C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

En helg i Charlestown

Publicerad 2010-09-27 13:44:05 i Allmänt,

JAg är nu tillbaka i Örebro efter en helt underbar helg hemma.

Det började på torsdag att jag fixade min redovisning vilket känns otroligt skönt. Sen bar det direkt iväg hemåt så jag parkerade väl bilen utanför hemma runt klockan två. Mamma bjöd mig på mat och jag fick äntligen krama på Smurfen, helt sjukt hur mycket jag saknar honom när jag är i Örebro. Hann ens sväng till Nicke innan pappa kom hem och vi skulle åka in till LLA och titta på Färjestads första hemmamatch :D Hur det gick i matchen behöver kanske inte nämnas här. Det var kanske inte Färjestad bästa match om man säger så. Men första perioden var ju helt ok :P JAg hann inte så mycket mer än hem innan jag fick åka tillbaka till KArlstad och hämta Putte vid bussationen.


På fredagen mötte jag upp Johanna och Anna från jobbet för en lunch på VEro. VAr så roligt att träffa dem. MAn är ju så van att ses varje dag och nu var det en månad sen vi sågs! JAg tog även en liten tur på stan och inhandla lite saker. Det blev ett par stövlar och ett par stövletter som jag var i behov av sen lite annat smått och gott :) En fika hos MArtina hann jag med också innan jag åkte hem och hade en lugn fredagkväll!Lördagen var det folkrace som stod på schemat och håll i hatten, jag var med och köra även jag. Det gick helt ok för både mig och Nicke, men lite bättre för Nicke kanske ;) MEn det var ju så grymt kallt. Regnade och blåste så man var helt stelfrusen när man kom hem och kröp ner i ett varmt bad. Sjönk ner i soffan sen och kollade på när Färjestad nollade AIK. Nice! Det blev även några cider till matchen och även några efter innan jag och Putte åkte in till BMB,  var en riktigt rolig kväll! Sen ska vi inte prata om svarttaxin vi åkte med hem.. haha jag tror allvarligt talat inte att jag varit så rädd i en bilen förut. JAg trodde på allvar att jag skulle dö, var det sjukaste jag varit med om. HAn körde så fartkamerorna blixtrade (Nej jag skojar inte, de blixtrade) MEn det verkade inte som han brydde sig. Vilken dåre! Det hela slutade med att både jag och Putte bröt ihop helt av skratt när vi kom innanför dörren hemma, troligen av chocken och glädjen av att vi hade överlevt!Obs, gammal bild!Söndagen blev en slapp dag med middag med mamma och pappa och fika i Kil hos Eva..

Det enda jag saknade med helgen var att jag inte hann med att träffa alla jag ville men det var fullt upp nästan hela tiden!!Anna och jah, sommern -10UGGS

Publicerad 2010-09-24 17:58:08 i Allmänt,

Ska man bli en uggis? De ser ju grymt sköna ut :) Isåfall blir det dessa nedan.. 

 

Titta hon lever

Publicerad 2010-09-20 21:38:54 i Allmänt,

Yes kära vänner, jag överlevde flytten till Örebro. Även om det var knappt. Men tre veckor har rullat på och även om hemlängtan kryper på ibland så känns det mycket bättre än tisdagen när mamma och pappa "lämnade" mig här. När jag då gick in och satte mig i lägenheten undrade jag varför jag hade dragit igång detta och det enda jag ville var att åka hem. Sen ska vi inte prata om hur det gick sista dagen på jobbet! Men på fredag ska jag fika med min favorit Johanna från jobbet, så ja, jag ska hem på torsdag :D:D Jag ska bara överleva en redovisning först innan jag får lov att åka hem. Men på något sätt ska det gå. JAg har inte saknat känslan innan redovisning. JAg funderar allvarligt på att anmäla mig till en kurs här på universitetet i att våga tala. Jajg måste göa något åt det.

Och alla ni som undrar om jag har gått ner massor i vikt med tanke på mina matlagningstalanger så kan jag tala om att det har gått bra. Det är nästan så jag blir förvånad själv. Inte alls så hemskt som jag trodde men jag tycker fortfarande det är tråkigt!

Jag har träffat lite människor som har botat min ensamhet sen har jag ju även Sofia här så det går bra. Men jag saknar alla vänner där hemma! Tro inget annat... Sen saknar jag Smurfen varje dag. Men på torsdag får jag träffa honom.Gud vad jag längtar.

Nu sitter jag och väntar på Filip och Fredrik för att få veckans dos av Grums. Botar alltid lite hemlängtan ;)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela