C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Sköna fredag

Publicerad 2009-01-30 23:05:38 i Allmänt,

Nu är det fredag och jag har bestämt mig för att INTE gå och kolla in nyrenovverade ankan. Kan tänka mig att det är grymt mkt folk. Hanna och Julia skulle dit och svänga men jag bangade jag. Hoppas de får kul ialf, Kan behövas, ialf för lilla Julia!! Usch stackaren har haft mkt nu. Imorn blir det ialf utgång men jag har inte hittat något att ha på mig, Vet inte vad jag vill ha, känner mig lite stressad över det men det får lösa sig imorn!!

tjejlunch på öna

Publicerad 2009-01-29 22:03:00 i Allmänt,

Idag på lunchen var alla tjejer på jobbet hem till Anna som är mammaledig och lunchade. Hon och hennes sambo har precis flyttat in i ett nybyggt hus på Hammarö.Det var jätte fint. Det var ett ganska litet hus. Allt var hypermodernt så det kostade ju därefter. Jag tycker det känns som alla bygger nya hus ute på öna. Va tusan, har hela Karlstad vunnit på lotto eller vad hände? Vi fick ialf en underbart god soppa med hembakat bröd. Och Annas lilla dotter är ju bara så söt. Hon och jag blev kompisar direkt. söt ungen!

På tjocken

Publicerad 2009-01-29 22:01:14 i Allmänt,

Inatt drömde jag att jag var gravid. Haha drömmen var så sjukt verkligen, om man bortser att min mage var plattare än vad den är idag, men va fan det kanske var en lite bebis. :P Helt galet hur verkligt det kan kännas när man drömmer, det var så jag var tvungen att fundera på om det kunde stämma när jag slog upp ögonen, men nej det var bara en dröm och tur var väl det för den fick mig verkligen att inse att jag inte vill ha barn på länge.. Jag var helt bedrövad i drömmen, skulle adoptera bort ungen t om..

Och nu har jag gjort det som jag ofta tycker är rätt tråkigt att lyssna på.. När folk berättar om vad de drömt.. haha sorry men jag bjuder på en skön låt ialf!




(F)

Publicerad 2009-01-29 09:11:11 i Allmänt,

ANNA - Några ord.

Jag vet att hon alltid lyssnar om det är något och hon är den som alltid funnits där när både människor och djur har gått bort, och allt varit botten. Man kan inte alltid förstå vad vänner går igenom, men det man alltid kan göra är att försöka förstå och det vet jag att hon alltid gör. Tack så mkt vännen!!





 

utmanad!

Publicerad 2009-01-27 16:19:56 i Allmänt,

Hanna har utmanat mig så jag ska ta tag i det nu och skriva min lista

1.Jag är kanske sjukligt förtjust i läskiga och konstiga skräckfilmer.
2.Jag är otroligt mörkrädd.
3.Mina garderober är överfulla för längesedan, borde inte köpa mer men.
4.Cream cheese och Ranch dipp är det bästa fredagssnackset.
5.Blir aldrig nöjd hos frissan.
6.Skulle vilja vara några kilo tyngre.
7.Svag för långa (smala) mörka killar.

Ja ni, roligare än så är inte jag.. Nu är alla mina bloggande vänner utmanade redan så jag utmanar den som vill :)

To do:
1. Länka till den som utmanat dig
2. Berätta sju personliga sanningar om dig själv
3. Utmana sju personer i slutet av ditt inlägg
4. Skriv ett meddelande i de sju personernas bloggar, så att de uppmärksammar att de blivit utmanade.

Ny vecka

Publicerad 2009-01-26 20:36:30 i Allmänt,

Nu ikväll har jag sett "Systrar i jeans 2". Den var inte speciellt bra tyckte jag. Seg och händelselös. Imorgon åker Putte och Hanna tillbaka till Norrland. Tror tåget gick vid fem. Imorgon ska jag orka ta mig iväg på bodypump på lunchen. Det är så skönt att få det gjort tidigt på dagen :)

Nu är det bara 6 veckor kvar tills Susanna kommer hem. Saknar henne otroligt mkt!! Det ska bli så otroligt kul att ses igen!

Full fart mot helgen

Publicerad 2009-01-22 21:07:42 i Allmänt,

Idag hade jag planerat in att gå på spinning men jag kände inte alls för det så istället skynda jag mig in på free sun efter jobbet och solade.. Det var såå skönt.. höll på att somna när jag låg där :) När jag kom hem hade tydligen min bror och brorsdotter bestämt att jag skulle vara med på Monopol.. Så jag slog mig snällt ner vid bordet och jag kan säga att brosan vann.. överlägset!! Men eftersom det inte blev någon träning idag så får det bli Bodypump imorgon på lunchen..

På lördag blir det hockey och middag med jobbet.. Tror det kommer bli himla trevligt faktiskt. Efter hockeyn går vi säkert upp till kontoret sen har jag planer på att gå ut och svänga min lurviga på bmb. Time will tell :)

Bäst att ´kolla upp om det finns någon film att se.. Attans jag har glömt min cozyboots i micron.. Nu måste jag värma om dem. Det blir till att krypa ner i soffan med en kopp the. mys!!

Life is a rollercoaster

Publicerad 2009-01-20 21:56:10 i Allmänt,

Jag  vill egentligen inte att min blogg ska vara en gnäll blogg som folk bara mår dåligt av att läsa men just nu går det inte så bra.. Är så mkt som hänt som gjort mig både ledsen och förvirrad, mamma har varit jätte dålig igen, jobbet går inte bra och en sak till som hänt som gjorde mig ledsen.. 

Men samtidigt är det viktigt att komma ihåg att allt är inte skit. Man har ju vänner som man kan lita på. Vänner som alltid lyssnar när allt man behöver är att någon finns. De vänner som funnit för en hela livet och de vänner man funnit efter vägen! Tur att man vet att de finns, även när allt känns som det går utför så påminner de om att de kommer gå uppför igen!!




Hockey, huvudvärk och lyckad fest

Publicerad 2009-01-18 09:44:35 i Allmänt,

Igår kändes det som jag hade fullt upp hela dagen.. Startade dagen med att skynda in till stan och köpte present till min brorson som fyller år idag, DEt blev ett spel och en turtlesgubbe. Efter det bar det iväg till Bergvik och in på systemet för att handla lite smått och gått till kvällen. Skyndade vidare hem och duschade käkade och lockade håret för klockan tre bar det iväg tillbaka till stan och Löfbergs Lila Arena för lite hockey.. En match som färjestad vann stort målmässigt ialf. Under matchen fick jag VÄRLDENS huvudvärk och trodde mådde inte alls bra. Åkte ialf till Hanna efter för att göra mig iordning för Annas födelsedagsfest. Trodde faktiskt inte jag skulle komma iväg för jag mådde verkligen jätte dåligt! La mig i Hannas säng en stund och guud va skönt det var. Jag lyckades ialf på något sätt få på mig sminket, fattar inte sj hur men.. David kom så vi drog bort till Anna. Det var en del folk där när vi kom. Jag hade köpt ett halsband från snö till henne och jag tror hon blev glad för det :) DEt tråkiga var att någon spillde i henne dator så jag hoppas verkligen den funkar sen!!! Var ialf en trevlig tillställning tycker jag! Vi gjorde inget speciellt, sprang runt och pratade med folk bara men som sagt det behövs inte mer! ;) jag hoppas Anna också hade kul för det viktigaste är ju faktiskt att födelsebarnet har det kul! Tyvärr då så höll huvudvärken i sig hela kvällen och vägrade släppa, så det var mindre kul.


Idag ska jag iväg på kalas klockan två.. Men idag blir det barnkalas!!

long time no seen

Publicerad 2009-01-16 17:49:32 i Allmänt,

Jag har verkligen varit råkass på att blogga på sista tiden trotts att det har hänt mkt grejer.. Både roliga och ledsamma.. ¨

I onsdags var det begravning efter Linus,som jag efter mkt om och men valde att inte gå.. varför jag gjorde det spelar ingen roll men så var det ialf.. Tänkte på det hela dagen och ångrade nog lite att jag inte gick.. (F) Men vi skickade ialf blommor och det hade varit en fin begravning med otroligt mycket folk!!

Patrik, min bror fyllde även år i onsdags.. hela 24 år!! guud va stor han har blivit.. En annan som också har blivit stor, hela 22 år är min vän ANNA som fyllde år i torsdags.. Stort grattis till båda :D Ledsen att ni inte får ett varsitt inlägg men som sagt, jag har varit råkass på att blogga..:/ Nu bloggar jag från min nya dator där jag inte ena har några kort på födelsedagsbarnen så därför kommer inte det tyvärr!!

Back on track

Publicerad 2009-01-13 18:51:04 i Allmänt,

NU är jag igång igen med träningen.. känns himla skönt.. Igår blev det spinning och idag vart det bodypump.. Men imorn ska jag belöna mig själv med att gå och sola solarium istället..:) Ska bli skönt för det var ett tag sen nu.. Annars ska jag ge mig ut på jakt efter en ny foundation.. Jag gillar egentligen den jag har från Isadora.. Den är lätt att ta på och färgen är bra och den känns bra mot huden.. Men det är bara ett problem och det är att jag tycker inte den håller länge.. Den försvinner fort känns det som.. Någon som har nåfot bra tips på foundation?? Jag har testat den på make up store men den gillade jag inte alls!!! Seg och kleta på och ett allmänt dåligt resultat tycker jag.. Men enligt alla reklamer så blir man ju toksnygg vilken man än tar så det är väl bara att chansa i denna djungeln av krämer.. :S Ska höra mig för om det finns någon som liknar den jag har.. Eller om man skulle testa mineralsmink? Jaja ett helt värdelöst inlägg om foundation blev detta.. Sorry

Dags att krypa ner i badet och skrubba sig ren och fin!

what to do?

Publicerad 2009-01-11 12:43:07 i Allmänt,

Jag har ett en sak jag måste bestämma mig om snart, typ imorn men jag vet inte hur jag ska göra... står med en fot på varje sida och vet inte hur jag ska göra.. 

ännu en dag som sjukling

Publicerad 2009-01-03 23:01:03 i Allmänt,

Jag är fortfarande inte frisk.. Hur drygt ska det vara`? Visst är det på bättringsvägen men det är ju så tråkigt att vara sjuk.. Har kollat all skit som finns på tv + lite till.. Jag hade dock lovat min kusin att komma och kolla på när han spelade hockey i säffle idag.. Så jag knaprade i mig några piller innan jag åkte.. Det var nog mer än vad jag egentligen orkade med för när jag kom hem sjönk jag ner i soffan direkt.. helt sjukt hur helt vardagliga saker kan kännas som att bestiga mount everest.. Det blev ialf förlust för lillkusinen i hockeyn. och även så för Färjestad som jag halv sov till sista perioden framför tv:n för mamma och pappa kollade på den matchen..

Nu ligger jag ialf och ser på troligen den sämsta film som någonsin har gjorts,, European gigilo.. Vilken skit film.. haha

Have a nice evening!



Men åh

Publicerad 2009-01-01 23:44:19 i Allmänt,

Nu känner jag mig som världens gnällkärrning men vad är chansen att vattnet ska sluta funka just den dagen man har världens hosta? Ligger och hostar och fräser utan en droppe vatten.. Antar de har stängt av det.. Hoppas ju verkligen de kommer igång snart!!

Gott nytt 2009

Publicerad 2009-01-01 16:47:17 i Allmänt,

Nytt år nya möjligheter va.. Det sista jag sa igår innan jag skulle krypa i säng var att det var så skönt att jag bara hade druckit tre cider på hela kvällen, (så jag körde alltså den nyktra banan igår) så jag kommer inte vakna upp bakis alls.. Men vad hände, jo jag har blivit sjuk.. mår verkligen piss.. HAr flyttat mig från soffan till sängen fram och tillbaka men längre än så har det intr blivit.. överväger nu om jag ska dra upp mina persienner.. känns mest onödigt då jag kommer somna snart igen.. kul start på nya året ialf..yeye..

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela