C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Kate Moss för Topshop

Publicerad 2008-11-29 13:59:14 i Allmänt,

har förresten köpt en ny klänning som jag skulle vilja ha på julfesten på fredag men jag tror inte den hinner komma för den ska skickas från London.. SÅ jag måste ut i KArlstad och hitta något jag kan ha på mig..





Här är den :)

Snart 1:a advent

Publicerad 2008-11-29 13:55:42 i Allmänt,

Idag är det lördag och jag har plockat fram lite adventsaker här hemma :) Ikväll väntas det utgång med Joanna.. Ska bli kul :) Sticker in mot stan till henne om några timmar och gör mig iordning där..  Jag får se om jag orkar skriva imorn och berätta hur vi hade det.::D

Jag älskar animerat

Publicerad 2008-11-23 18:00:27 i Allmänt,

Nu har jag kört hem Lisan och är tillbaka i hemmet igen.. Filmer var kul och mysig.. Precis som man hade förväntat sig.. Salongen var full med snaskande ungar som skulle ut på toan var och varannan minut.. Sitt ner och kolla på filmen tänkte jag men de är ju bara barn trotts allt...:P


Mys söndag hos Hanna och Joanna ikväll men jag vet inte om jag orkar åka in till Karlstad igen ikväll... Det hade ju verkligen varit myspysigt men känns nästan lite för jobbigt på en söndagskväll som denna.. Men den som lever får se ;)

Next stop: BIO

Publicerad 2008-11-23 13:35:06 i Allmänt,

Nu ska jag snart åka in till Karlstad med min brorsdotter Lisa och gå på bio.. Madagaskar 2.. Jag vet inte vem av oss som helst vill se den :D Tror den kommer vara helmysig jag..



Latmask? Va? Jag?

Publicerad 2008-11-20 19:26:24 i Allmänt,

Jag vet inte vad det har blivit med mig, motivationen till att hoppa upp på en spinningcykel, eller gå in i en sal för att köra Bodypump är helt borta.. Vet inte var jag gjort av den men jag letar som en tok överallt men den finns där inte.. Så vad gör man..?? Usch jag måste verkligen ta tag i det.. Det är katastrof.. Susanna kom hem, jag behöver dej..:P


Annars då, vädret är fint, bilen går bra? Nej men allvarligt talat så är det lugnt, livet går sin lilla gång, och jag går mest med kan man säga.. men nu har jag ialf två julfester att se fram emot och det ska bli mys.. Den första är den 5:e december på FB kontoret och den andra är den 18:e december på munken med Metso gänget.. Jag älskar verkligen julmat ( men mammas är överlägset bäst) Jag kan gå och ta mer hur många gånger som helst.. Julen är den absolut bästa högtiden.. Även om min kära familj iår har bestämt att ändra på julen.. Jag har under de 21åren jag levt ALLTID firat jul hemma med mammas mat och pappas köttbullar och allt vad det innebär men iår, då har DE bestämt att vi ska fira hos min bror.. Jag protesterade såklart direkt när mamma ens nämnde det.. Jag fick till svar "Camilla, jag visste att du skulle bli så, men det kan väl inte spela så stor roll" Men jo kära mamma det kan det visst.. Sur och nerröstad får jag väl lov att åka med till min bror, för jag kan ju inte fira jul sj hemma! Eller kan man det?!? Vad blir det nästa gång? Ingen Kalle Anka kanske? Men jag är inte bitter. Nästa år ska jag ta tillbaka julen hem till Mamma och Pappas hus.. och jag VET att det är fler i denna familjen/släkten som tycker som jag men inte säger det..




Härlig jul hemma, som det ska vara :)



Over and out

Ínga kommentarer

Publicerad 2008-11-17 20:23:42 i Allmänt,

Denna dagen fick ett slut den med, coh tack för det. Jag hade egentligen planerat att gå på pulsspinning efter jobbet idag men efter att ha suttit på mitt kontor, med feber, frossa och febervärk kndes det inte som den bästa idén. Snälla Maria på jobbet gav mig ialf en Ipren jag kunde knapra i mig så det skulle bli lite bättre ialf. Nu ska jag snart krypa ner under täcket i soffan och se på hundcoachen och efter det dröjer det inte länge innan jag sover..Jag hoppas inte detta blir värre imorn för jag har varken tid eller lust att bli sjuk,.. Denna och nästa vecka är helt fel tid att bli sjuk, finns helt enkelt inte tid för det så det blir till att gå upp imorn och slänga i sig piller så man orkar dagen.. Jag har ett utskick nästa vecka på jobbet, och om jag ska hinna med det så behöver jag denna veckan... DEt betyder att det blir inte till att ligga hemma och "lata" mig.. Förutom det så är väl november den tråkigaste månaden på hela året, tack och lov så är den snart slut ialf..  Jag kan inte säga att jag är på topp när det gäller mitt humör men men.. det blir väl bra någon gång..
Har mailat med Susanna idag igen, och gud vad jag saknar henne, är så mkt jag vill berätta.. småsaker som känns värdelöst att skriva i mejl men som man ändå vill säga.. Jag hoppas verkligen allt är bra på Nya Zeeland, och dömma av bilderna så ser det underbart ut.. Är avundsjuk just nu att hon slipper denna dretmånaden, är väl iofs inte novembers fel allting men skönt att skylla på något ialf...

Nästa vecka ska jag klippa mig och göra slingor.. Ska testa soda i stan.. Någon som vet om det är bra? :) Hoppas det ialf... Ska bli så skönt ialf..





10 års jubileum med FB :D

Publicerad 2008-11-08 16:58:37 i Allmänt,

Vilken fest.. hehe man kan lungt säga att drickan flödade.. Men gud va roligt vi hade :) Var ute vid Hymboholm på något ställe som hette Träfotere(?) eller liknande.. Hade lite små lekar, käkade mat och drack en hel del.. Men man kan lätt säga att vi firade att FB karlstad fyllde 10 år ialf..:D Var längesedan jag hade så roligt som i torsdags.. Dock var man inte helt pigg när man skulle upp till jobbet på fredagen.. :P

LillaSmurf

Publicerad 2008-11-05 21:47:44 i Allmänt,

Idag var jag tvungen att ta ledigt några timmar på förmiddagen på det fanns ingen som kunde passa Smurf.( ny vovven i familjen) Passade egentligen inte så bra idag eftersom jag hade Lisan med mig på prao idag men jag tror inte det gjorde henne så mkt.. Vi gick en lång promenad i solen borta vid Löfbergs Lila Arena.. Var jätte skönt och det var flera gamla tanter och farbröder som stannade och pratade med oss (läs smurf :P) Efter det åkte vi hem till Anna eftersom hon inte hade träffat honom innan.. Men hennes hundar tyckte inte så mkt om smurfen :/ Eller Theo verkade inte ha så mkt emot honom men Milton där emot..Han var arg på honom hela tiden..

Efter några timmar med Smurf och Lisa på förmiddagen åkte vi och käkade pizza innan hon skulle vidare till FB och vara med pappa resten av dagen, var nog roligare än att hänga med mig på Metso skulle jag tro..:) OCh imorn ska vi ha 10-års jubileum med FB och kunder.. hoppas det blir roligt :)


Har mailat med Susanna idag igen, är så roligt att få från henne :) Att man skriver och berättar hela tiden.. KÄnns som det var igår vi sågs men det är hela två månader (!) längtar verkligen tills hon kommer tillbaka hem.. Får inte ens någon ordning på min träning nu när vi inte kan träna tillsammans..

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela