C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Helgen som gått..

Publicerad 2011-04-04 19:15:55 i Allmänt,

Var tog den här helgen vägen kan man undra? Det var skönt att få komma hem några dagar men tiden gick så snabbt.
Jag kom till Karlstad vid tolv på fredagen oh då hade jag en klipptid inbokad så jag begav mig till Clipodrom. Så nu känner jag mig lite fräschare i håret igen. :) När jag var klar där åkte jag raka vägen hem till Susanna som hade bakat en kladdkaka som hon bjöd på. Riktigt gott! Efter några timmars snack åkte jag hem till Grums och lämnade mina saker och sa hej till mamma och pappa innan jag vände tillbaka till stan och hem till Anna M. Vi köpte godis och satt och bara pratade hela kvällen. Riktigt trevligt då det var så längesedan vi sågs.

På lördagen hade jag bestämt att träffa Hanna, Joanna, Malin, Julia och Anna klockan halv tolv så det var bara att bege sig in till Karlstad igen. Vi tog en fika på Melkers i Duvan. :) Mötte upp Anna efter det och vi tog en liten sväng på stan. Båda hittade lite godbitar även om jag inte hiittade det jag egentligen var ute efter..:P Jag kom hem till Grums sedan vid fem och hann väl inte så mycket mer än göra mig iordning och käka lite tillsammans med mamma och pappa innan jag skulle tillbaka in till stan och hem till Hanna där de andra redan hade samlats med vin och kex. En tur till Blå bjöd kvällen också på men när de andra stack till Ankan vid halv ett åkte jag hemåt.

På söndagen var det Anna J:s tur att bjuda mig på fika ;) Var där några timmar innan de skulle hem till Annas mamma och pappa och jag skulle vidare hem till border och familj och hälsa på där. Bjöd mina kära syskonbarn på glass och Carl fick visa hur snygg han blivit när han tappat två tänder. Sötisen. Vid halv sju kom jag hem igen till mamma och pappa så jag spenderade kvällen hemma i soffan med dem.

Så nu längtar jag ganska mycket till sommaren när man kan vara hemma en lite längre tid så det slipper bli denna stress för att hinna träffa alla. Jag vill så gärna hinna träffa alla när jag är hemma så man får klämma in alla så gott man kan men det blir skönt när man ses oftare. Sa jag att jag längtar mycket till sommaren just nu? Nu blir det hemfärd den 15 april nästa gång..

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela