag.
Tyvärr missar jag kalaset men jag får åka dit och gratta honom när jag kommer hem. Jag hade skickat ett kort till honom som han precis ringde och tackade för.. Sötisen :)
stilig

En helg i Örebro

Publicerad 2011-01-16 19:59:49 i Allmänt,

Passar på att slänga upp ett inlägg när jag sitter och väntar på att solsidan ska börja.
Var slutade vi sist? Jo, tentan ja.. Den gick nog bra tror jag. Måste ha lyckats skrapat ihop till ett G men alla håller på och tjatar om hur svår den var och jag vet inte om jag tyckte det.. Så jag är lite orolig att jag typ har fattat fel på varje fråga, eller så är det helt enkelt så att jag är väldigt bright.. ;) Det återstår att se när resultatet kommer. Efter tentan var det bara att skynda hem och göra sig i ordning för att dra på tentafest.
Vaknade upp relativt tidigt på lördagen och dega lite under dagens första timmar innan jag skyndade ner till stan för att hinna till systembolaget. Tog en tur förbi MQ där jag köpte mig en klänning och en tunika. Klockan fyra mötte jag upp Malin på Java för en fika. Hade inte träffat henne på länge så det var himla kul att ses. Vi bestämde att vi ska gå och käka suschi snart :) Jag var hemma igen vid halv sju och då var det bara att återigen hoppa i partykläderna och bege sig tillbaka in till stan. Efter lite missförstånd med bussen (Skräll att det blir det när jag ska åka) så kom vi fram till förfesten. Det var trevligt, och kul med lite nya ansikten i form av två av årets nollegrupper. Festen fortsatte sedan på Satin där vi dansade loss innan det var dags att bege sig hemåt. JAg och Linnea måste dock ha lyckats fånga Örebros dyraste taxi men det var det värt då!!
Nej nu börjar det!! :D

Mardröm

Publicerad 2011-01-15 12:45:23 i Allmänt,

Igår natt drömde jag en mardröm som kändes så verklig när jag vaknade...Det var en massa hemska saker om Carl. När jag äntligen vaknade upp var jag helt svett och gråtfärdig så jag var tvungen att skicka ett sms till Nicke och höra så allt verkligen var bra med Carl. (Töntigt, jag vet men det kändes så på riktigt). Självklart var allt bra med honom men jag kunde ändå inte släppa det på ett tag.. Man kan undra vad drömmar vill säga en..

Lille-Carl i solen i Venedig :)

 

Hurra Hurra Hurra!

Publicerad 2011-01-15 12:35:25 i Allmänt,

Ja, idag är det ingen mindre än en av mina bästa vänner som fyller år. Anna fyller 24 år!! Stort Grattis vännen! Synd jag missar festen men jag tror ni kommer få det toppen!! Då denna donna så får det bli ett gammalt kort.
Glöm heller inte att kolla in Annas mysiga blogg: annamyren.blogg.se

Thétime

Publicerad 2011-01-13 20:39:21 i Allmänt,

Efter att ha varit utan te i två dagarna nu har jag äntligen köpt mig nytt. Det kanske inte låter så farligt för er men en kväll utan en kopp te i soffan är ingen bra kväll för mig. Ska nog inhandla den där fina tekoppen jag såg hemma på Noll54. Nu ska jag mysa ner mig i soffan med en kopp och kanske en ruta choklad till.. Jag undrar vad PT-David tycker om den där chokladen.. :P
Imorgon är det ju tenta som nämndes i tidigare inlägg, och efter det är det FEST! Premiärhelg på kåren. Alla nollor har ju anlänt nu (YES jag har blivit så stor så att jag nu titulerar mig som en ettapladdare) så det kommer nog bli riktigt mycket folk. Kanske läge att slå till på en tvådagars denna helgen om jag orkar med det. Undrar vad PT:n säger om det?!?

här kommer jag..

Publicerad 2011-01-11 19:52:42 i Allmänt,

Håll i hatten här kommer en uppdatering från min sida. Jag sitter nu och kalasar på min spenatsoppa som jag har kokat samtidigt som jag tittar på halv åtta hos mig. Funderar starkt på att anmäla mig så fler får ta del av mina kökskunskaper..

Däremot slog jag till och anmälde pappa till "Vem vet mest", ni vet min favoritprogram. Jag vet inte hur svårt det är att komma med men han sa att han aldrig skulle ställa upp ialf. Jag återkommer med uppdatering om hur detta fortlöper.

På tal om mina talanger, idag har jag haft redovisning igen och det är jag ju rätt grym på.. Skönt nu när det är klart. Nu ska jag krama ur det sista av denna kursen under veckan och avsluta kurserna på fredag med en tenta mellan kvarti fyra och kvart i åtta. Det är ju synd att göra något kul en fredagkväll.

Jag har varit hemma hos mami och papi en hel del på sista tiden och det har varit väldigt mysigt.

Nu ska jag även dela med mig av en ny upplevelse som jag har varit med om. Jag skulle köra in mamma till stan för hon skulle på ett möte som skulle ta några timmar så då kära vänner slog jag till och gick och fikade själv i Karlstad city. Det har jag aldrig gjort förut och det kändes inte så fel. JAg hade med mig alla mina ekonomiböcker som sällskap. Men jag gick ialf till Café Royal för att slippa stöta på någon jag känner. Så det var jag och stans alla fina damer.

Idag har jag kostat på mig en ny plattång, min gamla har gett upp efter 6 år av trogen tjänst. Det är bara en av plattorna som fungerar men det är inte konstigt att den har lagt av efter allt den har fått utstå..



New York!
Jag är ressugen!!
Thailand någon?

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela