C a m i l l a

Mitt Liv Mina Tankar Min Blogg

Jag har sett ett spöke..

Publicerad 2011-06-22 22:41:58 i Allmänt,

Idag kom min farmors syster och hennes man hem till oss. Det var så otroligt roligt att träffa dem för jag har inte sett dem på kanske 13 år, eller kanske inte alls sen farmor dog. Hon och farmor har alltid varit så lika och det var de fortfarande. JAg blev helt chockad när jag kom in och hon satt vid bordet. Det såg precis ut som farmor. "Du kanske ser vem jag är" sa hon.. haha OM jag gjorde! Känner mig så glad nu efter deras besök. Men besöket fick mig även att inse hur mycket jag saknar farmor och farfar. Jag saknar allt med dom!! Tiden läker alla sår sägs det men vissa sår gör alltid ont när de gör sig påminda, trots alla år som gått.. Jag skulle ge allt för att få dem tillbaka. Jag har alltid varit avundsjuk på vänner som får åka till sina mor och farföräldrar och har alltid önskat att få mina tillbaka. Lika glad i hela kroppen som jag blev av att träffa Bert och Birgitta igen, lika ont gör det av saknaden efter farmor och farfar just nu..<3 Men jag hade världens bästa farmor och farfar den tid jag fick ha dem hos mig

Så en sak kan jag säga till alla er som har er farmor och farfar kvar, VAR RÄDD OM DEM!!! Även mormor och morfar såklart men jag har inte träffat mina för de gick bort innan jag föddes men jag gissar på att det funkar på samma sätt. :) Ge dem en extra kram och var glada att ni har dem!

Ibland behövs det inte mycket för att göra en otroligt lycklig, kan räcka med en kopp kaffe och oväntat besök, som Gevalia hade sagt! Hoppas de kommer snart igen! Vilket dunder par :)

Kommentarer

Postat av: Anna

Publicerad 2011-06-23 12:30:56

ja usch jag vet hur mycket du saknar dom! men va kul att dom kom på besök iaf, du kanske kan få upp kontakten med dom nu då istället :)O du.. reklam för gevalia.. ja vet inte riktigt vad ja tycker om de ;D

Postat av: Putte

Publicerad 2011-06-28 22:52:01

Ja jag blev grymt avundsjuk på dig som fick träffa dem, trist för mig som är så långt bort såna ggr. Som sagt, hoppas de kommer igen!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Camilla

Camilla

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela