C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Disiplin?

Publicerad 2010-10-26 22:35:00 i Allmänt,

Jag hade lovat mig själv att läsa klart två kapitel i min marknadsföring men lik förbannat så sitter jag här med nya nummret av Elle och blädrar igenom den istället. Skärpning. Men nu ser jag att PAradise Hotel snart börjar så markndasföringen får vänta en liiiten stund till.

Annars idag har jag varit och tränat. Första gången sen.. ja forever känns det som. Det var underbart. Jag ska försöka komma iväg imorgon igen men jag känner mig så stressad för tentan så jag får se om jag "har tid". Men nu är det dags att bli lite fit igen.

Disiplin?

Publicerad 2010-10-26 22:35:00 i Allmänt,

Jag hade lovat mig själv att läsa klart två kapitel i min marknadsföring men lik förbannat så sitter jag här med nya nummret av Elle och blädrar igenom den istället. Skärpning. Men nu ser jag att PAradise Hotel snart börjar så markndasföringen får vänta en liiiten stund till.

Annars idag har jag varit och tränat. Första gången sen.. ja forever känns det som. Det var underbart. Jag ska försöka komma iväg imorgon igen men jag känner mig så stressad för tentan så jag får se om jag "har tid". Men nu är det dags att bli lite fit igen.

Ingen Jöback för mig i år.

Publicerad 2010-10-21 20:46:34 i Allmänt,

Veckans besvikelse (eller kanske t om månadens) är att jag missar Peter Jöback idag hemma i Karlstad. Jag hade så gärna velat gå för han har så otroligt bra konserter och mysiga och intima. Men eftersom jag har en föreläsning imorgon så gick det inte. Sist jag såg honom var på hans julkonsert i LLA och den var jätte bra. Sen är han väldigt söt också! Lyckos er som är där,
back again.

Publicerad 2010-10-20 22:25:58 i Allmänt,

Då är man tillbaka i Örebro då. Jag hade egentligen tänkt åka tillbaka imorgon men eftersom de lagt in en lektion imorgon klockan 8.15 så fick det bli till att åka tillbaka idag. Så nu blir det en veckas intensivt plugg till nästa tenta så hoppas jag att jag kan åka hem en liten sväng på fredagen.

Idag har jag varit in till Susanna på en mysig fika. Det var underbart kul att få snacka ikapp lite. Nu får det inte dröja lika länge till nästa gång vi lyckas få till en träff..:)

Nu... Tillbaka till kungarna av Tylösand.

Honey I'm home

Publicerad 2010-10-18 21:42:05 i Allmänt,

Nu är jag hemma i Grumset. Sitter och myser hemma i soffen och Smurfen ligger och svåre bredvid mig. Idag har vi återigen haft redovisning och det gick bra. Var inte alls nervös så det var skönt.. Jag måste erkänna att programmet is growing on me. Känns bättre och bättre. Dock valde jag att ge jurist en sista chans så jag sökte det till vårterminen. Jag vet inte om jag vill gå det istället men jag tror inte jag kommer komma in men gör jag det får jag ta ställning till det då. Skulle jag komma in så ligger utbildningen i Uppsala så det skulle innebära ännu en flytt. Som sagt, det är något jag får ta ställning till om jag kommer in.
Jag sökte även en extra kvällskurs på universitetet i Örebro som heter Skriftlig Engelska.

Igår kväll tog jag tillvara på ett filmtips som jag läste om i Hannas blogg och såg "The blind side". Det var en bra film och jag anser att Sandra Bullock lyfte filmen. Sen är ju hon en av mina favorit skådespelerskor, om inte min favorit. Hon är ju så härlig!

Annars blir det mycket plugg under min vistelse här hemma, men imorgon kväll blir det hockey i LLA så något kul blir det också. Nu hoppas jag verkligen Färjestad lyckas vinna mot Luleå.

För tillfället sitter jag och väntar på att tiden ska rulla på och klockan ska slå 22:00 så man får avnjuta ett nytt avsnitt av "Lite Sällskap". Det är underhållning när den är som bäst det.

 GIssa vem som är Smurfen ;)

Stort Grattis

Publicerad 2010-10-17 11:35:41 i Allmänt,

Nu såg jag på Annas blogg (annasita.blogg.se) att hon har avslöjat sin hemlighet. Jag vet att hon längtar och det förstår jag för t om jag längtar till lillen/lillan kommer. Det ska bli så mysigt :) Attans att man bor här borta...

Trots det att Anna och jag är i helt olika skeden i livet och troligen på väg åt helt olika hål med livet så är vi tightare nu än vad vi varit på länge. Är inte det lite konstigt? Men ingen är gladare än jag för detta. Vi har så mycket minnen ihop, både bra pch dåliga av allt vi gjort tillsammans.  Det är ju trots allt 15 år som gått. Men nu ska en av oss bli förälder och en av oss har flyttat men jag är säker på att det inte kommer förändra något mellan oss. Jag är glad jag har en vän som Anna och jag är så glad för hennes och Thomas skull! :)
Sötnötter

Publicerad 2010-10-11 17:12:54 i Allmänt,

Va sööööta alla är som har skickat sms om att jag ska vara rädd om mig i Örebro nu när det där äcklet är ute.. eller snarare äcklena verkar det ju som. Betyder mycket att ni bryr er. :) Jag är ju redan är sjukt mörkrädd så inte blir det bättre av detta men jag får hålla mig inne på kvällarna och inte gå där det är mörkt om man nu ska vågas sig ut. Två våldtäktsförsök och en våldtäkt på samma dag, det är ju fan sjukt! Jag hoppas de tar han snart!

Go abroad??

Publicerad 2010-10-10 13:46:55 i Allmänt,

Jag har blivit så sugen på att åka någon termin utomlands men det är ju något år kvar innan det finns möjligheter till det. HAr kollat upp lite var det kan tänkas finnas som jag kan vara intresserad av. Helst vill jag ju till USA men jag kan tänka mig att de platserna är väldigt populära. Annars kan jag tänka mig London och Kanada men helst USA.. Tyvärr verkade det inte finnas platser vid Kalifornien men finns fler ställen jag kan tänka mig men vore ju nice om det var varmt ;)  Ska prata med min studievägledare någon gång och se, inte panik nu direkt men och se hur möjligheterna ser ut.

9 oktober

Publicerad 2010-10-09 12:09:14 i Allmänt,

Denna lördagsförmiddag ska jag spendera tillsammans med mina nya vänner Björn Axelsson och Henrik Agndal   och boken "Professionell marknadsföring". Hipp bok det där! Sen om några timmar ska jag nog belöna mig själv med att åka till mallis en tur (läs solarium). Det skulle behövas. Känner mig hel blek. Får se om det blir något av det äventyret. MEn nu.. över till Björn och Henrik.

Friends

Publicerad 2010-10-08 21:32:59 i Allmänt,

Vissa vänner har man haft längs, vissa kortare.. Och vissa behöver man inte prata med ofta för man vet ändå att man alltid har varandra. Vissa behöver man ha tätare kontakt med. Vissa vänner vet man att man alltid kommer ha, var i världen man än hamnar och vad man tar sig för. Tyvärr finns det de hur mycket man än försöker ändå glider kommer glida ifrån.. Man har vännen av alla de slag men jag är så tacksam för de jag har, bästaste bäst!!

Snabb update

Publicerad 2010-10-04 20:23:44 i Allmänt,

Ligger i soffan och trycker i mig en kanelbulle samtidigt som jag tittar på "biggest loser". Men det är ju faktiskt kanelbullensdag idag och det måste firas. JAg antar jag inte behöver nämna att jag köpte min bulle i affären. Det
är inte så att jag stått här ochh bakat. Inte riktigt min kopp av te det där med bakning.. Men en dag ska det bli det.. kankse ;) Förra veckan fick jag tillbaka min första tenta som jag var godkänd på. Så skönt att man fixade första så man har lite motivation till nästa. JAg åkte hem en sväng i lördags och träffade Hanna på stan. Det var mysigt eftersom det var så längesedan vi sågas, får se om vi ses till helgen också. Hann även med att träffa Anna J en liten tur, kanske mer till helgen? :)

Nu är det bara att invänta "Lite sällskap" :D

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela