C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Sommaren är här?? :)

Publicerad 2008-04-29 18:35:48 i Allmänt,

Bara fem timmar kvar av den här arbetsveckan sen är det helg igen :D Slutar vid ett och då bär det direkt av till kil och frissan, ska bli skönt att klippa av lite.. Hoppas det blir lika underbart väder imorgon som idag..Susanna och jag var ute och gick sen satt vi en låång stund i solen utanför jobbet... UNderbart verkligen ;D Torsdag och lördag denna veckan ska jag golfa, tänkte jag skulle åka och slå lite på ranchen nån dag med.. Känns som bara som jag har mkt annat jag måste hinna med.. Senaste veckorna har gått i ett... Men nu är ialf brosan hemma.: Inte fel :)

Ikväll blir det "The heartbreak kid" för mig :D

image130

Hål i öronen på hundar?!?! Helt otroligt..,

Publicerad 2008-04-24 21:55:26 i Allmänt,

Nu får det snart vara nog, när ska folk vakna upp och inse att det är djur dom handskas med och inte leksaker ellerr accesoarer!?!? Blir så jävla arg när jag läste det här om att de har börjat tagit hål i öronen på hundar nu.. det räcker väl fan med alla kläder och skit de ska tvinga på dem? Eller skor?? Jag emnar vilken hund behöver skor.. Det värsta är att det endast är för ägarens intresse för mode.. helt sjukt!!! Kan inte hundar bara få vara som de är.. Det är då de är sötast och finast och inte ser ut som små dockor.. Det som skrämmer mest är ju att det bara blir värre och värre.. De ska helst ha en väska som matchar pälsen också.. Som att de bryr sig... Dom har väl ben att gå på.. Och glöm heller inte att de måste ha en liten hatt som matchar väskan helst..:S Nej jag blir så jävla irriterad på sånt där folk... Köp en docka och klä upp istället då!!!!!!!!!!!

http://www.expressen.se/husdjur/1.1135235/hundar-med-oronhangen

Glass glass

Publicerad 2008-04-22 20:26:46 i Allmänt,

Idag blev det ailf en glass i solen med HAnna efter jobebt :D sen blevd et lite pump, vilket var en evighetsen jag körde så träningsvärk lär jag ju få imorgon ialf..:P

Fullt upp eller?

Publicerad 2008-04-21 20:41:55 i Allmänt,

Den här veckan är det mkt som ska göras.. har precis varit iväg och gjort teoriprovet för golfen vilket jag klarade..:) hehe va inte så svårt.. Imorn ska jag fika med Hanna efter jobbet sen blir de nog pumpen med Susanna då jag inte hann följa med på boxen men nästa vecka kör vi igen :) Kalas hos kusinen, lunch med Susanna, kurs på torsdagkväll och ytterligare träningen är några av grejerna som står på mitt schema för vecka 17. Har tänkt hinna med att inhandla något nytt jag kan ha på mig när vi ska ut och åka båt med jobbet på fredag. Efter det blir det kanske en liten utgång men det blir lugnt för på lördag morgon ska jag upp och spela golf...:P Sen på lördag kväll ska jag och mami och hennes kompis på teater.. "Sound of music" i LLA.. klockan 16:00 ska vi vara hos mammas kompis på middag innan..
Så på söndag hoppas jag på strålande sol så man kan sitta ute och bara njuta och ta det lugnt.. Men om jag inte kan få det så vill jag ha regn så jag med gott samvete kan ligga inne hela dagen och kolla på film och käka chips, så vädergudarna, Välj själva! :P 


Och på måndag då kommer äääntligen bror min hem.. :D Längtar att få träffa honom! Nu blir det bad för mig sen ska jag äta mammas underbart goda kycklingtortilas... yummie :D 

image129


 

Prov..

Publicerad 2008-04-21 17:18:24 i Allmänt,

Nu bär det snart av till golfbanan för mig, jag ska ha teoriprovet och oj vad jag har pluggat.. hehe eller inte men de ska väl gå bra.. Wish me luck! :)

Combat?

Publicerad 2008-04-16 17:30:24 i Allmänt,

Precis kommit hem från jobbet nu, mina brosbarn är på besök idag men de är ute och leker.. FÅr väl gå ut till dem och agera lekfaster..:P funderar på att åka in och gå p åcombaten som börjar vid halv åtta men jag vet inte... Tänkte ta det istället för att gå på pumpen imorn som jag inte känner alls för.. Men Susanna skulle inte dit så de är så drygt att åka dit sj.. Har ju tryckt i mig en pizza från kvarnens idag.. Jag och några från jobbet var där :)

Idag är jag på rätt dåligt humör, många orsaker de..:P men en sak som stör mig, det är när man säger att man ska höra av sej och sen bara skiter i de.. de är irriterande.. så om ni vill få mig på dåligt humör så vet ni hur ;) hehe..

25:e kommer nog Putte hem :D Saknar han mycket nu! Så nåt kul händer snart!!!

image127

sur?

Face off

Publicerad 2008-04-14 21:24:43 i Allmänt,

Nu har jag precis avklarat en ansiktsmask.. Man känner sig alltd lika snygg när man har den..;) Men Box blev det emd Susanna efter jobbet.. Det är ett så underbart pass, man får verkligen ta ut sig.. :D OCh nu är det bara en måndag kvar på golfen sen kan jag börja gå på boxen igen..:D Golfen har jag imorn denna veckan för han som har kursen hade blivit dubbelbokad.. Dagen till ära har jag inhandlat två linnen på Gina tricot och ett armband och ansiktsmask på HM..


image125

riktigt så tjusig var ju inte jag med min mask :P

Girlsnight

Publicerad 2008-04-10 22:22:31 i Allmänt,

Dags för lite uppdatering från min sida kanske men jag orkar inte ta hela veckan.. Men vad som bör nämnas är att jag och Hanna faktiskt lyckades klämma in en fika ihop..:)  vilket inte hör till vanligheterna nuförtiden :S Skräll att det blev Waynes för oss men de va mys och bara sitta och tjata och skratta :)
image123












Igår hade jag och Mia en helkväll kan man lungt säga..:) Först var vi och käkade nachos på mat och muffins, eller ja vi mer slängde i oss för att vi skulle hinna till bion som började tio över sex.. Men vi hann så det köptes biljetter till "27 dresses".. Efter en massa knas i kassan sjönk vi ner i biofåtöljerna, de va en okej tjejfilm men kanske inte mer än så :P Efter filmen var kände ingen av oss för att åka hem så i gick till "Lilla sicilien" och drack lite te och kaffe... haha och efter de förflyttade vi oss till score satt där en sväng innan vi drog hem till G och F..:P Var verkligen en toppen kväll med både skratt och gnäll :D Vinkväll den 18:e sattsar vi på nu....:)
image124


Over and out


Make my day

Publicerad 2008-04-10 21:00:48 i Allmänt,

Nu snart äntligen ska jag få krypa ner i badet och värma mig och bara ta det lungt...ska bli så skönt..:) Har längtat efter det hela dagen på jobbet och sen på kursen som jag hade på kcällen så jag har previs klivit innanför dörren... Nu blir det jag, winnerbäck och badet..:D

Off we go!

Publicerad 2008-04-07 17:35:43 i Allmänt,

Thaimat blev det på lunchen idag från Tham hrap thai, Susanna undrade om jag ville komma och luncha med henne så jag köpte med Thai och for dit.. Smaskigt var det ialf :D

Och nu bär det av till golfbanan för golfkursen.. Inte vad jag är sugen på just nu, vill bara krypa ner i soffan och kolla film men de blir nog bra när man väl kommer iväg..:)

image120


En dag med Anna :)

Publicerad 2008-04-05 18:46:08 i Allmänt,

Blev en tur på stan med shopping och fika tillsammans med Anna :) VAr mys de då vi inte har setts och snackat på super länge, vet inte riktigt vrför vi inte har gjort det men det har ialf inte blivit av.. men idag så :) Vi betade loss shoppingen först.. jag köpte ett par svarta pumps, en gul sjal och en vit tröja..:) Efter det blev det fikatime :D

skitsnack

Publicerad 2008-04-04 23:41:57 i Allmänt,

Nu sitter jag och pratar skit med brosan över msn..:P


image119

syskonen Nilsson, alltid såå snygga :P

XOXO

Publicerad 2008-04-03 20:01:32 i Allmänt,

Idag invigde jag och de andra tjejerna ¨på jobbet det nya cafét i inre hamn på lunchen.. jag hade egentligen tänkt dra med mig min kära far till vårt standard hak, Kvarnens pizzeria, men när det damp ner ett mejl i min inbox om tjejlunch tänkte jag att jag hakar väl på :) Stället var snyggt inrett, absolut, och fin utsikt men jag som (även om man kanske inte tror det när man ser mig :P) är ganska stor i maten, och definitivt på lunchen blev ju inte direkt mätt :S Det var gott, blev kycklingtortilas, men jag var ju hungrig när jag gick därifrån..:P Snyggt ställe men för lite mat är min åsikt.:;) Men jag tror det kommer bli mysigt att sitta där i sommar och ta en fika med vänner!

Och idag har jag äntligen hittat nåt i Karlstad City..:P var längesedan.. JAg hade egentligen tänkt kolla på en klocka men jag orkade inte för jag hade inget smakråd med mig så det fick bli en rutig klänning..:) helt nöjd! Jag har även hunnit med att testa Intervall idag efter jobbet.. tyckte nog inte det var så roligt. Det är inget jag kommer ortsätta gå på.. Det är många pass jag gillar bättre men nu vet jag ialf :)

XOXO

Sverige pussas och kramas

Publicerad 2008-04-03 19:51:08 i Allmänt,

Vilken besvikelse, jösses vilken skit.. Trodde det skulle bli riktigt kul igår när jag slog mig ner i soffan och inväntade kanal 5;s Sverige pussas och kramas... Inte ens Björn Gustavsson kunde rädda det programmet..:S

image118

Hotties..:)

Publicerad 2008-04-02 20:47:23 i Allmänt,

Ibland kan man se någon som man verkligen faller för direkt.. Som är sådär underbart snygg som nästan ingen är.. Jag och Mia diskuterade det här för inte så längesedan.. Och jag inser att jag har ju också redan sett min  mr knockout..:P En sån som man undrar när han går om man kommer se han igen.. Fan vilken känsla :)

image114

Snygging, men inte den jag tänkte på :P

Golfa,,

Publicerad 2008-04-01 22:12:04 i Allmänt,

Yes, igår började jag min golfkurs..:) Har länge tyckt att det ser roligt ut så nu hoppas jag att det ör det oxå..:P hehe men det tror jag.. Så nu söker jag en golf kompis.. Nån som är intressead? :D  Skyndade hem efter kursen för att se när färjestad återigen fick stryk av linköping...:S inte lika kul de..


image113



Blev ialf en tur på stan efter jobbet men jag hittade inget som vanligt...:S Lämnade tillbaka lite grejer jag köpt på HM ´bara..Men vilket underbart väder det var.. Blev verkligen glad av de :D snart kan jag använda mina vita nya skor..:P Hem till susanna en sväng innan träningen för lite te, smörgås och tjat..:) Men när vi väl kom till Sats var passet fullet.. Lagomt besvikna ställde vi oss en stund på bandet innan vi gymmade lite men ingen av oss var väl värst motiverad så det blev ett kort pass..:P

Imorn hoppas jag verkligen att det finns mer att göra på jobbet... blir så drygt annars, dock vet jag att det inte kommer göra de...:P Så vad hoppas jag på egentligen?? Inge sugen på att ta ut en massa komptid heller, den vill jag spara till senare.. haha

Det var ialf toppen hos Julia i lördags.. väldigt trevligt med mat tårta och utgång..:) Orkar inte skriva mer om det men det var en kanon kväll..:)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela