C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Jappo

Publicerad 2011-12-15 20:12:23 i Allmänt,

Mer än tre år har gått och jag har världens bästa Smurf nu så är saknaden efter min lilla Jappo så otroligt stor vissa dagar. Världens finaste!

Sista sommaren <3

 

Yes!

Publicerad 2011-12-07 17:35:33 i Allmänt,

Jag avslutade min förra kurs i statistik med ett VG som slutbetyg vilket känns bra både för framtiden och för meriterna för utlandsstudier då det baseras på hur bra betyg man har vilken plats man får. Så nu lägger jag ytterliggare ett VG till min samling vilket känns otroligt skönt och hoppas på att ha tagit ett kliv närmare den plats jag helst vill ha. Nästa steg blir mot ett VG i juridiken!!

Btw, anmälde mig till universitetets engelsktest igår. 550kr fick man snällt hosta upp för att få vara med och skriva det. Lite mycket kan man tycka men what to do om man vill åka? Så nu är det bara att ladda för det  som går av stapeln den 19 januari.

Home sweet home

Publicerad 2011-12-06 20:01:22 i Allmänt,

Det är fem veckor sedan jag var hemma i Grums/Karlstad nu, så nu känner jag att hemlängtan börjar smyga sig på. Så för att råda bot på det bokade jag en bussbiljett hem på torsdag klockan 16.20 vilket betyder att jag anländer till Karlstad 18.00. Det ska bli mysigt att kommer hem lite, jag planerar att stanna tills på måndag kväll och under den tiden är det mycket som ska hinnas med. JAg tänkte jag skulle frörsöka fixa de flesta julklapparna nu i helgen så jag slipper släpa dem på bussen från Örebro och detta är enda gången jag är hemma innan jul.

På fredag ska jag i alla fall på en ansiktsbehandling. JAg fick ett presentkort på det i julklapp förra året men det har inte blivit av att jag gått iväg och nu går det snart ut så det är bäst att passa på att utnyttja det :)

helgen som gick har jag..

Publicerad 2011-12-06 19:42:50 i Allmänt,

Haft hemma kväll.Varit på marieberg utan att hitta en enda julklapp. Festat + utgång. Varit på manlig strippshow. Haft mamma och pappa och smurfen på besök. Kollat på en ny bil som var grymt lortig. Ätit middag på stan med mamma och pappa. Bakat lussebullar, druckit glögg och must, sett på Sunes jul och "tomten är far till alla barnen" med Örebros bästa tjejer. Tvingats gå hem i mörker och kyla från stan då det inte gick en enda buss på 50 min, bör tilläggas att jag inte hade promenadskorna på mig, behöver inte tillägga att jag saknade audin. Varit sur för att det verkar snöa i hela Sverige förutom i Örebro. Pluggat lite juridik.

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela