C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Krasslig

Publicerad 2011-02-28 22:01:28 i Allmänt,

I morse när jag skulle åka tillbaka till Öret kände jag mig lite allmänt ledsen och nere, jag vet inte vad det berodde på men det jag ville bara stanna hemma. Det är väl bara så att ibland kan man känna sig lite down.
Jag hann precis i tid till min föreläsning och jag kände mig fortfarande hängig hela tiden så när jag pratade med mamma sa hon till mig att jag skulle handla hem lite grejer ifall jag blev sjuk, såndär saker man kan tänka sig vara sugen på om man är sjuk, typ  coca cola, frukt och yoghurt :P Eftersom jag inte har någon här som kan ta hand om mig... :P Jag känner mig fortfarande hängig så jag ska snart krypa i säng och hoppas på att jag mår bättre imorgon.
Jag måste komma ikapp med lite plugg imorgon så jag hinner inte riktigt med att vara sjuk. Men det löser sig.
Take care!

I'm in love

Publicerad 2011-02-19 18:06:51 i Allmänt,

Dessa små godingar ska få sitta på min näsa i sommar!! nu när man är rik student får man passa på. En rik student utan sommarjobb skall även tilläggas, men det finns ju faktiskt saker man måste ha, och dessa bågar är en sån sak ;)

 

Störd?

Publicerad 2011-02-19 18:03:02 i Allmänt,

Tentan igår gick bra, eller jag klarade nog G gränsen ialf men jag hade egentligen siktet på ett VG men tyvärr tror jag att jag missade lite för mycket för att fixa det.. Det var två frågot som jag inte kunde få till svaren på.. Och det värsta var att den ena "vet" jag egentligen hur man gör men jag kunde ändå inte få fram rätt svar. JAg försökte tre gånger och det störde mig så. Det hela resulterade i att jag t om drömde om den inatt.. HAha fatta va stört!! Dock fick jag inte fram svaret då heller..
Det måste ha varit något fel på uppgiften :P

Grottmänniska

Publicerad 2011-02-17 17:51:46 i Allmänt,

Som jag skrev tidigare har jag tenta imorgon vilket innebär tentavecka med nästan bara plugg på dagarna. Detta har resulterat i att jag har suttit i mysbyxor och t-shirt hela dagarna med håret i en kunt på huvudet och sett allmänt sliten ut.

MEN, nu har jag lagt ner plugget! Jag har duschat (Okej, det  har jag ju självklart gjort under veckan också), gjort en hårinpackning, målat mina naglar och noppat mina ögonbryn som såg ut som de höll på att växa ihop till ett, INTE OKEJ! Nu ska jag även lägga en ansiktsmask så ska ni se att det blir folk av mig igen också. Tentan är ju som sagt imorgon och det måste jag kunna visa mig ute igen men nu börjar det ordna upp sig. Jag har t om lagt fram kläder tills imorgon så jag är fit for fight att möta dagen.

Nu är det bara att hoppas på att jag klarar den där jäkla tentan också.

Jag har även lite beslutsångest om jag ska åka hem imorgon eller på söndag. Grabbarna i min klass ska ha slutspelsfest för sitt fotbollslag imorgon och efter det var det drinkbord bokat på Satin, och det skulle vara kul att vara med på, alltså inte drikbordet utan festen :P Samtidigt kan det ju vara kul att komma hem och träffa broder. Jag får överlägga med mig själv ett tag till .

 

 

 

 



Nytt i garderoben

Publicerad 2011-02-14 22:03:42 i Allmänt,

För ett tag sen såg jag en jätte söt tubtopp på H&M men jag köpte den inte. Men sen kunde jag inte sluta tänka på den så jag begav mig till Bergvik för att köpa den, men där fanns den bara i storlek 44 och 46. Inte tänkte jag ge upp utan gav mig iväg in till centrum men fanns den där, ja det gjorde den, i storlek 44 och 46!!!
MEn som tur var fanns den att beställa på H&M:s hemsida så nu är den lilla godbiten på g hem till mig. :) Kommer bli skit snygg till sommaren.

 

 

Familjen annorlunda

Publicerad 2011-02-14 20:03:05 i Allmänt,

Nu börjar Familjen Annorlunda på tv och, förlåt  Anna jag vet att du gillar det, men det måste ju vara den sämsta skit som går på tv:n.
Vem bryr sig om de har 10 ungar och kaos hemma? (Mer än kära Anna då ;))

Väntar besök

Publicerad 2011-02-14 19:51:44 i Allmänt,

Sitter hemma och kollar på halv åtta hos mig och blir bara mer och mer hungrig. Är det någon som vet när det skulle sändas från Karlstad? Men jag sitter faktiskt och väntar på besök i form av Putte och Chubby så jag ska bjuda på mat så jag får snällt vänta på dom. De dyker väl upp om en halvtimme eller så om de hittar hit och jag slipper åka och möta upp dem. JAg är råkass på att förklara vägen med det löser sig väl.
Annars då, tenta vecka så det blir till att plugga tills ögonen blöder.. Den bästa känslan som finns är när man lämnar in tentan och kan ta en helg utan att ens öppna en bok, det kära vänner, det är livet det. Men Hey, bara 3,5 år kvar.. Sen hoppas vi på att en av de terminerna blir i USA eller England.
En annan sak, om någon av alla mina bloggläsare vill ge mig ett sommarjobb så tar jag gärna emot det ;)

Kylen

Publicerad 2011-02-09 23:59:00 i Allmänt,

Jag vill bara uppdatera er lite snabbt om att mitt kylskåp inte alls är trasigt, det var falskt alarm.. Jag gjorde en lite test där jag drog upp kylan till Max innan jag gick på spinning och när jag kom tillbaka 1,5 timme senare hade pannkakssmeten som jag ställde in innan jag gick på träningen halvt frusit.. Så det är absolut inget fel på det kylskåpet :D Ställde ner kylan och nu tickar det och går som det ska.. Så nu har vi rett ut det! :)

Måndag

Publicerad 2011-02-07 21:17:33 i Allmänt,

Igår var jag bakis kan jag lova er, helt galet mycket. Det var längesedan jag var det men igår tog jag ikapp det med råge, plus lite till. Jag vet inte vad klockan var när jag kom ur sängen men hon var mycket för alla veckans avsnitt av "Vem vet mest" hade gått. Tur man har Rickard som sällskap på söndagar..;) Det var ju sådär lätt att somna på kvällen sen kan jag säga.. Men det var en lyckad kväll så ibland får det vara värt det.

Men nu är det måndag och en ny vecka. Har precis fått i mig lite mat efter träningen och även lite efterrätt, yoghurt med äpple och kanelsmak. Den är sjukt god, jag kan äta den som glasss :) Jag funderar på om mitt kylskåp håller på att lägga av. Jag tycker inte det är lika kallt som det har varit men jag vet inte. JAg återkommer med en rapport om det.

nej, ett avsnitt OTH på det!!

Skräckisar

Publicerad 2011-02-04 23:06:27 i Allmänt,

Jag älskar egentligen skräckfilmer men nu när jag bor själv vågar jag aldrig titta på dem. Riktigt trist.. Det började en på trean nu som verkade rätt bra man jag vågade bara titta 10 min så nu får det bli sängen som jag hade planerat.. Lika bra kanske..

Friday night

Publicerad 2011-02-04 23:04:42 i Allmänt,

Jag stack ner till gymmet precis efter fyra för jag trodde inte att det skulle vara så mycket folk en fredag eftermiddag men oj så fel jag hade. Jag tror hela Örebro var där och tränade. Blir drygt när man måste stå och vänta för att få använda maskiner och vikter men jag hoppas det är något mindre imorgon förmiddag, då blir det ytterligare ett pass..


Efter jag hade tränat svängde jag förbi Willys och köpte mina favorit kakor (Jag vet, dålig disciplin men det är ju fredag). Ni vet de där hjärtana som kommer vid alla hjärtans dag som har nougat och nötter på ovansida. sjukt goda, så jag har tryckt i mig tre stycken, resten sparar jag.

Jag fattar inte varför det ska sändas så mycket skit på tv:n på fredagkvällar. Jag har tvingat mig själv att se på Lets dance men nu är det snart slut.. Synd :P De har tydligen lagt till en dansduell i slutet som man ska ringa och rösta på.. Helt värdelöst.

 

Då mitt intresse för Lets dance inte är överdrivet stort har jag roat mig med att fixa till naglarna för morgonens fest så jag slipper det imorgon, för det brukar vara en sån där grej som inte hinns med på slutet när man är stressad och gör sig iordning. Men nu är de redo för fest :) En ansiktsmask har jag hunnit lägga också så nu är det bara tänderna som ska borstas, sen tror jag det får bli en tidig kväll i kväll.. Upp till gymmet imorgon istället.

 

Ett VG på förra tentan slog jag till med också, tackaaarrrrr!!!

 

Notis. Björn fick lämna Lets Dance..

 

 

Klänning

Publicerad 2011-02-03 16:41:33 i Allmänt,

Här är en bild på klänningen jag tänkte ha på lördag.. Jag tror det kommer bli bra :) Den är ännu snyggare i verkligheten men det var svårt att få till en bra bild..

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela