C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Cozy boots

Publicerad 2010-11-28 22:55:19 i Allmänt,

Nu har jag precis kört mina Cozy Boots i micron och trätt dem på fötterna, så otroligt mysiga! Tips till dig som fryser om fötterna!


Fin besök :)

Publicerad 2010-11-28 17:17:30 i Allmänt,

Nu har mitt fin främmande åkte hem. Det var mamma, pappa och Smurfen som var här och hälsade på mig. De kom senare än planerat p.g.a. snöovädret. De blev sittandes i Karlskoga i över en timme. Jag saknar redan Smurfen, han är så mysig! Denna veckan kan jag erkänna att jag har varit så otroligt nere och jag vet inte riktigt varför så det var kul att de kom och hälsade på mig lite. Mamma hade ju såklart med säg en chokladkalender till mig :)

Snart första advent

Publicerad 2010-11-27 11:36:46 i Allmänt,

Idag är det inte ens fyra veckor kvar till julafton, hur sjukt är iinte det? Och som jag längtar. Jul är den mysigaste högtiden på hela året enligt mig. Jag har börjat fila lite på julklappar men är långt ifrån klar.

I torsdags var jag på lite halv kasst humör så jag bestämde mig för att åka iväg och köpa lite julpynt, tänkte att det skulle göra mig på bättre humör. Och det gjorde det faktisk. JAg köpte två stjärnor att ha i fönstrena, lite pyssel till min adventsljusstake och en julstjärna (Blomman alltså). Såklart köpte jag med mig lite skumtomtar och pepparkakor hem. Så nu har jag börjat pynta. Dock har jag inte satt upp tomtarna än utan det får vänta ett litet tag till. JAg har mina julsaker hemma i Grums hos mamma och pappa. Och på tal om mamma och pappa, jag tror de kommer hit imorgon och hälsar på mig. :) Vi ska nog gå på julskyltningen här i Örebro. Det är ju verkligen perfekt väder för det, snö och kallt :)



                                                                    Min ljusstake.

Snart dags för mig att börja plugga, jag har bestämt mig för att börja klockan tolv. Sen ska jag iväg hem till Linnea och hjälpa henne att sätta upp sin julstjärna.



XOXO

Vem?!?!?!

Publicerad 2010-11-23 21:49:04 i Allmänt,

Det är någon som har knackat/bankat på min dörr ikväll. Han kom första gången vid åtta och stod kvar länge men till slut gick han men nu dök han upp klockan nio igen och han knackade jätte hårt, nästan bankade men jag vågade verkligen inte öppna. Det är läskigt ialf och jag hoppas han inte dyker upp mer. Jag kikade i nyckelhålet och jag har aldrig sett honom förut. Han var runt 30-35 kanske så han måste vara för gammal för att bo i studenthus. Nu sitter jag på helspänn här :(

Att vara eller icke vara

Publicerad 2010-11-21 21:29:13 i Allmänt,

Jag funderar på att lägga ner min blogg. Har inte bestämt mig ännu men jag anser själv att det är en rätt trist blogg utan bilder och inte mycket uppdateringar. Så endera får jag börja engagera mig mer annars kommer denna blogg gå i graven. Time will tell!

En helg i Karlstad

Publicerad 2010-11-21 15:04:47 i Allmänt,

Igår var det ju bröllop som stod på tapeten och de var så fina så brudparet. Jag har inte orkat tankat in bilderna på datorn så ni får klara er ändå, om nu någon hade varit intresserad. Det var en mysig middag på Munken efter där vi skålade för brudparet.
Vid åtta avslutades middagen med trötta barn och jag blev avsläppt hos Susanna. Där satt vi och pratade igenom allt som hänt sedan vi sågs sist och det var verkligen toppen. Synd vi inte ses oftare nu men det är toppen när vi hinner ialf. Vi smakade på året glögg som var av smaken saffran och den var jätte god, så den kan jag tipsa om ifall man tycker om glögg. Vid tolv begav vi oss till BMB och dansade vidare och drack drinkar ;) TAck för en toppen kväll vännen, jag hoppas det inte dröjer för länge innan vi hinner ses igen.
Eftersom jag inte ska åka tillbaka till Öret förrän imorgon så ska jag passa på att träffa Anna (M) ikväll, det hinns inte heller med speciellt ofta :( Men idag ska det bli av!

SATS!!!

Publicerad 2010-11-18 20:17:41 i Allmänt,

Jag var iväg på "Push and lift" som det så fint heter på mitt nya gym förut. Det ska väl vara något liknande Bodypump men jag saknar orginalet, och jag saknar Sats!
Förr tyckte jag det var jätte roligt att gå och träna för jag trivdes så bra på båda anläggningarna men nu går jag mest iväg för att jag känner att jag måste. Detta gör att det blir mycket mindre träningen än vad jag egentligen vill. Undrar när de ska öppna ett Sats i Örebro? Då skulle i alla fall jag börja direkt, kosta vad det kosta vill.
På lördag är det dags för bröllop, jag funderar på vad jag ska ha på mig. Jag var ut till Marieberg köpcentrum igår och letade men jag hittade inget så jag får ta mig en tur i Karlstad imorgon eftermiddag.
Nu ska jag gå och sätta på mig ansiktet (sminket) för snart bär det iväg på bio, nya Harry Potter filmen tillsammans med Linnea.
I'm back in town tomorrow! Charlestown..
XOXO :p

Bokmal?

Publicerad 2010-11-15 22:11:16 i Allmänt,

Nu sk jag göra något jag inte gjort på länge, stänga av Tv:n tidigt och lägga  mig och läsa en bok istället. Ska bli skönt

24 timmar

Publicerad 2010-11-10 20:14:08 i Allmänt,

Jag har ju alltid haft en liten crush på marcus schenkenberg och idag är han på TV in en hel timme. Han och Pernilla Wahlgren är med i 24 timmar på TV3. JAg skulle kunna tänka mig att byta med henne.














...

Publicerad 2010-11-09 18:16:39 i Allmänt,

Helgen som gick var jag hemma i Grums, och vad hände där för spännande då tänker ni. Svaret är noll och ingenting. JAg och Lisa kom hem runt sju på lördagen så det blev Idol hemma i soffan.

Min första tanke var att åka till stan på lördagen men det blev inte av så dagen spenderades hemma och även kvällen. Kollade när färjestad förlorade mot Luleå bara. På kvällen vet jag inte vad jag tittade på. säkert någon skit.

 På söndagen hände det mest spektakulära under helgen. JAg gick hela 200 m ifrån huset för att hälsa på David och Tess. Familjen Djuvfeldt lever nuförtiden compact living efter att de har fått veta att de har fukt i huset.. stackarna. De som har så fint hus också!! Fikade där och snackade lite skit innan jag traskade mina meter hem igen för att mötas av den glada nyheten att min bil behövde fixas så jag skulle vara tvungen att åka buss till Örebro. SUCK! MEn som tur var, var MAlin så snäll att jag fick låna hennes bil under veckan.

När jag begav mig hemifrån vid åtta upptäcker jag såklart när jag är i Kristinehamn att jag glömt nyckeln till lägenheten så det var ju bara att vända tillbaka till Grums och hämta den, för att sedan åka tillbaka till Örebro. Jävligt kul för den som undrar.

Det var väl allt för mig!

Besök i Örebro

Publicerad 2010-11-05 12:42:32 i Allmänt,

Nu sitter jag i biblioteket på universitetet och väntar på att min redovisning som börjar kvart över ett. Som jag längtar :p Men tack alla ni som deltog i min lilla undersöknig..Vanilj vann för er som suttit och väntat på resultat. Igår kom Lisa hit till Örebro och hälsade på mig.Jag hämtade upp henne vid bussen och efter det åkte vi och käkade lite mat. Vid fyra åkte vi vidare till äventyrsbadet (Gustavsvik). Det var ocker folk p.g.a. lovet men det var ändå riktigt skoj. Efter det blev det tacosmys och film hemma i soffan. :) Nu sitter hon hemma hos mig och tittar på tv, antar jag, för när jag är klar med min presentation bär det hem till Grums. Idag kommer även min kära broder hem så det ska bli kul :) dock ska han ju jobba hela tiden + att jag åker tillbaka till Örebro på söndag redan. Nej, dags att läsa lite mer på presentationen!! Wish me luck!!

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela