C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Snart helg

Publicerad 2009-08-28 15:19:57 i Allmänt,

NU är det farligt nära helg och uu va skönt det ska bli, och det bästa av allt är nog att jag inte har några planer alls. Eller jo, jag ska åka hem till min moster senare idag och provköra deras nya XC60.

Ha en skön helg kära vänner :)

//XOXO
höstgarderob

Publicerad 2009-08-28 14:02:12 i Allmänt,

JAg behöver verkligen uppdatera min höstgarderob men jag tycker aldrig jag hittar något jag vill ha. Ska rensa ur garderoben och se vad jag har under helgen. Ut med det gamla in med det nya :)

New York

Publicerad 2009-08-28 13:56:20 i Allmänt,

För att liva upp en grå vardag (!) har jag och Susanna nu bokat en resa till New York den 16 oktober ! Kommer bli grymt kul!
Kass blogg?

Publicerad 2009-08-25 22:55:41 i Allmänt,

Nu är det inte alls kul, jag mår inte speciellt bra och allt är bara rätt jobbigt nu, så jag har ingen vidare lust att uppdatera bloggen heller om jga ska vara riktigt ärlig.. Men fördelen är att det kan bara bli bättre, och de som inte dödar, det härdar har jag hört.. Hoppas jag.. Stay strong...

Update!

Publicerad 2009-08-25 10:18:27 i Allmänt,

Nu känns det som det börjar bli dags för en liten uppdatering av den här bloggen. JAg kan tyvärr inte skriva och berätta om allt som hänt sedan sist.

I onsdags hade jag och Hanna en avskedsmiddag tillsammans på Arena. En snabb kram blev det som hej då för attt slippa det jobbiga. Så i söndags gick flyttlasset ända ner till Markaryd. Kommer bli hemskt tomt här hemma men jag tror ialf att det kommer bli bra där nere ;)

I torsdags åkte vi på konferensresa med jobbet till Skövde. Var en rolig helg men oj så trött jag var när jag landade hemma i soffan i söndags. Fest i dagarna tre tar på krafterna vill jag lova! Blev knappt någon sömn alls.

Putte har åkt tillbaka till Luleå igen men skickade mig en kanon födelsedagspresent igår, (som plåster på såren för att jag är ensamast i Karlstad kanske)  Michael Jackson, The Collection! :D
Annie, Susanna, Jag sista kvällen i skövde

P-BOT

Publicerad 2009-08-11 19:28:00 i Allmänt,

Kul att betala 400 kronor för att man har parkerat på Skutberget, känns inte alls värdelöst. Det blev ett riktigt dyrt dopp i det blå i lördags,!!! Dom hade prickat jätte många bilar som stod parkerade där då. Det hade nästan betalat hela min klänning som jag vill ha på min mosters 50års fest på lördag. Men det blir inte alltid som man tänkt sig. BAra att betala.

Sommaren är tillbaka

Publicerad 2009-08-05 13:17:50 i Allmänt,

Precis kommit in efter en lunch på Fontana Di trevi här i KArlstad. Kyckling med klyftpotatis blev det. Avslutade med att provsmaka den Italienska glassbaren i Karlstad. Stod och valde länge och väl men tillslut hamnade lotten på hasselnöt och Hallon. Nöten var okej men hallonen tyckte jag var super. Proppmätt är bara förnamnet av vad jag är nu.

Blåbärsthe

Publicerad 2009-08-04 19:57:30 i Allmänt,

Nyss hemkommen från en runda på stan tillsammans med Mia, handlade ingenting.. eller jo en ny The sort. Blåbärssmak :) Det ska jag smaka på nu tillsammans med min varmamackor med kantarellstuvning. För igår var jag och Putte ute och plockade kantisar, som dom små skogsmullarna vi är ;)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela