C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

kort och gott

Publicerad 2011-03-31 18:44:13 i Allmänt,

I tisdags var jag ju som tidigare nämndes och lyssnade på Rickard Olssons föreläsning. Den var faktiskt bra om någon trodde något annat ;) Han hade en hel del vettigt att komma med. Tyvärr var den bara en timme.
Och imorgon ska jag åka till Karlstad, och det känns så skönt. Ska klippa mig imorgon halv ett, och det, det ska bli underbart. Tur att ingen där hemma har behövt se mig på sista tiden. Ser ut som fan. :P

föreläsning :)

Publicerad 2011-03-28 18:42:59 i Allmänt,

Imorgon är det inte vem som helst som kommer och föreläser på universitet utan självaste Rickard Olsson. Gissa vem som ska dit? :) Klovkan tre i aulan börjar där och jag har sådan tur att jag är ledig imorgon så det passar mig perfekt.

 

 

snart dags

Publicerad 2011-03-27 14:39:00 i Allmänt,

Nu längtar jag lite tills på fredag. Har planerat att klippa mig och göra slingor då. Jag ska ringa imorgon och boka tid. :)
Förutom det blir det en lugn helg hemma tror jag, ska försöka att hinna med att träffa många av de bästa. Som jag längtar. :)

................................

Publicerad 2011-03-24 00:04:48 i Allmänt,

När man tror att allt är på väg att bli lite bättre måste det självklart komma upp något nytt så det känns som man har sprungit in i en ny vägg. Är så trött på detta nu att det aldrig kan vända och man kan få känna sig ialf något gladare än tidigare. Funkar snart inte mer...

Fika med Anna

Publicerad 2011-03-20 19:09:14 i Allmänt,

Idag har jag äntligen hunnit med att träffa Anna, och jag tyckte hon var lite större än när jag såg henne sist. Men hon är väldigt söt med sin bebismage :) Men nu kommer den inte vara kvar längetill. Ska bli så mysigt när lillan kommer ut. Då tar jag bilen från Örebro för att få se henne, det kan jag lova :D

Lyckat Camilla

Publicerad 2011-03-15 20:04:58 i Allmänt,

Imorgon har jag inga föreläsningar så jag hade tänkt att gå upp tidigt och vara på gymmet när de öppnar klockan nio. Men när jag var där förut lyckades jag såklart tappa en grej som smällde till mig på knät. Så nu är det helt uppsvällt. Gör ont varje gång jag böjer på det eller går på det. Himla lyckat måste jag säga! Men jag hoppas det har släppt lite imorgon. MEn någon träning har jag svårt att se att det kan bli. Lite armar då kanske :P

Ingenting egentligen

Publicerad 2011-03-13 13:10:51 i Allmänt,

Igår var jag och ett gäng på  Boda borg, vilket syns på mina ben idag, då de är fulla av blåmärken. Jag kan ärligt säga att det gick sådär med banorna. Det gick mycket bättre när jag var där sist. :) Men kul hade vi, och det är ju huvudsaken. Vi hade lite planer på att gå ut på kvällen men vi kom inte tillbaka till Örebro förrän klockan halv åtta och alla var ganska slitna så det slutade med soffhäng framför melodifestiovalen hemma hos mig istället.
Idag är det söndag och jag behöver plugga lite så någon timme får det bli. Sedan har jag tänkt hinna med ett träningspass och en sväng ut till Marieberg och se om jag hittar några nya kläder :)
Sist men inte minst måste jag tala om hur mycket jag saknar Anna, Hanna, Anna och Susanna! (Stor variation på namn här :P) Har inte träffat någon av er på för lång tid och det känns nu.(BMB gills inte Hanna ;)) Bara så ni vet så saknar jag er sjukt mycket. Jag hoppas någon av er har tid nästa gång jag kommer hem :)

Mamma <3

Publicerad 2011-03-07 18:43:04 i Allmänt,

Just nu känner jag mig väldigt ledsen och orolig för min mamma.. Hon hade ju kommit igång lite efter allt hon har varit med om och det kändes som hon höll på att piggna till. Men jag tycker ändå att det känns som hon har blivit så "gammal" när hon varit sjuk :( Det har verkligen tagit jätte hårt på henne och det känns så otroligt jobbigt..
Och nu i fredags när hon var ute och gick så ramlade hon och slog sig massor så hon knappt kan gå. Det enda hon kan göra är att sitta eller ligga ner. Hon trillade 100m från vårt hus men kunde ändå inte ta sig hem utan det var någoon som kom och hjälpte henne och sen fick Malin komma och hämta henne.
Så det kände inte speciellt kul att lämna henne ensam nu under veckan med allt. Pappa jobbar ju hela dagarna så han är ju inte hemma. Men jag har ett grupparbete som jag måste skriva så jag kan verkligen inte vara hemma och hjälpa henne heller. Just nu önskar jag verkligen att jag bodde i Karlstad!!!! Stackar mamma :(

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela