C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

US and A

Publicerad 2012-02-27 21:22:08 i Allmänt,

Jag fick mitt förstahandsval för utbytesstudierna: West Florida!! Jag fick veta det idag och det känns så sjukt,kan inte fatta att jag faktiskt SKA åka! Jag och Linnea hade ju tänkt åka tillsammans men tyvärr fick ju inte hon sitt förstahandsval vilket gjorde att hon hamnade i Dayton istället. JAg skulle kunna byta till hennes universitet tror jag men jag vill ju helst till Florida, samtidigt som jag gärna vill åka tillsammans. Men jag tror det blir bra när man väl kommer dit om man åker ensam också. Det är ju nu innan man gärna vill ha någon att planera allt med. Svaret ska vara inne senast på fredag så jag får fundera på det. Det är många som vill ha platserna i Florida så jag kommer inte kunna ångra mig om jag tackar nej till den platsen, utan då är den borta.
MEn shiit va nervös jag är!! Helt sjukt!

Vad är grejen?

Publicerad 2012-02-07 22:35:03 i Allmänt,

Är det någon som förstår hypen med Longchamp väskorna? eller är det mig det är fel på som inte förstår grejen? Var och varannan tjej springer ju runt med en sån på armen nu och den finns i hundra olika färger också. JAg tycker faktiskt att den ser lite ute som en strandväska.

 

 

Inspirerande dag

Publicerad 2012-02-07 20:43:09 i Allmänt,

Idag har jag varit på två riktigt bra föreläsningar. Den första var med Patrik Sjöberg där han pratade om sin karriär och om sin bok. Självklart var det en rätt tung föreläsning när han berättade om allt det hemska han varit med om. Jag tillhör den skaran som verkligen gillar Patrik för hans  dryga, diviga och kaxiga attityd. Skönt med någon som alltid säger vad han tycker och tänker, det är ju liksom hans grej, men samtidigt skulle jag inte vilja ha han som ovän :P Självklart tog han varje chans han kunde att hacka lite på Stefan Holm. Jag tror jag ska köpa hans bok och läsa faktiskt. Men SHIT va stor han är!! Både lång och grov. My god!

Andra föreläsningen var med Thomas Bodström där han föreläste om alla sina olika karriärer/jobb. Han har ju varit/är allt från fotbollspelare, advokat, författar till justiteminister. Nu jobbar han återigen "endast" som advokat och man kan ju inte låta bli att bli sjukt imponerad av allt han har lyckats med. Han var en riktigt grym föreläsare och han bjöd på sig själv när han berättade om alla misstag han gjort bland alla världens höjdare. Föreläsningen var bara en timme och den gick väldigt snabbt tyvärr. Det grymma med dessa två förläsare var att trots att de endast pratade om sina kariärer så kände man ändå när man gick därifrån att man lärt sig saker från dem båda. De fick fram sina budskap bra om vad som är viktigt i livet (Sjöberg) och vad man ska tänka på i sina karriärsval (Bodström).

Happy girl

Publicerad 2012-02-02 17:41:16 i Allmänt,

Jag är världens lyckligaste! Jag klarade engelsktestet som jag skrev om tidigare. Och inte bara det, det gick Riktigt bra också! Jga kan inte förstå hur det gick till med tanke på att jag missade 13 uppgifter men jag antar jag hade rätt på många av de jag faktiskt svarade på då. Så nu kan jag söka vilket universitete utomlands jag vill för jag kom över alla gränser. Åååh jag är så glad :D :D :D

Bestulen!

Publicerad 2012-02-01 18:54:20 i Allmänt,

När jag var på väg hem från skolan idag tittade jag in mellan två buskar och där låg det en cykel släng och det första jag tänkte var att den var väldigt lik min cykel tills jag insåg att det var MIN cykel som låg slängd där!! Det var bara ren tur ( i oturen) att jag tittade där den låg slängd. Jag har inte använt min cykel på väldigt länge nu då det varit så halkigt så jag har inte velat cykla utan jag har gått i stället. Så den kan ju ha legat slängd där länge. Man blir ju så förbannad på att folk inte kan låta andras saker vara!!! Visst jag har ingen fin och häftig cykel som jag är super rädd om men jag vill ändå inte att någon ska sno den, och sedan till på köpet slänga den inte långt därifrån. Nu har jag ialf varit och inskaffat ett nytt lås och jag tog ett grövre denna gången då jag måste erkänna att mitt förra var lite klent! Så nu hoppas jag ingen kan stjäla gamla bettan!

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela