C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

"Fredagisoffanhemmahosmammaochpappameddresscodeonepiece"

Publicerad 2012-10-26 23:57:37 i Allmänt,

Nu sitter jag och bloggat i soffan hemma hos mamma och pappa, det var längesedan jag satte ner rumpan i den nu men det är kul att vara hemma lite nu. 
 
När jag kom från Örebro idag mötte jag upp Johanna för en lunch på Vero. Och som jag har saknat både henne och Veros lunch!! Tyvärr var ju och tvungen att sticka tillbaka till kontoret så jag for hem en tur innan det var dags att vända tillbaka till staden för att gå till Clipodrom och få barret fixat av Malin. Alltid skönt att bli av med utväxten :)
 
Imorgon ska jag försöka plugga lite på förmiddagen innan det är dags att möta upp Julia för en tur på stan. Ska bli toppen att ses igen. förhoppningsvis hinner jag med att träffa mina tre små gullungar Lisa, Carl och Maja också. Och på kvällen ska jag och Susanna gå på Peter Jöback i LLA!!!! Som jag har längtat! Om nu någon som läser denna blogg så kan jag tala om att jag totalt älskar honom! Otroligt varm och mysig person och jag ser verkligen framemot det :) 
 
Efter lördag kommer söndag och då ska jag hinna med att träffa Anna och Felicia också :) Så det var väl det jag har planerat i helgen än så länge. Sen bär det tillbaka till Örebro på söndag kväll eller tidig måndag morgon. Lite oklart!!
 
(Nej ajg glömde, jag ska byta däck på bilen, de roligaste timmarna på året är här.. tjoooohhooo....)

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2012-10-27 09:30:24

Åh jag hade också velat träffa dig :(

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela