C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Det är mycket nu..

Publicerad 2012-09-25 21:38:53 i Allmänt,

Hej och förlåt för dålig uppdatering.. Jag hade en underbar helg hemma och det var mysigt att träffa alla hemma igen..

Nu är jag tillbaka i Örebro och tyvärr kommer det bli riktigt dålig uppdatering av bloggen de närmaste dagarna då jag är i skolan mellan 8-19 varje dag och jag orkar faktiskt inte sätta mig framför datorn igen när jag kommer hem.. Jag vill bara dö i soffan.. Men jag återkommer så snart jag ka, det lovar jag :)

Hemma!

Publicerad 2012-09-19 20:59:46 i Allmänt,

Nu är jag hemma i Grums igen. :) Jag var iväg och vaccinerade mig förut och självklart gick det inte så smidigt med papperen till USA som jag hade tänkt mig, Men varför göra något lätt när man kan göra det svårt? Man får tänka på, och hoppas att det kommer var värt det i slutet, även om det känns som jag badar i papper ibland!

Snabbt hej

Publicerad 2012-09-18 21:29:20 i Allmänt,

Ikväll hade/har jag mycket att göra. Jag kom hem från träningen vid kvart över åtta och då var det dags att ta tag i tvätten samt fixa mat. Sedan skulle det diskas smat städas lite. (JAg låter som en hemmafru, inte okej!) Nu har jag paus i mina sysslor för att se på Svenska Hollywood fruar ;) Gunilla Persson in action!! När det är slut ska jag ta vara på tvätten där nere sen ska jag packa för imorgon är det dags att ta en tur hem till Värmland ett par dagar. Ska bli jätte skönt att komma hem :) Men största anledningen att jag ska hem är att jag har tid hos vaccinationscentret på CSK för att fixa intyg på mina vaccinationer samt ta den sista sprutan inför min lilla resa till USA. Men jag passar på att stanna tills på söndag :)
 
Nu måste jag fortsätta med allt :)
 

It's magic

Publicerad 2012-09-16 18:47:00 i Allmänt,

Igår var jag och Linnea på bio och såg "Magic Mike". Kan väl inte annat än rekommendera den till alla tjejer för det var en riktig tjejfilm. Stackars de enda två grabbarna i salongen som säkert blivit medsläpade av sina flickvänner på en film som handlade om manliga strippor. Och strippade, det gjorde dom absolut, nästan hela filmen :P Det är väl ingen högklassik film som kommer vinna en massa Oscars men den var rolig och man fick skratta mycket och det var precis vad vi behövde :) Sen att de lyckats samla så många extremt snygga killar i en och samma film gjorde ju inte saken sämre. Tjejer, gå och se den!!!
 
 
 
 
.

Good morning sunshine!

Publicerad 2012-09-16 11:43:03 i Allmänt,

Idag har jag mycket att göra men jag slänger in ett kort inlägg. Idag ska jag försöka få ordning på alla mijoner papper som ska skickas med i min ansökan till universitetet i USA. Jag kan tala om att det funkar inte alls så smidigt som när man ansöker till uni. här i Sverige. Jag antar att de vill kolla så man inte är någon terrorist eller att man bär på någon för dem okänd dödssjukdom. USA = byråkratins land. Men det ska nog bli bra det här :) Jag ska även välja fem kurser som jag vill läsa där borta varav tre ska vara inom mitt huvudämne (ekonomi): Jag funderar starkt på att ta en kurs i kinesiska och en kurs i psykoligi.
 
En sak till som jag ska hinna med idag är att gå på Les mills core pass CXWORKs. Är det någon som har testat det? Ett 30 minuters intensivt corepass. Det låter bra. Jag kommer med en utvärdering om det senare :)
 
Ha en underbar dag! :)

Höst update

Publicerad 2012-09-15 10:33:04 i Allmänt,

Jag ska alldeles strax ge mig ner på stan och se om jag kan hitta lite nya höstkläder. Min garderob behöver en rejäl update just nu! ag är på jakt efter några nya toppar, nya tröjor och kanske några nya skor men där är jag lite i avlet och kvalet oom vad jag vill ha. Och nu när jag börjat på nytt träningsställe vill jag även starta hösten med lite nya träningskläder, så det ska jag ockås titta på :)
 
Vad ska ni hitta på en lördag som denna? :)
 
 

HA begär!

Publicerad 2012-09-14 18:34:00 i Allmänt,



 
 
Jag älskar dessa skulpturer från kosta boda! De skulle mer än gärna få flytta in hos mig :) Sådär härligt brudiga!
 
 
 
 
 

Jag har gjort slut

Publicerad 2012-09-13 22:09:53 i Allmänt,

Japp, efter 1.5 år tillsammans har jag äntligen tagit steget och gjort slut. Vi hade det egentligen aldrig bra tillsammans och jag tyckte mest det var jobbigt och tråkigt när jag var hos dig. Nu har jag gått vidare till någon där jag trivs mycket bättre och mår mycket bättre med. Men det finns så många andra som vill vara hos dig, Friskis och Svettis!!

Här borde man skriva en skojig rubrik

Publicerad 2012-09-13 21:52:14 i Allmänt,

Eftersom jag har tänkt hålla igång bloggen nu så ska jag frsöka knåpa ihop ett litet inlägg. Tyvärr har det ju inte hänt så mycket sen sist. Dagen har gått åt till att plugga och träna. Bästa som hänt sen sist är att Bonde söker fru äntligen har börjat på tv. Eller nej vad säger jag!!! Iphone 5 har ju släppt sen sist. Det, det är en bra nyhet. Jag är grymt ssugen på en men jag har ju precis inhandlat mig paddan + att jag borde spara lite pengar tills jag åker till USA. Men jag vill, jag vill jag vill ha nya iphone också!! Jag får fundera lite till, men jag vet hur det brukar sluta när jag får för mig jag vill köpa nåt, och det brukar inte vara ett beslut som gynnar min plånbok. :P
 
 
 
 
 

Det där med träning.

Publicerad 2012-09-11 22:37:00 i Allmänt,

Som jag nämde tidigare kom jag iväg på push and lift idag. Vilket var välbehövligt då jag kan vara i mitt livs sämsta form just nu, och jag trivs inte alls med det!! Jag kom igång rätt bra med löpningen i början av sommaren fram tills jag bröt armen och efter det orkade jag liksom inte göra nåt. Jag gick inte ens ut på promenad eller PW. Jag var rätt stillasittande hela sommaren. Största fysiska aktivitet var att greja lite vid sommarstugan men det var inte så mycket jag kunde göra med en arm. Jag degade ihop totalt, vilket jag egentligen inte trivs allt med men motivationen fanns verkligen inte där och helt ärligt har det varit lite segt att komma igång. Jag tycker egentligen om att träna och detta är inte likt mig. Men nu ska jag komma igång igen!! En sak däremot som har slagit mig när jag har pratat om träningen med vissa och just påpekat att jag känner mig i så dålig form får jag ofta till svars: "Men det spelar väl ingen roll för dig, du är ju ändå smal". Det gör mig lite irriterad och lite fundersam. Tränar vissa enbart av den anledning att man vill gå ner i vikt? Inte för att man mår bättre och blir piggare? Kan tala om att jag känner mig på mycket bättre humör och mycket piggare när jag tränar regelbundet jämfört med när jag inte tränar. Om det är så att vissa enbart tränar för att gå ner i vikt så tycker jag synd om dem för då missar de den härliga känsla som jag upplever av träning. Jag tycker det är kul och jag mår verkligen bra av det! Är det så att det anses ok att va otränad och ohälsosam bara man är smal? Jag är inget extremt hälsofreak utan jag trivs med att träna och äta någolunda nyttigt, men även med att kunna unna mig goda saker när suget faller på.
 
 
 
 
 
 

Kort update

Publicerad 2012-09-11 21:27:17 i Allmänt,

Idag har jag spenderat nästan hela dagen i skolan. Har inte kommit in i något bra plugg-flow efter sommaren så jag försöker ta tag i detta nu. Lika bra att lägga lite extra tid under veckorna så slipper man tänka på det på helgerna :) Efter skolan kom jag iväg på "push and lift" (tänk body pump) och det var riktigt roligt och inspirerande pass.
 
Nu är det Hollywoodfruarna på TV:n, man kan ju inte annat än skratta åt Gunilla Persson. Nu, 20 min in på programmet har hon hunnit jämföra sin dotters röst med Michael Jacksons. Say what? Nu ska jag kolla vidare hur det går med hennes fönster. :P
 
 
 
Bästa klippet!

First day of the week

Publicerad 2012-09-10 22:58:31 i Allmänt,

Då var det måndag igen. Kvällen har spenderats nere på stan på resturangen "Den grekiska kolgrillsbaren" där vi hade födelsedagsmiddag för söta Johanna som fyller år idag. :) Jag kan varmt rekommendera denna resturang om man har vägarna förbi Örebro och gillar grekiskmat. Kunde dock  varit liiite mer vitlör i tzatsikin. (eller hur det nu stavas?) men annars var det riktigt bra. Nu ska jag knocka kudden för jag har mycket att göra imorgon i skolan.
 
Saknar er där hemma.. massor!!!

Dagens I-landsproblem

Publicerad 2012-09-09 19:12:00 i Allmänt,

Det är söndagkväll och daget har mestadels gått åt till att ligga bakis. Och nu är jag otroligt sugen på godis men jag orkar verkligen inte åka ner till affären. Det enda som är i närheten av sött som jag har hemma är några tråkiga kakor som ligger och smular i skåpet. Varför kan inte någon uppfinna onlinegodis?
 

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela