C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

"Fredagisoffanhemmahosmammaochpappameddresscodeonepiece"

Publicerad 2012-10-26 23:57:37 i Allmänt,

Nu sitter jag och bloggat i soffan hemma hos mamma och pappa, det var längesedan jag satte ner rumpan i den nu men det är kul att vara hemma lite nu. 
 
När jag kom från Örebro idag mötte jag upp Johanna för en lunch på Vero. Och som jag har saknat både henne och Veros lunch!! Tyvärr var ju och tvungen att sticka tillbaka till kontoret så jag for hem en tur innan det var dags att vända tillbaka till staden för att gå till Clipodrom och få barret fixat av Malin. Alltid skönt att bli av med utväxten :)
 
Imorgon ska jag försöka plugga lite på förmiddagen innan det är dags att möta upp Julia för en tur på stan. Ska bli toppen att ses igen. förhoppningsvis hinner jag med att träffa mina tre små gullungar Lisa, Carl och Maja också. Och på kvällen ska jag och Susanna gå på Peter Jöback i LLA!!!! Som jag har längtat! Om nu någon som läser denna blogg så kan jag tala om att jag totalt älskar honom! Otroligt varm och mysig person och jag ser verkligen framemot det :) 
 
Efter lördag kommer söndag och då ska jag hinna med att träffa Anna och Felicia också :) Så det var väl det jag har planerat i helgen än så länge. Sen bär det tillbaka till Örebro på söndag kväll eller tidig måndag morgon. Lite oklart!!
 
(Nej ajg glömde, jag ska byta däck på bilen, de roligaste timmarna på året är här.. tjoooohhooo....)

Teknikens under

Publicerad 2012-10-18 21:44:14 i Allmänt,

Min nya kära dator har redan gått sönder :(( va ledsen jag blir, det har blivit något fel på belysningen i skärmen. Rätt dåligt när den inte är mer än tre månader gammal. Så det får bli att åka tillbaka med den när jag kommer hem nästa helg, tur den är köpt på siba ialf och inte på expert. 
 
 
 
 
 

Kalla fakta

Publicerad 2012-10-17 22:08:04 i Allmänt,

Såg ni Kalla fakta om djurparken ikväll?!?!?!?! Fy fan va hemskt, jag mådde dåligt efter att ha sett deStatt det kan gå till såhär.. 

I'm back :)

Publicerad 2012-10-10 18:39:43 i Allmänt,

Idag har jag äntligen postat min ansökan till universitetet i USA :D Jag fick ordning på alla papper som skulle med till slut och det känns himla skönt att äntligen fåTt iväg det. Och förra veckan bokade jag och Linnea flygbiljetten till New York, så den 29:de december lämnar jag svensk mark för några månader på andra sodan Atlanten. Helt sjukt hur kort tid det är kvar.. 
 
Och idag var det ÄNTLIGEN inlämning at skolarbetet jag har jobbat med sista veckorna! Läraren "beordrade" oss efter inlämningen att ta resten av dagen ledigt och njuta vilket jag tog fasta på. Jag har passat på att inte göra någonting hela eftermiddagen och det har varit jätte skönt. Men nu ska jag svida om (skriver man så? :P) och möta upp tjejerna nere på stan för middag och vin. Emma tjata om utgång men just är jag inte alls taggad för det, men den dom lever får se :)
 
 
Ha en bra onsdag kära vänner 💜
 
Puss&kr
t. 

Vad händer?

Publicerad 2012-10-08 23:15:00 i Allmänt,

När man bokar en tvättid och glömmer, inte bara en gång, utan två gånger att starta tvättmaskinen när man är nere i stugan, vilket innebar att tvätten inte blev tvättad, när man stoppar yoghurten i frysen istället för i kylskåpet när man varitnoch handlat så man letar ihjäl sig på morgonen innan man hittar den,  när man glömmer kvar kontokortet i parkeringsautomaten och får springa tillbaka för att få tillbaka det, är det då man ska inse att man har för mycket i huvudet för tillfället? 

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela