C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Italien -09

Publicerad 2009-07-27 12:26:27 i Allmänt,

Italien var helt underbart, kunde inte begärt mkt mer.. Första dagen när jag kom ner var det ösregn men resten av dagarna har vädret varit toppen. Jag har solat, badat, spelat strandtennis, byggt sandslott, yeah you name it. En dag spenderades på venedigs gator. Kollade på kärlekspar som åkte gondoler (Nej jag är inte alls avundsjuk) gick förbi alla lyxiga butiker, guuuud va fina grejer. Chanel, Gucci, LV, Prada m.m m.m Dom grejerna är jag avundsjuk på!!! Det var ialf en underbar semester och en vecka kändes lite kort!!

Italy, here i come!

Publicerad 2009-07-16 21:59:00 i Allmänt,

Nu har jag lagt ner det mesta i resväskan för imorgon runt ett tiden styr jag kosan mot landvetter flygplats för att ta flyget ner till venedig, med en mellanlandning i Amsterdam. Lite små drygt att åka hela vägen ner själv men de är ju bara några timmar. Sen hämtar brosan upp mig på flygplatsen sen är det en veckas sol och bad som väntar.. Ska bli så underbart ! Pratade med brosan en snabbis förut och då var det 34 grader varmt och 28 grader i vattnet.Venedig Bild:Google.se
Och när mitt plan landar på Landvetter om en vecka lyfter pappas plan från Arlanda til Kina där han ska vara ända till början av november! Gud vad jag kommer sakna pappsen. Så efter imorgon kommer jag inte se honom på nästan 4 månader.

Klart!

Publicerad 2009-07-08 15:31:03 i Allmänt,

Nu är biljetten bokad och jag åker som sagt kvällen den 17:de från Göteborg och kommer tillbaka hem igen den 24:de, landar i göteborg vid fyra.

Vad skriver man här?

Publicerad 2009-07-08 12:27:02 i Allmänt,

Semestern har börjat och så också semestervädret, men idag kan man i alla fall skymta solen, ett gott tecken!

Troligen tar jag flyget ner till Italien nästa fredag, d.v.s den 17 och kommer tillbaka hem den 23 eller 24 juli. En vecka i solen med andra ord! Inte fel att lämna Karlstad för en stund. Sen är det endel jag ska bestämma när jag kommer tillbakaoch jag vet inte var jag står. Men som sagt, en vecka med sol och bad kommer bli underbart! 

Nej, dags att göra något av denna dagen.. Fånga dagen med andra ord :P

söndag

Publicerad 2009-07-05 13:09:37 i Allmänt,

Nu är det snart slut på helgen.. I fredags blev det utgång för mig och Hanna. Jäkligt kul hade vi :D började med vin på Hannas balkong tillsammans med Joanna, MArtin och Malin innan jag och Hanna stack vidare till arenas uteservering där vi fick dela bord med två roliga brudar. Kvällen´avslutades på ett galet varmt ankan där vi skakade lite rumpa, eller ja, rätt mkt skulle jag säga. Men kul hade vi!

Trist väder har kommit till Karlstad och det verkar som det ska stanna ett tag. Men man får väl ta tag i alla de där sakerna man inte orkar med när det är fint väder.

Snart där

Publicerad 2009-07-03 13:31:12 i Allmänt,

Nu närmar det sig med stormsteg året semester.. Hur skönt känns inte det då? Bara att hänga i de sista timmarna här sen är det 4 veckors ledighet i sommarsverige. Ska bli otroligt skönt :D
Filmtips

Publicerad 2009-07-03 08:21:57 i Allmänt,

Vet inte om man ska kalla det filmtips eftersom jag mådde rätt dåligt efter att ha sett "Pojken i randig pyjamas" men det var en riktigt bra film.Bruno, en oskuldsfull och naiv 8-åring, tvingas utan förvarning flytta från sitt trygga hem i Berlin till den tyska landsbygden. Uttråkad och rastlös trotsar han sin mammas förbud och beger sig på upptäcksfärd i den närliggande skogen. Där möter han en jämnårig pojke och en oväntad vänskap tar sin början... Pojken i randig pyjamas utspelar sig under andra världskriget och är baserad på John Boynes prisbelönade roman. Det är en oerhört gripande och tänkvärd film som kommer att dröja sig kvar i ditt medvetande långt efter att eftertextern slutat rulla.Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela