C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Uppe med tuppen, eller snarare före tuppen

Publicerad 2009-02-28 05:17:03 i Allmänt,

Nu ska jag precis åka in till Karlstad där bussen väntar på att ta oss till Trysil. Jag hoppas det kommer bli en toppen dag, Fick mezz av Hanna inatt och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte var ett dugg besviken. Men men inget att göra åt nu men det är ganska typsikt faktiskt. Det är nog det som gör det ännu mer surt.

Nu måste jag skynda ialf, maten är packad och skidorna står redo så det är bara jag som fattas ;)

Fredag

Publicerad 2009-02-27 18:38:54 i Allmänt,

Tog en tur på stan efter jobbet och fick tag i det jag var ute efter, och endast det jag var ute efter, ett par skidhandskar. Bruna som kommer matcha min skiddress kanon :) Hittade verkligen inget annat. Vill verkligen ha lite nya kläder men jag har inte hittat något på sista tiden.. Imorgon måste jag gå upp super tidigt för bussen går klockan sex ifrån Karlstad. Får försöka gå upp vid 04.30.. snacka om att jag kommer vara trött. Är väl tillbaka i Karlstad runt åtta halv nio. Kom på nu att jag har batteriet till min kamera hemma hos Hanna, så jag kommer inte kunna ta ett enda kort.. Gud va tråkigt.



Toppen

Publicerad 2009-02-27 08:47:36 i Allmänt,

Igår hade jag verkligen en toppenkväll!! Började ju med fika tillsammans med H och M. Vi hamnade på Café T istället för Waynes då utbudet av ätbart var bättre där. Mumsade i oss både bagel, kladdkaka och morotskaka. Fick massa roliga nyheter också! Klockan sex fick jag lämna dem för att möta upp Hanna i mitticity för att åka till hockeyn. Och shit va roligt vi hade! :D Haha stod och härja och tjata och hade det verkligen kanoner.. Drev om allt hela tiden, och inte slutade det när matchen var slut utan det fortsatte när vi skulle köa ut från parkeringen. Hanna är ju min "kartläsare" och har som vana att alltid kommentera hur andra bilar kör och ska köra..:P Hem kom vi och jag somnade skönt så skönt! Tack för en kanon kväll vännen, hoppas det inte dröjer till nästa gång!!  

Färjestad vann matchen också ska jag tillägga och har nu vunnit serien. Tur dom har Jonas i mål, och Lee Goren på plan. Fattar inte hur Jonas lyckas ta alla puckar och hur Goren kan få det att se så enkelt ut att göra mål. Sjukt bra!






On my way..

Publicerad 2009-02-26 16:23:42 i Allmänt,

Nu har jag precis hjälpt Johanna att göra färdigt ett jobb åt henne för hon var tvungen att rusa iväg och hämta barnen på dagis så visst ställer man upp.. Ska strax ge mig iväg ner på stan för att möta upp Maria och Helena för en fika på allas vårat Waynes ;D Karlstads spaningspot.. Fast vi ska faktiskt planera lördagen, plus att de andra två kilar stadigt sen flera år tillbaka..:P Efter det ska jag möta upp Hanna för att dra vidare mot LLA..

Och imorgon är det fredag, snacka om skönt.. Måste köpa mig ett par skidhandskar imorgon efter jobbet!

Jag är inte bitter.. eller??

Publicerad 2009-02-25 21:32:44 i Allmänt,

Blev en mysig fika och tur på stan med Hanna idag. Efter viss besvikelse slog jag mig ner vid Waynes med Hanna, efter ha missat något på stan då jag kom typ fem minuter senare än jag hade önskat.. Men återigen Hanna Jag är inte bitter alls.. Var vilket fall somhelst kanon att sitta och smutta på en varsin chailatte och bara snacka!

Imorgon blir det fika med Maria och Helena efter jobbet, planera lite för trysilresan på lördag..Efter det ska jag möta upp Hanna och vi ska dra på hockeyn.. sista hemma nu innan slutspelet! Hoppas på vinst :)

Nu kallar duschen på mig, har precis varit ute med smurfen på promenad. Sitter vid min bärbara datorn så det blir inga bilder tyvärr.




Skidåkning!!

Publicerad 2009-02-25 14:05:48 i Allmänt,

Anna frågade mig i början av veckan om jag hade lust att hänga med dem till Hovfjället på söndag, men då jag redan har bestämt att åkt till Trysil på lördag så passade det inte så bra. Fast igår frågade hon om jag ville åka med nästa helg istället coh det passar mig mmycket bättre :D Så nu blir det Trysil på lördag och Hovfjället nästa söndag, Ska bli riktigt kul att få åka lite. Blir mindre och mindre för varje år som går.

Nu har jag precis landat i min stol igen, smet ner till konditoriet som ligger i samma byggnad som vårt kontor och köpte mig en mars som jag smaskar i mig nu. Afterwork blir det fika med Hanna, kan jag gissa på Waynes? hehe men det är bra skönt att sitta där och bara prata och titta på folk.

Var det någon som såg "Den rätta för rosing" igår? Helt ärligt så kan de ju inte varit helt seriösa de som sökte.. och varför skulle hon få gå in på deras hotellrum och snoka genom deras saker?? Och att hon hittade både tjejdeo, glitterspray och KNARK känns ju inte heller trovärdigt.. Men de är väl bra tv antar jag?

Måndag-tisdag

Publicerad 2009-02-24 18:40:16 i Allmänt,

Min lillkusin ringde mig igår och frågade om han fick komma och sova över så vi spenderade kvällen i tvssoffan framför hockeyn med en påse chips.. Färjestad vann med 4-3.. Vi trodde de skulle vinna lätt men Rögle gjorde tre mål i sista perioden.. Sista målet kom när det var 1 sekund kvar, snacka om tur, eller otur för FBK. De vann ialf förlängningen så det var ju bra.

Annars idag är det ju fettisdagen, På jobbet hade de bjudit på semlor hela dagen men jag som inte tycker om mandelmassa avstod. Köpte ialf med en semla hem till mamma efter jobbet, snäll som man är.

Har även klarat av kursen jag skrev om förra veckan, det gick bra.. trots att det var på engelska :P Hackade mig fram med min svengelska :)

Men nu ska jag åka iväg och släppa smurfen så han får springa av sig!

Bad Luck

Publicerad 2009-02-20 19:15:19 i Allmänt,

Rundan på stan gav tyvärr ingen utdelning idag, kom hem utan en enda kasse, bra för plonkan, mindre bra för garderoben.. så jag får dra något gammalt över mig imorgon..:P Ska se vad jag kan rota fram.. Men solning blev det ialf, skönt att få lite färg så man slipper vara helt genomskinlig..

090220

Publicerad 2009-02-20 15:48:56 i Allmänt,

Jag kom iväg på bodypump på lunch så nu känner jag mig rätt mör i benen, men skönt var det! Ska snart ta helg från jobbet och åka in till stan och se om jag kan hitta något snyggt till imorn, annars får jag ta någon gammal trasa jag har hemma i garderoben :P Ska svänga förbi Freesun också och sola. Så man har lite färg ialf. Annars kommer det bli en lugn fredagkväll, kanske ska koilla Let's dance?? 

Idag gick Åsa på mammaledighet, kommer bli jätte tomt utan henne på kontoret.. Uj vad jag kommer sakna att snacka skit med henne.  

Back to school??

Publicerad 2009-02-19 19:47:11 i Allmänt,

På måndag och tisdag nästa vecka ska jag gå en kurs om rörkonstruktion och det värsta jag vet är att komma oförberedd så därför har jag tagit med mig all kurslitteratur hem.. och det är ingen liten pärm kan jag lova, kursen är dessutom på engelska och jag kan inte alla dessa termer på engelska.. Så i helgen hittar ni mig med näsan i min kära pärm..








Snabb update

Publicerad 2009-02-18 20:36:43 i Allmänt,

Uppdateringen har varit kass på sistonde, har tyvärr inget att säga till mitt försvar, mer än att jag inte orkat.. duger det?? Igår blev det ialf Waynes x2, först var jag där på lunch med Åsa, Madde och Annie och käkade sen på eftermiddag blev det en Chai Latte tillsammans med Hanna.

Idag har jag inte hunnt med så jätte mkt.. Var iväg och solade efter jobbet och när jag kom hem tog jag mig en timmes promenad i vintervädret med Ipoden som enda sällskapet.. Slänger in ett blogginlägg medans jag väntar på att badkaret ska fyllas så jag får krypa ner i värmen!

Längtar tills på lördag, då blir det hockey och utgång med brudarna, tror det kommer bli riktigt kul :) Färjestad möter modo om någon är intresserad.. Utan Foppa då han tydligen valt att lägga av för säsongen(?)..

Take care!


(fortfarande inte fått ordning på de där  med bilder, men låtsas som jag jobbar på det Anna ;P)

Why!?!?

Publicerad 2009-02-16 17:36:58 i Allmänt,

Varför funkar det inte att lägga upp bilder för mej?? Får kolla upp det senare men lagomt störande är det ialf

Jag stod allt emot..

Publicerad 2009-02-16 17:35:25 i Allmänt,

Jag kom allt iväg på spinning på lunch, övertalade Åsa att vi skulle gå till Waynes imorgon istället.. Så det får det bli! Nu missar jag ju iofs Bodypumpen imorgon men de får bli en annan dag.. Annars är jag nyss hemkommen från jobbet och ska duscha och greja innan jag ska krypa ner i soffan framför hockeyn, tror Färjestad vinner med 3-2 ikväll..

















Träningsmotivation?

Publicerad 2009-02-16 10:00:39 i Allmänt,

Jag hade helt bestämt mig för att gå på spinning på lunchen men nu kom Åsa och försökte locka med mej tll att luncha på Waynes och bara glo på folk.. hur skönt vore inte de då?? Men jag behöver träna.. Ska försöka stå emot.

Helgens bravader

Publicerad 2009-02-16 08:42:53 i Allmänt,

Då var det måndag igen och jag har precis hämtat mig dagens första kopp te och har nu sjunkit ner i min stol. Uppdateringen har varit dålig i helgen, eller rättare sagt helt obefintlig. Men nu är det måndag och nya tag. Annars har helgen varit bra. I fredags när jag kom hem från jobbet gjorde jag, mamma och pappa tacos och myste på. Åkte hem till min bror en sväng och satt uppkrupen i soffan med Carl och Maja och godisskålen. Ibland är det att bra underbart att vara faster. :) Jag och mamma såg en film på kvällen när jag kom hem "Felon", den vara bra. Det är en fängelsefilm om ni inte redan listat ut det ;)

I lördags var det ju alla hjärtans dag vilket också betyder min pappas födelsedag. Hela 53 år har han blivit lilla pappsen.. Eva med familj och Nicke m.f var där så vi hade kalas. Kollade på hockeyn som färjestad vann rätt stort mot fröluna.. JAg såg inte sista perioden för då jag jag tvungen att fixa till mej lite innan det bar vidare mot Robin och Julia för förfest. De andra drog till nöjes på kvällen och jag mötte upp Annie, Anna och två tjejer till och knallade bort till BMB. En helt okej kväll var det.. :)

Igår var jag så slapp hela dagen så jag får nästan skämmas.. Satt vid datorn eller tv:n hela dagen.. Davdi kom förbi vid halv tio så vi hyrde film, The stranger eller vad den nu hette.. Den var rätt läskig i början.. Men filmen hade en rätt kass story, men som söndagsfilm får den väl godkänd..

btw så funkar det inte att lägga upp bilder när man skriver från jobbet.. Don't know why!


och om någon har tråkigt kan ni testa dessa två..;)

http://www.kalaaleq.com/napatoq.swf
http://thedogpaddler.com/RandomUploads/Ball/ball.htm

Överraskning

Publicerad 2009-02-13 08:44:29 i Allmänt,

Imorse när jag kom till jobbet låg det en ros och chokladhjärta på mitt skrivbord. Någon som är omtänksam! :)

Lunchspaning

Publicerad 2009-02-12 15:33:25 i Allmänt,

Jag och Johanna var gick in till stan på lunchen och lunchade på Waynes i mitticity. Båda konstaterade vad skönt det är att komma ut på lunchen och bara glo på folk. Vi kunde ju inte låta bli att ta en liten sväng in och ut på vissa affärer. Hittade en del fint på Akazia men jag köpte inget. Planerar för tillfället att dra in på mitt klädshoppande, vi får väl se hur det går. Jag hittade ialf en jacka (för en vårjacka måste man ju faktiskt ha) på "Sofias Garderob" som jag tyckte var tiktigt snygg, men den var svart.. Det är kanske lite tråkigt?!? JAg får fundera på det en stund.

Nej nu måste jag gå och köpa mig en lakritsklubba, det är det enda godiset som är kvar sedan vi köpte in nytt godis till kontoret. Och nu blir det inget mer för chefen har bestämt att godis ingår inte i "Hälsa 2009". Jag som är världens godisgris sörjer lite men är glad sålänge det finns klubbor kvar. Bäst att passa på.

Snygg kock sökes?

Publicerad 2009-02-12 11:22:33 i Allmänt,

Jag har hittat ett recept på muffins som låter så himla goda som jag funderar på om jag ska försöka mig på. Men alla som känner mig vet att jag är råkass på allt som har med hemmasysslor att göra. Kanske borde göra ett försök att lära mig, Iofs är jag rätt grym på städ och tvättning, så det är mest i köket jag är helt kass. Men hey, vem har sagt att det inte finns snygga kockar man kan gifta sig med ;)

Spricka i baken

Publicerad 2009-02-11 15:32:40 i Allmänt,

Imorse var jag ganska stressad när jag skulle lämna hemmet och vad tror ni händer när jag böjer mig ner och ska ge Smurfen en hejdåpuss?? Jo mina jeans spricker i rumpan. En lång reva i mina Levis jeans. De är absolut inte slitna för jag har inte använt dem mycket. Men nu är det bara att slänga dem i soptunnan. Blir så trött. Synd bara för det var ett par av ALLA mina jeans som inte var lik de andra. Annars brukar jag köra med ganska lika modeller. De hade inte ens samma tvätt som de andra. OCh sprickan är så långt upp att jag inte ens kan göra shorts av dem, för de shortsen skulle t om bli för korta för mej, de du Hanna! ;)

Måste ha

Publicerad 2009-02-10 20:43:48 i Allmänt,

Jag måste inhandla en ny hårinpackning...


samt en ny bodyscub...




glömmer alltid bort det när jag är på stan men jag känner att håret borde få sig en omgång, om jag inte sticker och tränar på lunch imorn ska jag knalla in till stan och inhandla det.

tåget rullar på..

Publicerad 2009-02-10 19:40:25 i Allmänt,

Guud vilken dryg dag jag har haft idag, det enda roliga som hänt mig idag var lunchdaten jag hade med Maria och Helena på Vilmas. Deras Thaikyckling Paneng(?) är ju bara för underbar. Maria övertalade oss att ta en kladdkaka med grädde till efterätt. Men hey det är ju fredag, eller nej tisdag så då är man väl värd det.. eller? Fantastiskt god var den, med hallon och vit choklad till.

New place?

Publicerad 2009-02-09 18:39:40 i Allmänt,

Idag efter jobbet åkte jag och tittade på lägenheten som Annies kompis ska hyra ut i minst ett halvår när hon åker till Skottland. Den var fin och kändes fräsch så jag tror jag är intresserad av den. Den ligger bra vid stenbron i Karlstad, nära till stan och till jobbet. Det var vitt i alla rummen utom i sovrummet som var terrakotta. Det var fräscht men ingen färg jag gillade. Men men.. Ska höra av mig till henne nu i veckan ialf :)

Och imorgon ska jag träffa MAria på lunchen, Vi ska till Vilmas. det blir trevligt det! Önskar så hon jobbade hos oss!

Söndagsmys

Publicerad 2009-02-08 20:12:15 i Allmänt,

Nu ska jag äta fyllda baguetter, en med rostbiff, potatissallad och gurka och en med skinka, keso och annanas, och en kopp the till det.. Yummie. Söndagsmys! Blir Beck klockan nio. Imorn är det time to work igen. Helt okej. Är så glad att jag trivs så bra på mitt jobb att jag aldrig har måndagsångest. Visst är jag trött på morgonen och önskar jag fick ligga kvar och dra mig men bara jag har kommit upp och fått på mig lite makeup och kläderna så är jag fit for fight igen :)








Kåldisar

Publicerad 2009-02-08 15:49:50 i Allmänt,

Nu har jag precis ätit mammas kåldolmar till mat.. Guud va gott det är! Finns inget bättre än mammas husmanskost :)

Melodifestivalen 2009

Publicerad 2009-02-08 14:51:38 i Allmänt,

Vilket röstkaos det var. Kändes som hela progammet bara gick ut på att man skulle ringa in och rösta tusen gånger. Och de där duellerna de kör med gör ju att de två bästa låtarna inte alltid kan gå vidare om de möts i en sådan duellen. Nej, jag blev riktigt besviken på de. Jag har alltid gillat att följa melodifestivalen men iår vet jag inte om de är så noga.. Det var ingen av låtarna jag fastnade så mkt för heller. Emilias var väl helt okej men annars vet jag inte.






Redo att prata pension?

Publicerad 2009-02-04 19:29:20 i Allmänt,

När jag zappar runt bland kanalerna fastnar jag alltid för "Vem vet mest" med Richard Olsson, detta hände mig precis nu.. haha Pensionärsvarning??


Sjukling

Publicerad 2009-02-04 19:16:17 i Allmänt,

Idag smet jag iväg en snabbis från jobbet till Ur&Penn och köpte mig en JETSET klocka.. Köpte en som är brun och guldig, jag är verkligen super nöjd :D VAr iväg till mat&muffins på lunchen och käkade en jätte god pasta rätt, synd bara att det var en liten portion. När man ser mig kan man inte tro jag äter så mkt som jag faktiskt gör.. Hatar när man är ute på lunch och får såndär "bebisportioner"´. När jag kom tillbaka till kontoret efter lunch kände jag mig verkligen hängig så jag åkte tillbaka till stan och tog bussen hem, har legat här i soffan sedan dess.  Blir troligen hemma imorn med för jag har jätte ont i halsen och orkar knappt gå från soffan.. Men de är ju såå tråkigt att vara sjuk! Ikväll blir det "MAde in Sweden" :)

Blondie, I'm back

Publicerad 2009-02-03 19:17:19 i Allmänt,

Igår var jag hos frissan och nu har jag äntligen mitt blonda hår tillbaka :) Det känns så mkt mer jag så jag trivs nu, luggen är jag inte riktigt kompis med än men de ska väl ordna upp sig. Har ialf varit och  fikat med Hanna och Joanna på Waynes idag, det var mysigt satt  bara och snackade, det var väl ingen av oss som var sugen på att gå på stan.. Joanna hade ialf köpt en grymt snygg klocka, JETSET och jag vill också ha!! Ska åka dit imorn och kolla om de finns någon för mej :D Imorn ska jag på lunch med Metsobrudarna igen, saknar dom grymt nu när jag inte sitter där ute.

Nej, nu är det pannkaksdags :)

Ny start, ny vecka

Publicerad 2009-02-02 13:09:38 i Allmänt,

Haha fick mms av Hanna förut, kan tro att hon har mycket att göra på sin praktik, men hon vet ju ialf vad jag vill ha.. haha men det var kul och rätt snyggt också måste jag säga. Lite uppiggande sådär på måndagsförmiddagen. Hon är att rolig den där Hanna ;D Nu sitter jag och försöker komma på något kul att skicka tillbaka men jag kommer inte på något som matchar hennes..:P

I eftermiddag ska jag iväg och klippa mig och göra slingor.. Fräscha till sig lite! Annars var det ju utgång i lördags och jag hade riktigt kul. DEt var förfest hos Hanna och Joanna först innan det bar iväg till BMB. :) kolla Hannas blogg, där finns lite bilder från kvällen ;)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela