C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Äntligen!!

Publicerad 2012-05-13 10:47:51 i Allmänt,

Idag lyser solen över Örebro och det blåser faktiskt inte! KAn det vara så att värmen är på väg nu? Jag hoppas verkligen det. Så nu tar jag med mig Linnea och njuter i solen.
*

My god!

Publicerad 2012-05-10 23:34:54 i Allmänt,

haha fy fan vad det är hemskt att höra sig sin egen röst på band. Att vara med på kort är ingenting jämfört när man hör sin egen stämma. Jag och Johanna var genomförde en intervju med en chef på Handelsbanken här i Örebro och då spelade vi in intervjun för att vi skulle kunna gå tillbaka och lyssna på vad han sa. Och jag ville bara dö när jag hörde mig själv. haha så jävla illa! Stackars er som måste lyssna på den stämman :P

I'm coming home

Publicerad 2012-05-10 23:32:52 i Allmänt,

Tiden går ju så sjukt snabbt. Nu är det bara tre veckor kvar i skolan innan sommaren. Kan knappt fatta det alltså. Det är blandade känslor att va hemma hela sommaren. Det ska bli väldigt skönt att at en paus från pkugget och bara jobba ett tag. Sen ska det bli väldigt skönt att va hemma en längre tid så man faktiskt hinner träffa alla när man vill. För det första kommer jag ju inte hem så ofta längre plus att när jag väl är hemma så är en helg väldigt kort om man ska hinna träffa alla. Men nu har vi ju hela sommaren på oss så det blir nice. Men samtidigt kommer jag ju sakna alla här i Örebro och jag har ju faktiskt mitt liv här nu. Så det blir lite konstigt att vara hemma så länge. Jag hoppas verkligen denna sommaren blir fyllld med sol och bad :D Det var alldeles för lite av det förra sommaren!

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela