C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Helgen som gick

Publicerad 2010-01-31 18:12:58 i Allmänt,

Idag är det söndag och jag har inte gjort speciellt många knop, vilket har varit grymt skönt.

Men i fredags var ialf jag och pappa på en liten roadtrip till Uppsala och hälsade på mamma och Nicke. Hur man kan sådan grym sjukhusskräck som jag har är ju otroligt men in kom jag och det var kul att hälsa på Nicke :) Mamma däremot var knappt vaken under hela dagen när vi var där. Jag och pappa var ner på stan i Uppsala och lunchade. Kanon god mat! Jag måste få säga att Uppsala är en väldigt fin stad, verkar väldigt mysig. Vi hann inte se jätte mycket innan vi åkte tillbaka till sjukhuset men kul att få se lite. Vi var tillbaka hemma i grums vid halv åtta. Somnade ganska snabbt i soffan så det blev en tidig kväll

Om sanningen ska fram så har jag varit lite småseg idag efter gårdagen. Dagen började med att jag var in till kontoret och jobbade några timmar eftersom jag var hos mamma och nicke på fredagen. Det var sådär lagomt kul att sitta där själv och jag blir alltid så nojig och tycker själv att jag hör steg i korridoren utanför.. haha mitt på dagn, rätt mesigt, jag vet :P Men det är inte p.g.a jobbet jag känner mig seg utan jag och Anna var nämligen ute en tur på kvällen. Måste säga att vi hade en toppen kväll och riktigt roligt, precis vad jag behövde just nu. Anna dök upp här hemma hos mig runt halv tio kanske (?) så vi satt och drack lite vin och tölade innan hennes bror kom och körde in oss till Tempel. Där var det helt ok med folk och jag spang in i lite folk jag kände. Vi hade en riktigt rolig kväll och jag kan bara konstartera att jag är väldigt glad att hon och jag har hittat tillbaka och börjat umgås igen. Det var några år där som det inte var speciellt mycket av det men har man vänner som följt en hela livet ska man vara rädd om dem :)  
sjukt gammal bild :)hoppas..

Publicerad 2010-01-25 17:56:40 i Allmänt,

Imorgon är det dags för mamma och Nicke att åka till Uppsala. Jag hoppas så att allt ska gå bra på torsdag och att de slipper vara där alltför länge! Jag ska försöka åka upp någon dag men vet inte vilken. Jag lider av världens sjukhusskräck och känner inte om sanningen ska fram alls för att sova kvar där utan en dagstur skulle räcka. Då åker jag hellre fram och tillbaka flera dagar. Men det ordnar sig. Bara allt går bra med operationen så får det bli som det blir med allt det andra! Vore så skönt om detta kunde få ett slut..

Skidor

Publicerad 2010-01-02 15:22:08 i Allmänt,

Idag har jag åkt skidor för första gången iår och även fått testa mina nya skidor :) Dock var det riktigt kallt och mina tår känns som de skulle kunna trilla av vilken sekund somhelst..

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela