C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

29 December

Publicerad 2010-12-29 23:28:34 i Allmänt,

Nu har jag precis kommit hem efter en super mysig kväll hemma hos Susanna. Vi käkade pizza och satt och tjattrade om allt. Förstår inte hur tiden kunde gå så fort. Det var som att knäppa med fingrarna så va klockan elva och jag behövde dra mig hemåt.. Jag har ju tid med min PT David imorgon klockan tio.. :P Löpning står på schemat. Sen måste jag packa för vid lunch bär det av till Trysil. Jag ska vara där mellan torsdag- söndag och det ska bli helt underbart att få åka lite skidor..

Annars då, nerverna sitter på utsidan av kroppen just nu och kommer så göra någon vecka till. Jag vill inte avslöja nu men jag vill verkligen klarar det och jag SKA klara det. Jag är så tacksam att jag har världens bästa David som hjälper mig. Annars hade det aldrig gått.
*
Mellandagarna har sprungit förbi i ett rasande tempo och jag har inte pluggat någonting. Riktigt dåligt av mig men jag har inte orkat. Dags att ta tag i det på måndag. Eller nej då ska jag träffa Hanna så vi säger tisdag då ;)
Dags att sova nu!

dan före dan före dan före dan före dopparedan

Publicerad 2010-12-20 21:25:44 i Allmänt,

Nu tänkte jag bjuda på årets sista inlägg ifrån Örebro för imorgon åker jag hem och kommer inte tillbaka hit förrän tidigast 4 januari. Visst har jag lite plugg som ska göras under den tiden men det känns så skönt att kalladet för jullov så jag kör på det..
Sista helgen här i Örebro var absolut toppen. På fredagen hade vi julbak hemma hos Emma, Anna och Martina. På lördagen begav jag och Linnea oss ner på stan för att kolla lite julklappar men det hela slutade med att vi letade efter något snyggt till kvällen. Jag köpte ett par "clownbyxor" som jag så fint döpt det till och ett rött linne till. Sen var det bara att åka hem och snygga till sig innan det var dags att bege sig på förfest och sedan bar det vidare till Frimis där det var sjuuukt lång kö. Tog väl ca en timme innan man var inne (kändes som det var juldagen), men det var avslutningsfest för studenterna. Om man bortser från kön så får kvällen fem av fem toasters :)
Är Camilla klar med julklapparna då? Nesch, såklart hon inte är. Så jag kommer få ge mig in och slåss med resten av Karlstad. Men det får bli torsdagens problem, jag vill ju inte att Putte ska missa allt det roliga så jag väntar in honom ;) Det tror jag han kommer gilla..
Måste ju nämna att jag bara hade ett fel på förra tentan, synd jag inte fick den sista poängen, hade varit fint att gjort kaos med den tentan!!
Nu har jag precis käkat upp min sista lussbulle som jag hade i frysen och gjort matlåda på det lilla som fanns kvar i min kyl och frys.. Årets sista matlåda, det tackar vi för :D
So long Örebro, tills vi ses igen! Dags att dra hem och inkassera lite julklappar.. :P

Min önskelista!

Publicerad 2010-12-15 22:03:40 i Allmänt,

Detta längtar jag till just nu!


*Julbak med tjejerna på fredag
*Julavslutning med klassen på lördag = Fest
*Hem för jullov på tisdag
*Julafton
*Juldagen
*Utomhusmatchen med Putte på annandagen
*(Mellandagsrean, man hittar ju aldrig något men kan vara kul att titta)
*Nyår
*Bara vara och ha tid att hänga med alla de bästa!
*Hockey igen med Putte och **** (Någon ska få det i julklapp, liten chans han läser här men man vet aldrig)


XOXO

P.S Lycka till Hanna, håller alla tummar och tår!

Det går bra nu..

Publicerad 2010-12-08 21:25:07 i Allmänt,

Nu är jag hemma igen, hemma i Grums alltså. Jag hade egentligen tänkt åka hem imorgon kväll men eftersom jag inte har haft någon dator sista veckan eftersom pappa har haft den på lagning (för nu skulle den funka) och jag har ett skolarbete som jag måste skriva och jag tänkte börja med det imorgon så for jag hem idag. Problemet nu är bara att datorn inte alls funkar. Så nu måste jag lämna in den imorgon så jag får sitta och knappa på mamma och pappas stationära. Jag hoppas verkligen den är lagad och klar tills på fredag för jag behöver den verkligen till skolan. Så nu ska jag strax se på dagens avsnitt av Paradise hotel i iphonen. (Mamma och pappas dator saknar ljud för er som sitter och kliar er i huvudet och funderar på varför jag inte tittar här) Jag stannade till hos Malin och kidsen på vägen hem och äntligen fick jag träffa dem. Var rätt längesedan nu. Vi såg på julkalendern och myste under filten till Toystory 3. Maja frågade mig om jag tänkte vara i Örebro imorgon för annars ville hon sova hos mig imorgon så det sa jag att hon fick så imorgon kommer hon hit och sover över, sötnöten. Vi ska se julkalendern! Min plan är att försöka baka lite julgodis i helgen men det får bli i pluggpauserna för jag har verkligen att göra där också. En annan tanke, som egentligen kunde fått ett eget inlägg men som jag orkade inte är att jag har funderat på att ha en blogg med lösenord. Men samtidigt känns det rätt trist för även om man stänger ute vissa man vill så kan det bli att man stänger ute andra som man inte vet läser bloggen.. Som ex. Sandra som berättade för mig på Ankan att hon läser.. HEJ HEJ! :) Så jag får nog funderar vidare, min blogg är ju inte så privat så det spelar egentligen inte så stor roll. Den skulle nog bli mer privat om den var skyddad. Nu lämnar jag mycket utanför bloggen.

Måndag

Publicerad 2010-12-06 16:34:27 i Allmänt,

Jag har ingen dator :( Det har blivit något fel på den så den vill inte ladda sig. Jag lämnade den i Grums, för pappa skulle lämna in den och försöka få den lagad. Hoppas det inte tar allt för lång tid bara. Jobbigt när man inte har någon, de blir inte riktigt samma sak med iphonen. Annars då? Jag var hemma i helgen och tog det mest lugnt. Jag träffade Hanna och Anna på lördagen och Anna J på söndagen :) på lördagen var jag i stan och herregud va mycket folk. Oc jag som tänkte jag skulle få tag i lite julklappar innan kaosen börjat men det har uppenbarligen redan börjat, i alla fall i Karlstad! Jag ska ge Örebro en chans någon dag, kanske redan i veckan :) Jag ska hem i helgen igen men jag vet inte vilken dag det blir.. Förhoppningsvis redan på torsdag. Nu ska jag försöka läsa några kapitel till i min spännande ekonomibok innan jag ska ge mig iväg på träning :)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela