C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Stockholm T/R

Publicerad 2010-04-21 22:01:36 i Allmänt,

Hemma igen från Stockholm.. Putte lyckades lura dit mig och sen dök han inte upp själv, dålig stil kan tyckas..haha blev faktiskt inte speciellt mycket shoppat heller men det var kul att se huvudstaden iallafall.. Ett jäkla skit väder bjöd storstaden på idag, snöblandat regn mitt i april.. Jag som ville ha sol på uteserveringar fick istället gå in på HM och inhandla en tröja som kunde värma mig under dagen. Det var ett fint hotell vi bodde på som lågt mitt i stan så det var mysigt. Men imorgon är det återigen dags för jobb men snart helg igen.. :)

Måndag

Publicerad 2010-04-19 21:08:58 i Allmänt,

Tanken var att det skulle bli en liten resa till Stockholm imorgon men nu verkar det osäkert om Putte tar sig ner dit tack vare vulkanen men det visar sig imorgon. För att gnälla lite extra så har jag fått världens förkylning. Men det är inte ofta jag är sjuk så man ska väl inte klaga. 

Annars då, ansökningarna till universiteten är skickade och jag hoppas så att jag kommer in på mitt förstahandsval för det är något jag velat så länge jag kan minnas.. Men kommer jag inte in där så är det bara att köra på något av de andra alternativen. Längtar så till antagningsbeskeden kommer..

Sälen 2010

Publicerad 2010-04-18 20:33:49 i Allmänt,

Hemma igen efter en grymt kul helg í Sälen med jobbet..Känns som helgen har bjudit på allt man behöver. Vi kom upp på torsdag kväll och då slog vi tjejer på bastun i vår stuga och tog med en varsin cider/öl och klämmde in alla nio tjejer i en liten bastun men det var mycket prat och skratt. Avslutade kvällen rätt tidigt med några parti yatzy i stugan mittemot. Sen var det dags att gå upp i tid på fredag och mötas av strålande sol och det glädjande beskedet att chefen hade valt att flytta konferansen till senare på dagen så jag och några av de andra tjejerna stack ut i backen och åkte skidor ett par timmar innan lunch. Efter lunchen var det dags för skoterkörning så jag och Johanna delade en skoter. Såklart lyckades vår skoter välta i em kurva (När Johanna körde såklart hehe) så vi brast ut i skratt. Konferansen vi hade varade inte länge så då bar det tillbaka till stugorna för lite öl/cider i solen innan jag hoppade in i bastun, sa jag att jag gillar att bada bastu? Efter ett tag började de andra brudarna droppa in också sen var det bara att göra sig iorgning för kvällens middag och festligheter. Blev inte många timmars sömn innan det var dags för att gå upp igen och ut i backen men shit vad det blåste och bar isigt så det blev inte så många åk innan lunch och efter styrde vi kosan mot Experiums äventyrsbad. Gud va roligt jag hade där. Det var allt från vattenrutchkanor till "isvak" och tropiskt regn och ett antal olika bastuar, och inte att förglömma utomhuspoolen. Jag blev kvar rätt länge där inne och härjade runt. Sen var det dags för att styra upp looken för lördagens middag i en lappkåta. Riktigt trevligt även där och sen bar det tillbaka till stugorna och denna kväll landade festen i tjejstugan då grabbarna som hade haft festen kvällarna innan hade tröttnat. När klockan närmade sig två kände jag mig rätt trött men det fanns ju inte att somna i den stugan så jag hoppade över till stugan mittemot där några grabbar satt och kollade på tv och drack lite så jag lade beslag på deras soffa och sov och skrattade omvartannat. Vid fyra släpade jag mig tillbaka till mitt men där var festen fortfarande igång men jag kröp ner i min säng ändå.

Har varit en riktig toppen helg och jag har haft grymt kul och kan bara konstatera att man har grymt sköna arbetskompisar som man kan ha hur kul somhelst med! Toppen aktiviteter hela helgen, passade mig som handen i handsken och skulle ha svårt att välja vad som har varit roligast.

det var bättre förr..

Publicerad 2010-04-07 21:36:32 i Allmänt,

Efter över en timmes telefonsamtal med Hanna så hann vi gå igenom en del, vi hann komma fram till att Tempel inte är lika kul som BMB, att vi kanske behöver vara fullar på Tempel (ska det behöva vara så illa) och Arena var det stället vi har haft roligast på, d.v.s där Tempel är nu.Shit vad vi har härjat där. Vi har vairt 18 på Arena, vi har varit fulla på Arena, vi har varit nyktra på Arena, vi har varit glada på Arena, vi har varit ledsna på Arena, vi har varit kära på Arena, vi har varit arga på arena och sist men inte minst, vi har shotat på Arena. En tequila where our thing back in the days. Låter som vi är 100 år nu men det kanske är det man ska gå tillbaka till. Helt galet vad mycket roligt vi har haft där. Man kan ju sakna de dagarna men jag är så glad över dem för det är några jag kommer minnas med glädje, även om vi inte minns alla detaljer från varje kväll men vad gör väl det.Har tyvärr bara ett kort från Arenas uteservering men alltid något :) 


<3

Publicerad 2010-04-05 20:00:57 i Allmänt,

Hanna, vill bara säga att jag tänker på dig och finns här om du vill prata, anytime! Finns tyvärr inte så mycket jag kan säga för att göra det bättre men jag kan lyssna, för jag vet precis vad du går igenom och tyvärr kan inte alla förstå..

What to say?

Publicerad 2010-04-04 19:27:32 i Allmänt,

Jag önskar det fanns något jag kunde göra för att kunna hjälpa vissa utvalda familjemedlemmar med allt som händer runt dem nu men jag känner mig bara helt hjälplös. Allt går så förbannat jävla tungt ibland och det tar mycket tid att gå att grubbla över saker jag inte kan göra något åt, vilket gör mig ännu mer tokig. Jag och mamma ska iallafall ta två dagar i Stockhom om några veckor. Så man får försöka göra något kul. Men det finns fler som skulle behöva piggas upp mer där vet jag inte vad jag sak göra. Fan vad jag hatar att känna sig så ledsen och inte kunna göra något för att hjälpa.. Var alldeles för längesedan det hände något positivt!!Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela