C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Här håller alla på FBK

Publicerad 2010-03-28 21:32:40 i Allmänt,

Jag och Putte åkte in och bänkade oss i LLA för att se vad som kan bli Färjestads sista hemmamatch för denna säsongen, vilken dom vann! Så nu är det dags för sjunde och avgörande matchen uppe i Skellefteå på tisdag. Shit va spännande det kommer bli. Vore så himla kul om de fick gå vidare till semin. Förutom hockeyn har det varit en lugn helg för min del. Har bara varit hemma förutom att tränat lite och en tur på stan, köpte mig ett par nya jeans i ljusar tvätt (Diesel såklart, enda som finns i min värld) och en tröja/skjorta från Peak som tyvärr var lite liten så jag ska lämna tillbaka den.



Så gick det med det

Publicerad 2010-03-28 20:01:35 i Allmänt,

För alla er som läste inlägget "klipp klipp" och efter det har suttit som på nålar och med spänning inväntat om jag gjorde det. Svaret är JA, jag klippte av mig håret. Ångrar jag det? Som fan! Nära 15 cm rök på längden och jag känner mig helt naken utan det. Frisyren är det inga somheslt fel på, det är bara det att jag vill ha långt hår, helst nu på direkten men det funkar visst inte så. Jag kan faktiskt inte förstå varför jag gjorde det men jag vara bara så trött på det och det fulaste jag vet är långt slitet hår, så därför fick mitt ryka. Men visst ser det mkt fräschare ut nu och kvaliten är mycket bättre men ändå, jag vill jag vill jag vill ha det tillbaka. Det hela gick så långt att jag gick in på hälsokost och köpte tabletter som ska ge hår och naglar bättre kvalité men för mig är det mest i hopp om att det ska växa någon mm mer i månaden. Och hur tänkte jag när jag skar av det precis nu när vår och sommar kommer då man vill ha lite lockar och kanske någon fläta ibland. Tyvärr är det bara att gilla läget och tacka gudarna för att mitt hår växer realtivt snabbt så det kommer inte dröja så himla länge innan det känns ganska långt igen. Men jag lovar mig själv (och Hanna) att aldrig mer klippa av det, ska lägga det i min osynliga låda där det också ligger en lapp där jag lovat mig själv att aldrig mer färga det mörkt igen..

Nu sitter jag här som Maria Montazami.. Naken och exposed..rädd...




Det var tider det...



Old lady

Publicerad 2010-03-10 20:36:46 i Allmänt,

Nu har jag landat i soffan här hemma och har inga planer på att resa mig något mer innan jag ska ska krypa till sängs. Jag vet inte vad som hänt men jag har grymt ont i ryggen, det hela började igår. Vet inte vad det beror på men en vild gissning är att det skedde när jag höll på att dra mig i backen på lunch. Gjorde en snygg pirruett för att rädda upp situationen så det var säkert då jag sträckte mig. Lite små dryt då det känns i varje rörelse man gör och att sitta i kontorsstolen hela dagen idag var ju mindre roligt så jag hoppas inte det blir värre. Känner mig som en gammal kärring. Blir det värre vet jag inte hur jag ska komma ur sängen imorgon. Men efter jobbet mötte jag Anna vid badhuset för att sola (Ja, Hanna, i dubbelsolariet ) Jag tappade upp ett bad med varmvatten förut i hopp om att det skulle lindra lite men det är synd att säga. Snart dags för andra avenyn och True Blood så jag har gott sällskap denna onsdagkväll!



Jag lever.

Publicerad 2010-03-07 18:46:04 i Allmänt,

Jag har hört rykten om att jag är kass på att blogga. Jag skulle kunna hitta på att det beror på att jag har jobbat  så mycket förra veckan men sanningen är den att jag hade inte skrivit ett ord här även om jag hade varit ledig hela veckan. Me lets give it a try!

Helgen har gått fort, vilket den alltid gör. Jag hade planerat en lugn fredagkväll men jag blev sugen på att hitta på något. Sagt och gjort så hörde jag av mig till Annie så jag begav mig in till henne så vi satt och tog några glas vin coh tjatade innan vi tog taxi in till stan och Koriander. Det var en hel del folk men inte jätte många jag kände. Kvällen avslutades på Mcdonalds ( Även Anna om nattamat inte är nyttigt ;) ) Jag som inte besöker Mcdonalds särskillt ofta blev glatt överraskad av att de har börjat sälja lökringar där, hur gott är inte det?

På lördag mötte jag upp Hanna, som det var alldeles för längesedan jag såg, för en lunch på stan. Vi hade tänkt sätta oss på Waynes såklart men eftersom det var fullt hamnade vi på Melkers. Jga skulle ljuga om jag sa att maten var toppen men sällskapet ska man inte klaga på. Kvällen spenderades hemma hos Anna med melodifestivalen, prat och godis. :)

Dagen idag har gått i ett ganska lugnt tempo, det enda vettiga jag har gjort är väl träningen tidigare idag. Men imorgon börjar en ny vecka, nya möjligheter!




Vet att Hanna och Julia gillar denna så jag bjuder på den ;)

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela