C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Helgen som gick

Publicerad 2012-08-05 12:32:54 i Allmänt,

Helgen som gick har varit en riktigt bra helg.
Började på fredagen med en liten tur på Bergvik med Anna. Fick äntligen tag i en sån där silverring att sätta runt hästsvansen som jag letat efter så länge. Tur jag hade Anna med mig annars hade jag missat den för jag tyckte det bara fanns guld. Efter bergvik släppte jag av Anna vid hennes jobb och åkte sedan hem och gjorde mig iordning lite snabbt för att sedan åka vidare hem till Susanna. Däär bjöd hon på underbart god mat i form av lax tillsammans med färskpotatis i ugn. Vädret på kvällen var för en gångs skull helt ok så vi kunde sitta ute på hennes balkong en stund. :)
Vid halv nio hämtade jag Anna vid hennes jobb och åkte hem till henna och drack några drinkar tillsammans med Fredrik, Andreas och Smurf (OBS! Inte hunden Smurf :P) Jag och Anna hamnade på Koriander där vi kunde konstatera att vi inte kände någon. Vart gömmer sig alla människor man känner, eller är det så att man inte känner någon längre? Efter koriander liftade jag och Anna med Fredrik och Smurf till Norrstrand, gick sjukt snabbt, säkert snabbare än vad det hade gjort med bil ;)
Lördagen spenderades i sommarstugan fram tills klockan fem när Anna hämtade upp mig för en kväll framför super Mario :D Vi var ju faktiskt ute dagen innan så då ansåg vi det helt okej att sitta inne en lördag och spela. eller? :) Vi skrattar helt sjukt mycket när vi spelar och det är verkligen så jäkla roligt. Om vi hade spelat mot varandra när vi var små som vi gör nu hade det troligen slutat med att någon0 hade blivit sur och gått hem. :P Men det är ju faktiskt inte mitt fel att båda extraliven kommer till min gubbe? ;P

Tack så mycket vännen för ännu en toppen helg :D
Bild: google

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela