C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Knäckt av Lejonkungen..

Publicerad 2008-03-28 23:31:32 i Allmänt,

Igår såg jag Lejonkungen med mina syskonbarn och det är en av de sorligaste filmerna jag vet.. blir lika ledsen varje gång Simbas pappa dör... Jag är inte det som gråter till film så ofta men det knäcker mig varje gång...:P

image112




Freaky friday

Publicerad 2008-03-28 23:26:40 i Allmänt,

Kursen är avslutad nu och det känns rätt bra att få komma tillbaka till jobbet.. Blev ialf en liten sväng till kontoret på eftermiddagen för att äta avkedstårta med Jens som slutade idag.. Ingen roligt att han skulle sluta men hoppas det blir bra på nya jobbet ialf...:) Chefen frågade mig om jag ville gå på hockeyn och eftersom jag ändå hade tänkt se matchen på tv så tackade jag ja till en biljett... Så jag hängde med Susanna och hennes kompisar en sväng til BMB för lite after work innan det var hockeytime.. Träffade både hanna och Julia där så det var nice :)  OCh imorn blir det fest hos Julia.. tror det blir skoj ja.. år se om det blir nöjes eller BMB då :)

Hockeyn ialf, Färjestad vann med 4-1.. så jävla gött.. hoppas på vinst på söndag med nu då! Och när vi skulle åka därifrån såg vi några färjestadfans som sprang efter linköpings buss och kastade snöbollar och spottade.. Liksom hallå, vad är det för fel på folk.. Sådana som dom borde inte gå på hockey utan sitta hemma och kolla.. Man får ju fan skämmas för hela Karlstad.. så jäkla omoget... och färjestad hade ju t om vunnit...:S Vilka jävla idioter..

Sova snart blir det för min del, är skit trött.. känns som jag har härjat runt hela dagen, vilket jag iofs har gjort och imorn kommer det inte bli bättre för då blir det stan med Hanna på dagen och sen kalas på kvällen med utgång.. Söndag känns som det kommer bli en riktig tjockisdag... Skulle behöva träna men det får vi att se..:P

image111 

























BJÖRN GUSTAVSSON

Publicerad 2008-03-25 22:06:21 i Allmänt,

haha om man gör ett inlägg med rubriken björn gustavsson så blir folk som tokiga och besöker sidan.., testa det.. haha sorry till er som trodde ni skulle få se ett klipp med alla vår Björn :P

hädanefter kommer jag alltid skriva de..:P hehe nej da..

Myskväll hos Mia med hockey och mera..

Publicerad 2008-03-25 20:50:42 i Allmänt,

Hockeväll hos Mia var det som stod på mitt schema igår så jag åkte hem till henne vid sex.. Vi for iväg och inhandlade lite snacks och pizza till matchen.. Mia bjöd på pizza igår så nu väntar jag på att hon ska komma till mig så jag får bjuda igen :) Ja och matchen då, vad ska man säga.. synd att dom förlorade men jag tror på dom imorn ;) FBK! Det var ialf pizza, dricka, godis och chips som käkades rätt flitigt.. hehe Vi såg även Wallander, har sett den förut men mindes inte vad den handlade om så...  Efter det blev det prat, prat och ännu mera prat ända in på natten..:) Somnade någon gång runt tre.. :P När jag vaknade imorse och skulle upp till jobbet hade Mia gjort iordning frukost, gullig som hon är...:D Var en kanon mysig kväll!

Den här veckan blir det kurs för mig hela veckan på KTC.. skönt med lite kortare dagar...;) hehe Hann tom med halv fem träningen idag så det var perfa... och på lördag är det 20års kalas hos Julia och present måste inhandlat, även en ny outfit..:) Löning på torsdag ju..:D gött gött!

Men nu är det våffeldags... :D

image110




Fjorton? :P

Publicerad 2008-03-23 19:55:37 i Allmänt,

Igår blev det hockey för mig och mia, det var inte riktigt planerat men vi bänkade oss ialf i LLA för att se när färjestad slog ut frölunda med 3-1..:D Så imorgon blir det nog hockeykväll hemma hos Mia...Efter att ha sett alla snygga hockeyspelare på planen var det ändå christer sjögen som fick mest kärlek..:P Efter matchen skulle vi gå hem till Anna på Norrstrand och Mia konstaterade att vi troligen såg ut som två fjortisar som gick där efter vägkanten.. haha men det bjuder vi på :P Efter lite gnällade på kylan från Mias sida kom vi ialf fram till Anna.. :P Vi var där en stund och snacka lite..:) Vid kvart i tolv trippade jag och Mia vidare mot Nöjesfabriken, Anna var nog inte så sugen på att hänga med tror jag.. Det var kyligt och vi tog många genvägar innan vi väl var framme.. Det var ialf en del folk där inne men jag och Mia var inte inne så länge, kanske nån timme innan vi gick in mot stan så Mia hann med sin buss och jag åkte också hem..

Nu ska jag ta mig ett bad och hoppas på att Mia ringer snart..:) Imorn blir det Bodypump på eftermiddagen innan hockeyn..:)

image109

Avis..:P

Publicerad 2008-03-20 12:25:45 i Allmänt,

Om man ändå såg ut som hon...eller ialf hade hennes hår..;) Tänk att vakna upp varje morgon med det svallet...

image108

Ledigt

Publicerad 2008-03-19 17:19:05 i Allmänt,

Nu är man ledig i fem dagar.. så jäkla skönt :D Sen nästa vecka ska det kursas hela veckan så det blir lagomt lugnt :)... Idag har jag käkat så mkt påskgodis på jobbet så jag behöver inte käka mer i påsk..hehe Imorn blir det ialf staden en sväng för spinning och gym med Susanna :) prata dret och träna, det är inte fel de..

Hoppas verkligen det blir Asien i höst nu, så grymt sugen.. Känns som det skulle behövas.. :D


image107

Dit ska jag.?

Svettiga hockeyspelar?

Publicerad 2008-03-17 22:46:52 i Allmänt,

Efter jobbet idag blev det till att möta upp Mia på stan för lite käk. Blev kycklingtortillas på kebabhouse...riktigt gott :) Efter det rullade vi vidare mot LLA för hockeyn.. VAr en skit spännande och bra match som Färjestad gick segrande ur med 4-2.. Bara att hoppas på vinst imorn med :) VAr riktigt bra tryck i arenan ialf..:D Och hur kommer det sig att hur svettiga hockeyspelare än blir så är dom fortfarande damn hot?!?! ;)


image105

Fredag hela veckan...

Publicerad 2008-03-14 19:57:43 i Allmänt,

äntligen helg..:D så underbart då humöret inte har varit på topp den senaste tiden, vilket har olika förklaringar men inget som jag orkar gå in på nu.. Blev ialf Bodycombat efter jobbet så jag och Susanna hann snacka av oss lite ;) Spinning och kost föreläsning imorn på sats är vad vi ska fördriva vår lördagsförmiddag med :)

Igår blev de ialf hem till min moster efter jobbet och kollade in hockeyn.. gött att färjestad vann :)  På måndag ska jag och mia bänka våra ass i LLA..:) Hockeykväll bjuder jag på när hon har fyllt år.. Roligt att göra nåt ihop.. Hoppas på en bra match oxå!

Sen är det ju Melodifestivalen imorn oxå, jag satsade mina pengar på BWO som etta och Charlotte som två och Nielsen som trea på jobbet... haha fast jag tror egentligen på Charlotte..:P Sjögren kanske ;) Och imorn är underbara Björn Gustavsson med igen, han har varit min komiker idol länge men det var först nu som svenska folket fått upp ögonen.. Hot som få är han ialf

Idag har jag även hunnit med att inhandla ett par vita fred perry tygskor.. Skit nöjd, kommer bli snyggt till mörka stuprör.. :D Orkar dock inte lägga in ett kort så ni får hålla koll på mina fötter i vår.. ;) För dom kommer jag traska runt en hel del i, har även inhandlat ett par ljusbruna ankelboot i skinn med lite kilklack som även kommer användas :)

Tråkigt avundsjuk är jag på min bror som glassar runt i Thailand nu och envisas ned att mezza mig och tala om vad härligt det är... grrr...:P Jag inser att resa måste bokas!!! Backpacking vore, några veckor i höst, kanske 3 eller 4..  Nej nu drommer jag, jag får se vad som sker.. det är så tankarna går nu, en månad i Asien och glömma jobbet och allt annat ett tag och bara glida, det vore nåt!

Men nu ska jag allt glida vidare och placera rumpan i tvsoffan och invänta lets dance, eller om mammi vill, så ska det låta...:P Jag tar vad jag får.. Cola och chips.. Jag ska ha tjockis kväll...:D


image104



Ensam

Publicerad 2008-03-12 21:14:09 i Allmänt,

IBland kan man känns sig väldigt ensam, även om man kanske inte är det så känns det som man är världens ensammaste...:(

Hockey, Örebro och förkyld...

Publicerad 2008-03-09 12:45:38 i Allmänt,

Igår blev det hockey med Susanna, färjestad vann med 5-0 :)



Efter det åkte jag hem med min dunder förkylning och la mig och sov en timme innan det var dags för melodifestivalen...Halv tio hade jag lovat att köra brosan till örebro för han skulle åka tillbaka upp :/ Var gött och sitta och snacka på vägen dit ialf men hem blev det lite ensamt... Väl hemma igen kröp jag till sängs :)

HAr tänkt jag ska åka in på Body pump senare dag. kanske en tur på stan innan oxå.. den som lever får se.,

Ha det bra!



Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela