C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Nervös, ledsen, förvirrad, förväntansfull.. i en mix..

Publicerad 2010-05-23 23:40:42 i Allmänt,

Jag ska ju som många vet troligen börja läsa i höst (eller jag ska det men det gör ont i mitt härta att säga SKA) och saken är den att jag har sett fram emot det och det ska bli kul men ju närmare tiden kommer desto mer rädd och orolig blir jag. En del av mig vill lämna Karlstad för en stund och uppleva något nytt och träffa nya människor. Men den delen av Camilla som är grymt hemmakär vill bara stanna här föralltid där man är trygg och i den staden som man kan varje gata på.l Den staden där man spenderar all sin tid.. Hur kommer det bli i en nya stad där jag inte känner någon och jag inte känner till något.. Nervös/rädd är hur jag skulle beskriva mina känslor.. Visst jag ska inte flytta till andra sidan jordklotet men jag ska ändå lämna allt jag känner till om bara några månader.. En del av mig vill bara gråta när jag tänker på att jag ska lämna mina goa arbetskamrater och en arbetsplats som jag trivts så grymt bra på i snart 4 år.. Nu kommer sommarstaden Karlstad fram och då visar den sig verkligen från sin rätta sida och jag kan inte förstå vad man har gnälllt på under vintern, Karlstad är ju grymt. Men samtidigt så vet jag att jag behöver det här och att jag vill det men just nu känns det tungt..ledsamt är nog mer ordet jag söker.. Nu kanske alla undrar varför jag ska dra om jag nu trivs så förbannat bra med allt men saken är den att det känns som man har fastnat.. Allt är bekvämt och lätt men det är ju inte bara det man vill ha ut av livet.. Just nu är jag glad att jag har sökt mig till en stad som ligger i närheten av Karlstad så möligheten att komma hem på under två timmars bilfärd finns, det behöver jag.. Men ibland måste man lämna det man har för att faktiskt inse hur bra det är. Men just nu vill jag bara stanna tiden....

 

Slingat

Publicerad 2010-05-06 18:35:23 i Allmänt,

Jag har blivit blond, rejält blond t om.. And I like it! Känns otroligt skönt att vara riktigt blond igen även om det inte var speciellt mörkt innan heller. Blev dock lite missförstånd när jag kom till Clipodrom igår. Jag är säker på att jag speciellt bad om en tid hos Malin när jag beställde tiden men när jag kom dit var jag bokad hos en annan frisör, men det gick bra det med. 

Skickade precis iväg ett sms till Anna och frågade om hon skulle bjuda mig på fika så jag ska strax hoppa in i bilen och åka ner till henne :)

Annars då, helgen närmar sig och jag ska på bio imorgon med Lisa. Vi ska se Alice i underlandet. Ska bli myyys. Annars har jag inga planer så om någon vill boka in något kan ni hojta till för almanackan fylls fort..haha Putte svek ju och kommer inte hem i helgen..Men nästa helg tror jag det kommer hem en smålänning, kanske t om två? :)

blowjob

Publicerad 2010-05-03 19:22:57 i Allmänt,

Måste bjuda "alla" mina glada läsare på något roligt jag hörde på radion idag.. Var en kille som ringde in och sa att han hade hängt upp sig på att försäkringskassans märke såg ut som en avsugning.. Och jag var inte sen att googla symbolen och upptäckte att han hade bannemej rätt. Kolla in det själva, jag kan inte släppa det i alla fall..
haha använd fantasin nu :D

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela